2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın hanımlar,

bayram geliyor değil mi (( bizim bu bayramımız oldukça üzüntülü geçecek... anneannemi kaybedeli yaklaşık 20 gün oluyor... onsuz ilk bayramımız olucak ve hüzün olucak herkesde... hep ilk gün ananemde toplanırdık güler eğlenirdik... kapılarda beklerdi hepimizi... o nedenle bu bayram içimden hiç bişey yapmak gelmiyor... hiç kimselere de gitmiycem... anneciğimle otururum... akraba ziyareti falan kaldırmaz içim... yeni kıyafet falan da almıycam... zaten borçlardan aylıkları aldığımız gibi bitiriyoruz... bu ay sonunu zor görürüz gibime geliyor...

İlk gecesi ayrı , evliliğin ilk zamanları ayrı, doğumu ayrı ne zor kadın olmak

Sana fena halde katılıyorum demetcim. Ayrıcabunların dışında ewliliğin, evin %80 yükü kadınlarda. Yemeğini düşün, temizliği düşün, çamaşırını ütüsünü düşün. Kocanı memnun etmeye çalış, güzel görünmek zorundasın,bakımlı olmalısın, yorgunda olsan güleryüzlü olmaya çalış offff... Şikayetim yok ewlilik çok güzel bişey tabiki zaten Allah o sabrı gücü kesinlikle veriyo. Mesela ewlenmeden önce bu kadar sorumluluğu alamazdım. Ama bazen böle düşününce vayy be diyoprum ben nelerin altından kalkıyorum :)

%100 haklısın yaw, eşlerimizi sevmesek çekilecek dert değil..

aynen yaaa çoğu işi biz yapıyoruz onlar yardım etse bile boşa dememişler demek ki yuvayı diş kuş yapar diye

Yazık bize

merhabaaa, nasılsınız bayanlar? evet bayram geliyor çok az kaldı, bayramlık almak hiç aklıma gelmemişti, ben geçen hafta sonu iki tane bluz aldım ama işyerinde giymek içindi.. bayramda elbise giysem daha iyi olur sanırım. elbise almam lazım.. kayınvalidem oğluna bişiler alır nasıl olsa, onlara her gittiğimizde oğluna bişiler almış oluor onları veriyor çünkü, gömlek, kazak vs.. geçen gün gittiğimizde de iç çamaşırıyla çoraplar almış, toptancıya gitmiştik ordan aldık dedi ama nedense sadece oğluna.. benim ihtiyacım yok birsürü çorabım çamaşırım var, zaten alsalarda beğenmem ama garip geliyor yinede..

Öğle arası kocacımla çarşıya çıktık. Bayramlık bişiler baktım ama bulamadım ya. Kokoş bişiler olsun istiyorum aslında. Ama baktığım şeylerde hep biraz daha spor şeyler Ne apıcamı şaşırdım. Hiç güzel bişeyde bulamadım. Heralde elde olandan bişiler giyicem ben bu bayram. İlk ewli bayram olduğu için özeniyodum ama napalım.

ANNELER oğullarına çok düşkün oluyor malesef canım benim kayınvalidem de öyle içi gidiyor 2 hafta görmesin mesela :26:
genelde her hafta da görüşürüz

bende çizme ile giyilecek bişey istiyorum ama bayram için değil normalde de giymek için

merhaba kızlar...
ben de 2010 düğün hazırlığı grubundaydım.. şimdi evlendik 1 seneyi devirdik bile.. forumda gezinirken sizin heyecan dolu mesajlarını görünce aklıma geldi geçirdiğim zamanlar... bir merhaba demek için uğradım topiğinize...

eskiden düşkün falan değildi evlenince kıymete bindi heralde... neyse çok umrumda değil zaten.

çizmeyle etek elbise güzel olur veya dar bir tayt üstüne biraz uzun güzel bi kazak al.

heyecan dolu mesajlar deyince, yoksa 1 yılı devirdikten sonra heyecan kalmıyor mu? o kadar çabuk mu bitiyor yoksa?:26:

canım seni tek tanıyan ben olurum herhalde nasılsın çeyizci ben siz evlenirken nişan hazırlığı yapıyordum işte

eskiden düşkün falan değildi evlenince kıymete bindi heralde... neyse çok umrumda değil zaten.

çizmeyle etek elbise güzel olur veya dar bir tayt üstüne biraz uzun güzel bi kazak al.

benimki eskiden de düşkündü ama evlenince biraz daha arttı işte ama herkes öyle babannesi falan da öyle tek anne değil yani tek erkek olmanın zararı
Hımm evet öyle ben rahat şeyleri seviyorum o tarz bişey akşam zaman bulursam alırım olmadı bayramdan sonra bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…