2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bende artık eskisinden daha fazla yemek yiyorum, kendim yaptığım için bi kere daha çok beğeniyorum zaten daha bi iştahla yiyorum, aynen bi yandanda çok güzel olmuş yaa diye diye yiyorum, birde kalmasın diye salatayı flan bitirmeye çalışıyorum. hafiften kilo aldım gibi, pantolonlarım dar geliyor, ama ben üstten değilde sadece alttan kilo alıyorum, bacaklarım kalınlaştı kalçam basenlerim falan çıktı biraz daha.. belki biraz daha kilo alırsam yüzümden de belli olur, şu an yüzüm zayıf gibi duruyor. henüz tartılmadım hiç, bi tartılsam anlayacam. aslında çok daha fazla enerjide harcıyorum, evde temizlik yemek falan hiç oturmadığım zamanlar oluyor, demek bide otursam popo alıp başını gidecek :18::18::18::18:

Demekki insan kendi yapınca daha bi yiyesi geliyo biraz daha vaktim olsa çok daha fazla uğraşıcam çeşitli yemek yapmak için ama aksam iş çıkışı 8den sonra ancak bukadarı oluyo..

Okudukça farkında olmadan belki üzülüyorumdur. Eşimle barıştım:) Sonra keyfim yerindeydi yemek yapayım dedim. İlk defa mercimek çorbası denedim biraz katıydı ama tadı güzeldi. Burda öğrensem ileride elim alışmış olur. Eşim ben yanına gideceğim zaman yemeklerimizi yapıyo, zaten o varken bana yemek yapmaya fırsat kalmıyo. Yemek yapmayı çok seviyor. Burda belki iyice öğrenirim bende.
Nişanlıykende biz birlikteydik, çeyiz alışverişlerine çıkardık birlikte. Evimiz için gezer dururduk çok zevkliydi. Sonra tayin çıkınca bıraktık çeyiz almayı.
Bu sıralar çok duygusalım, eşim ne yapsa alınıyorum sanırım. Dün beni Havaşa bindirip arkamdan el sallarken ona baktım, ilk defa onun tarafından düşündüm. Benim için herşeyini bıraktı Ankaraya geldi, iş buldu düzen kurdu, 7 ay sonrada ben gittim Ankaradan, şimdi gözü sürekli yollarda, her hafta gün sayar oldu ben geleceğim diye. Bencillik etseydi benim tercih yapmamı istemezdi, kazanıp gelmeme destek olmazdı. Ama ömür boyu istediğim iş, idealimdeki iş olduğu için destek verdi.
Kendi tarafımdan bakıyorum hep, ben o yolu çektim, ben fedakarlık yaptım diyorum ama, Onun yaptığı fedakarlığı görmezden geliyorum. Her pazar bana gitmek nasıl koyuyosa onada beni her pazar göndermek koyuyo.
Biraz kadir kıymet bilip, birazda sakinleşmem gerek sanırım. O yüzden burda yemek tariflerini alıp yemekler deneyeceğim. Fotoğrafçılık kursuna yazıldım gideceğim. Birde örgüye başlıcam, eşime atkı öreceğim, 7 yıl önce ilk tanıştığımızda ördüm, ilk ve sondu o ve 7 yıldır onu kullanıyo ben ördüm diye hiç üstünden çıkarmaz kışın. Geçen gün yeni bi atkı istedi benden:)
Bide içimde yeni bir umut var, kasımda memurluk alımı var, eşim tercih yapacak, eğer Ankarayı kazanırsa hemen yanına tayin isteyebileceğim, 1 sene beklememe gerek kalmayacak. Umutlanmak istemiyorum, ama elimde değil 1 ay sonra eşimin yanında olma düşüncesi, her gece evimde eşimin yanında uyuyacak olmam heyecanlandırıyor beni.
Pazar akşam karanlığında herkes yemeğini yiyip sıcak evinde ailesiyle çayını içerken, biz bu kış soğuğunda yollara çıkıyoruz. o kadar zorki her hafta aynı psikolojiyi yaşamak, bu hafta giderken ağladım, eşime soğuktan gözüm yaşardı dedim.
Özledim eşimi böyle yazınca, şimdi çoktan uyudu, malum uyku saati çoktan geçti:) Bayramda 9 gün yanında olacağım, biran önce gelsin şu bayram:)

Günaydın hatunlar,
akşam eşimle küçük bi sürtüşme yaşadık, yemeği hazırladım tek başıma! normalde hep yardım ederdi, yedik sonra ben kalktım masadan masayıda o tapladı, ama hiç konuşmadık sadece haberlerde bi haber üzerine yorum yaptık sonra yattı bi saat kadar sonrada ben yattım baktım gece uyanmış saçımı seviyo elimi öpüyo:)) çaktırmadım uyuyumuş gibi yaptım, sabah ta el ele geldik işe dünden hiç bahsetmedik seviyorum ben aşkımı ya hemde çook seviyorum dün kü konuda da çok hakılıydı ama tatsız bi konu ne zaman açılırsa o zaman konuşuruz aslında doğrudan da bizi ilgilendiren bi konu değildi, işin özü evliykende tartışıp barışması ayrı bi güzelmişş,

