- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
haklısın canım zaten stresten verdim hep.. zamanla alırım iştahım yavaş yavaş açılıyor..
haklısın canım zaten stresten verdim hep.. zamanla alırım iştahım yavaş yavaş açılıyor..
bide sen burayı okudukça da için sıkılır.. biz yemek tarifi veriyoruz, akşama şunu yapacaz falan diyoruz belki farkında olmasanda o da üzer seni. yani ben olsam okudukça sıkılırım heralde.. nişanlıyken bir aralar ayrıydık, burayı okuduğumda beraber çeyiz alışverişi yapanları falan okumuştum içim daha da sıkılmıştı çok kötü olmuştum, ağlayasım gelmişti iyice bunalıma girmiştim çünkü görüşmüyorduk nişanlımla. yanlış anlama her zaman gel buraya sıkıldıkça yaz, ama bizim yazdıklarımızı okuyup üzülme olur mu? tek gibi hissetme kendini, biz her zaman burdayız, aklına bişey geldiğinde falan yaz. bak benimde bu şehirde hiç arkadaşım yok, 3 yıl oldu taşınalı, eşimden başka takıldığım kimse olmadı, o bile bi eskiklik oluyor ama burası bana çok iyi geliyor. içimden geldiği gibi yazıyorum. canım sıkkınkende mutluykende yazıyorum.
Günaydın. Kızlar dün saçımı kestirdim. Kısacık oldu. Eşim hiç beğenmedi ama. Çok moralim bozulduAkşam tartıştık hatta çok kısa yapmışsındiyo. E dedim ben ne zamandır diyorum kısa yapıcam rahat edicem diye. Sormadan yapmadımki, giderkende haberin varmı. Kesme demedin bana dedim. E ben seni kıramıyorum ama beğenmedim diyo. Çok üzüldüm pişman oldum kestirdiğime. Ama kış günü kısa saçla rahat edicem ya. Napim uzar yine. Bayramdada istanbula kayınvalideme gidicez. Bayramlık bile almadım ben daha. Giyebilicek kıyafetim yok. Ve işin kötüsü hiçbişeyde bulamıyorum alıcak. öfff...
Aslında bende kestirmek istiyorum ama benim saçım çok zor uzuyor,kısa saç ne güzel yıka ve çık.. eşinin gözü alışmadığı için değişik gelmiştir saçın, zamanla alışır.. Bende almadım daha bayramlık, bu bizim ilk bayramımız olduğu için önemsiyorum ve ne alacağımı hiç bilmiyorum
Günaydın. Kızlar dün saçımı kestirdim. Kısacık oldu. Eşim hiç beğenmedi ama. Çok moralim bozulduAkşam tartıştık hatta çok kısa yapmışsındiyo. E dedim ben ne zamandır diyorum kısa yapıcam rahat edicem diye. Sormadan yapmadımki, giderkende haberin varmı. Kesme demedin bana dedim. E ben seni kıramıyorum ama beğenmedim diyo. Çok üzüldüm pişman oldum kestirdiğime. Ama kış günü kısa saçla rahat edicem ya. Napim uzar yine. Bayramdada istanbula kayınvalideme gidicez. Bayramlık bile almadım ben daha. Giyebilicek kıyafetim yok. Ve işin kötüsü hiçbişeyde bulamıyorum alıcak. öfff...
günaydın canım ,
sen rahat edeceksin hemen uzar zaten kökü sende zaten arife günü falan gelecekseniz buradan da bakabilirsin bayramlık
gerçi çok fena yoğun olur istanbul bayram da
Günaydın hatunlar,
akşam eşimle küçük bi sürtüşme yaşadık, yemeği hazırladım tek başıma! normalde hep yardım ederdi, yedik sonra ben kalktım masadan masayıda o tapladı, ama hiç konuşmadık sadece haberlerde bi haber üzerine yorum yaptık sonra yattı bi saat kadar sonrada ben yattım baktım gece uyanmış saçımı seviyo elimi öpüyo:)) çaktırmadım uyuyumuş gibi yaptım, sabah ta el ele geldik işe dünden hiç bahsetmedik seviyorum ben aşkımı ya hemde çook seviyorum dün kü konuda da çok hakılıydı ama tatsız bi konu ne zaman açılırsa o zaman konuşuruz aslında doğrudan da bizi ilgilendiren bi konu değildi, işin özü evliykende tartışıp barışması ayrı bi güzelmişş,
Eee kızlar bayram geliyo ilk evli olaraktan geçireceğimiz bayramımız, neler yapıcaksınız nasıl geçireceksiniz ilk bayramınızı, ilk gün eşimin 3. günde benim nöbetim var ama çok durmaz 3 saat falan gider geliriz, bu perşembeden de kayınvalidem ve görümceler geliyooo,
normalde annemin evinde bayram sabahları çok güzeldir, babam camiden gelirken sıcak ekmeklerle gelir annemin yaptığı nokullarda güzel kalabalık bi bayram kahvaltımız olurdu, sonrasında köye gider akşamına evde misafirlerimizi ağırlardık, şimdi nasıl olucağı hakkın da bi fikrim yok, kayınvalideler gelmeseydi kahvaltıya annemlere giderik ne güzell
Arife günü gelicez canım. Bende önce istanbuldan bakayım dedim ama dediğin gibi çok kalabalık oluyo ya. İlk gittiğimiz gün ewden çıkmakda olmaz şimdi kadın oğlunu görmüyo yaklaşık 2 aydır. hemen çıkartmıyim ewden yazık. ayarlıcam artık bişiler napim. Zaten hava soğuk mecburen pantolon giyicem. Üstünede bişiler ayarlarım artıkın. Aslında ilk gün annemlerin yanında olmak çok isterdim. Çünkü kayınvalidemler kurban kesemicekler. Bayram olduğunu anlamıcaz yani. Kurban bayramında o telaşı yaşamak istiyo insan.
Günaydın kızlar, 4 gün önce adet oldum ve doğum kontrol haplarına başladım.4 gündür karın ağrısı çekiyorum.Normalde ilk gün ağrım olurdu.Ne yapacağımı şaşırdım.
4. gününde mi başladın ? normalde 1. gününde yada 5. gününde başlanıyor
Hayır 1. gün başladım bu gün 4. gün
üşütmüşsündür canım ozaman adetin sancılı geçiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?