evet benim canım ne o naan unuttun mu yoksa
gel arada işte özletme kendini
yok bebişkom unutmadım tabikim
ama evlilik hayatı işte, temizlik, çamaşır, bulaşık, ütü, yemek
ayyy bebişim eksik bi tek
bu ara tam ev hanımıyım, eşim çalışmamı istemiyor ama ben daha fazla oturamicam sanırım
anam tek kıskandığım budur işte. böyle evde oturan kadınlar..
bide ben yapabilsem diyorum bazen çıkıp bi deneyim falan diyorum ama kendini toparlıyorum sonra
zamanla tempoya falan alışıyorsun iki kişilik hayat öyle güzel geldi ki bana 3. kişi düşünemiyorum şuanda
çalışmamak evliliğin ilk zamanları için çok iyi ama daha sonrası için zor
ben evde çok sıkılmaya başladım, okulum daha yeni bitti zaten hiç oturmadım evde
dün biraz çıtlattım kocişe
başka şeyler yap, gez toz, kursa falan git ama çalışma dedi
ben de ikinci bi üniversite okuyabilirim belki hazır başörtü problemi kalkmışken
eee 2. ünv okuyacaksın da çalışmayacaksan neden okuyasınkursa falan gidebilirsin ismekta var ya..
onları seviyorum hemde keyifli oluyor tam benlik işte ev kadını modu bide ahşap boyama ne güzel
evimin kadını çocuklarımın anası modu..şaka bi yanaa.
2 gün bel ağrısından evde yattım eşimle kedi köpek gibi olduk yaa hiç iyi gelmiyor bana
bu arada kızlar sizlere de selam.
Demet9+ sofistike+ ocwmays+ semerta+
ahhh yarama bastın speedtoşum
hayatım ben lise sonda ddershanede İstanbul birincisiydim üniversiteye hazırlanıyordum
sonra bir anda bişey oldu ve başımı açmayı redettim, sınava bile girmedim
son 1 ayda herşeyi yarıda bıraktım
çok ah ettim çok ağladım ama açmadım başımı
bu sebeple içimde acayip okuma aşkı var, üniversitede boş kalan yerimi doldurmam gerek
okuduğum 5 yıllık üniversitede başımı açmadım, serbestti. çünkü yurtdıışına bağlıydı, devletin denklik vermediği bir kurumdu
bi yandan çalışarak orda edindiğim bilgi birikmini kullanmak istiyorum bi yandan da tekrar okumak
hem ileride eşimi ikna edeceğime inanıyorum çalışma konusunda
belli olmaz yani ne yapacağım
hmmm bebişimiz olursa bütün planlarımı tekrar gözden geçirmem gerekecek tabi
o yüzden şuan en son istediğim şey hamile kalmak
ismek falan hiç bana göre değil kursa gidersem özel bi dil kursuna falan giderim
Selam şekerim
Bu ara ev hanımı olmaya öyle ihtiyacım var ki :2: çalışmak istemiyorum hiiiç.....
hımm anladım canım içinden geleni yapmışşsın pişman olmadıysan ne güzel canım..
herşey kısmet şimdide okumak istiyorsan tabikide oku ama eşim asla çalıştırmaz dersen de farklı bi hobi bulabilirsin...
özel dil kursları çok iyi oluyor. keşke bende yarıda bırakmasaydım :18::18::18: çok sıkıldım bi süre sonra bırakmıştım..
bana yetecak kadar ingilizcem var şuanda keşke çok daha ilerisi olsaydı belki yine girerim ileri de
bebek içinde baskılar bize başladı bile kayınvalidemden dolayı ama en en en az 1 yıl istemiyorum. 1 yıl sonra belki canım.
önce eşimle evliliğin tadını çıkarmamız lazım Allah isteyene nasip etsin
sen nerdeyse 5 aylık evlisin büyükler beklemeye başlamıştır tabi
benim adetim 2-3 hafta gecikmişti ben bunu söyler söylemez ablalarım annem babam hayaller kurmaya başladı
hatta hediyesini bile begenmişlerdi
bizde çocuk çok sevilir bi de olursa ilk torunları olacak annemlerin inş
1 yıl bence de ideal
evde bir bebişin olması yuvayı daha farklı ve güzel kılabilr
Bu ara ev hanımı olmaya öyle ihtiyacım var ki :2: çalışmak istemiyorum hiiiç.....
Ahsencim hoşgeldin bebişimm.. Çok sewindim iyi olmana kız hadi bakalım atlatıcaksın bunları da. Sonra bi alıştın mı kimse tutamaz seni
evet canım ne zaman oldu bilmiyorum ama oldu geçti bitti bile :123:
benimde annemlerin ilk torunu olacak tek evli olan çocukları benim zaten çok istiyorlar ama asla şimdi yapma diyorlar.
işte hakanın ailesi birazcık daha baskın çıkıyor ağustos ayında benimde adetim gecikti çok sevinmişlerdi.
şimdi ben korunmuyorum bileama şuanda hazır değiliz.
şimdi zaten bana aile gibi gelmiyor üv hayatındayız gibi ikimiz 1 evde yaşıyoruz işte ancak çocuğumuz olunca aile olucaz
kıyamam ya
ayy neyse ben sürekli ev hanımı olduğumu hatırlatmayayım bari sizin için kötü oluyo
Aslında iyi bir işim var maaşımda çok şükür iyi ama evimde vakit geçirmek istiyorum.Hep bir şeyleri yetiştirmeye çalışmaktan yoruldum
kıyamam ya
ayy neyse ben sürekli ev hanımı olduğumu hatırlatmayayım bari sizin için kötü oluyo
Aslında iyi bir işim var maaşımda çok şükür iyi ama evimde vakit geçirmek istiyorum.Hep bir şeyleri yetiştirmeye çalışmaktan yoruldum
Aynen bende şuan aynı duygular içindeyim evimde adam akıllı oturamadım bile halaa
Aynen bende şuan aynı duygular içindeyim evimde adam akıllı oturamadım bile halaa
Çıksam daha sonra pişman olmaktan korkuyorum.Burada daha fazla yükseleceğimi biliyorum.Neyse böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?