Eee kızlar bayram geliyo ilk evli olaraktan geçireceğimiz bayramımız, neler yapıcaksınız nasıl geçireceksiniz ilk bayramınızı, ilk gün eşimin 3. günde benim nöbetim var ama çok durmaz 3 saat falan gider geliriz, bu perşembeden de kayınvalidem ve görümceler geliyooo,
normalde annemin evinde bayram sabahları çok güzeldir, babam camiden gelirken sıcak ekmeklerle gelir annemin yaptığı nokullarda güzel kalabalık bi bayram kahvaltımız olurdu, sonrasında köye gider akşamına evde misafirlerimizi ağırlardık, şimdi nasıl olucağı hakkın da bi fikrim yok, kayınvalideler gelmeseydi kahvaltıya annemlere giderik ne güzell

Günaydın. Kızlar dün saçımı kestirdim. Kısacık oldu. Eşim hiç beğenmedi ama. Çok moralim bozuldu Akşam tartıştık hatta çok kısa yapmışsındiyo. E dedim ben ne zamandır diyorum kısa yapıcam rahat edicem diye. Sormadan yapmadımki, giderkende haberin varmı. Kesme demedin bana dedim. E ben seni kıramıyorum ama beğenmedim diyo. Çok üzüldüm pişman oldum kestirdiğime. Ama kış günü kısa saçla rahat edicem ya. Napim uzar yine. Bayramdada istanbula kayınvalideme gidicez. Bayramlık bile almadım ben daha. Giyebilicek kıyafetim yok. Ve işin kötüsü hiçbişeyde bulamıyorum alıcak. öfff...

Aslında bende kestirmek istiyorum ama benim saçım çok zor uzuyor,kısa saç ne güzel yıka ve çık.. eşinin gözü alışmadığı için değişik gelmiştir saçın, zamanla alışır.. Bende almadım daha bayramlık, bu bizim ilk bayramımız olduğu için önemsiyorum ve ne alacağımı hiç bilmiyorum

Ay işallah alışır gözü canım ya yoksa çok üzülücem valla. Bende özeniyorum ilk bayram güzel giyineyim. Ama yaşadığım yerden bu yüzden nefret ediyorum. Doğru düzgün bi kıyafet yok ya herşey birbirine benziyo. Ne giymek istediğimide bilmiyorum gerçi. Hiçbişey alasımda yok.

günaydın canım ,

sen rahat edeceksin hemen uzar zaten kökü sende zaten arife günü falan gelecekseniz buradan da bakabilirsin bayramlık
gerçi çok fena yoğun olur istanbul bayram da

günaydın canım ,

sen rahat edeceksin hemen uzar zaten kökü sende zaten arife günü falan gelecekseniz buradan da bakabilirsin bayramlık
gerçi çok fena yoğun olur istanbul bayram da

Arife günü gelicez canım. Bende önce istanbuldan bakayım dedim ama dediğin gibi çok kalabalık oluyo ya. İlk gittiğimiz gün ewden çıkmakda olmaz şimdi kadın oğlunu görmüyo yaklaşık 2 aydır. hemen çıkartmıyim ewden yazık. ayarlıcam artık bişiler napim. Zaten hava soğuk mecburen pantolon giyicem. Üstünede bişiler ayarlarım artıkın. Aslında ilk gün annemlerin yanında olmak çok isterdim. Çünkü kayınvalidemler kurban kesemicekler. Bayram olduğunu anlamıcaz yani. Kurban bayramında o telaşı yaşamak istiyo insan.

bayram baya değişik olcak ailem için önceden babam ve 2 kardeşim namaza giderlerdi babam gelirken sıcacık ekmek getirirdi sonra hap beraber kahvaltı yapardık ama bu bayram 1. gün eşimin nöbeti var ben evde tek başıma olcam kardeşimin birininde sınavları var bayramdan sonra o da gidemiyo eve annemlerde yalnız kaldı 3 parçaya bölündük bayramda

evet canım orada hallet işini öyle gel çok fena oluyor hele arife günleri sanki bedava dağıtılıyormuş gibi.
keşke 1. günü gece falan çıksaydınız yola biz mesela bayramlarda evde kahvaltı yapmıyoruz geçen bayram kayınvalideme gittim ilk bayramım olduğu için bu bayram da annemlere gidicez..
bide her bayram mutlaka mezarlığa gideriz biz babam namazdan sonra gelir oraya tüm amcamlarla birlikte babannemin mezarlığında oluruz :44: öyle güzel oluyorki sanki mezarlık değil herkes orada oluyor..
bende senin tam tersin kurbandan kaçarım dayanamıyorum kokuya falan

Günaydın kızlar, 4 gün önce adet oldum ve doğum kontrol haplarına başladım.4 gündür karın ağrısı çekiyorum.Normalde ilk gün ağrım olurdu.Ne yapacağımı şaşırdım.

Günaydın kızlar, 4 gün önce adet oldum ve doğum kontrol haplarına başladım.4 gündür karın ağrısı çekiyorum.Normalde ilk gün ağrım olurdu.Ne yapacağımı şaşırdım.

4. gününde mi başladın ? normalde 1. gününde yada 5. gününde başlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…