İnşallah öyledir hiç bu kadar ağrılı geçmezdi :26:
Canım evliliğin ilk zamanlarında da normal
İlk gecesi ayrı , evliliğin ilk zamanları ayrı, doğumu ayrı ne zor kadın olmak
malesef canım öyle bak ben 4 gündür hastalanmıyorum
Sana fena halde katılıyorum demetcim. Ayrıcabunların dışında ewliliğin, evin %80 yükü kadınlarda. Yemeğini düşün, temizliği düşün, çamaşırını ütüsünü düşün. Kocanı memnun etmeye çalış, güzel görünmek zorundasın,bakımlı olmalısın, yorgunda olsan güleryüzlü olmaya çalış offff... Şikayetim yok ewlilik çok güzel bişey tabiki zaten Allah o sabrı gücü kesinlikle veriyo. Mesela ewlenmeden önce bu kadar sorumluluğu alamazdım. Ama bazen böle düşününce vayy be diyoprum ben nelerin altından kalkıyorum :)
Sana fena halde katılıyorum demetcim. Ayrıcabunların dışında ewliliğin, evin %80 yükü kadınlarda. Yemeğini düşün, temizliği düşün, çamaşırını ütüsünü düşün. Kocanı memnun etmeye çalış, güzel görünmek zorundasın,bakımlı olmalısın, yorgunda olsan güleryüzlü olmaya çalış offff... Şikayetim yok ewlilik çok güzel bişey tabiki zaten Allah o sabrı gücü kesinlikle veriyo. Mesela ewlenmeden önce bu kadar sorumluluğu alamazdım. Ama bazen böle düşününce vayy be diyoprum ben nelerin altından kalkıyorum :)
merhabaaa, nasılsınız bayanlar? evet bayram geliyor çok az kaldı, bayramlık almak hiç aklıma gelmemişti, ben geçen hafta sonu iki tane bluz aldım ama işyerinde giymek içindi.. bayramda elbise giysem daha iyi olur sanırım. elbise almam lazım.. kayınvalidem oğluna bişiler alır nasıl olsa, onlara her gittiğimizde oğluna bişiler almış oluor onları veriyor çünkü, gömlek, kazak vs.. geçen gün gittiğimizde de iç çamaşırıyla çoraplar almış, toptancıya gitmiştik ordan aldık dedi ama nedense sadece oğluna.. benim ihtiyacım yok birsürü çorabım çamaşırım var, zaten alsalarda beğenmem ama garip geliyor yinede..
Öğle arası kocacımla çarşıya çıktık. Bayramlık bişiler baktım ama bulamadım ya. Kokoş bişiler olsun istiyorum aslında. Ama baktığım şeylerde hep biraz daha spor şeylerNe apıcamı şaşırdım. Hiç güzel bişeyde bulamadım. Heralde elde olandan bişiler giyicem ben bu bayram. İlk ewli bayram olduğu için özeniyodum ama napalım.
ANNELER oğullarına çok düşkün oluyor malesef canım benim kayınvalidem de öyle içi gidiyor 2 hafta görmesin mesela :26:
genelde her hafta da görüşürüz
bende çizme ile giyilecek bişey istiyorum ama bayram için değil normalde de giymek için
merhaba kızlar...
ben de 2010 düğün hazırlığı grubundaydım.. şimdi evlendik 1 seneyi devirdik bile.. forumda gezinirken sizin heyecan dolu mesajlarını görünce aklıma geldi geçirdiğim zamanlar... bir merhaba demek için uğradım topiğinize...
merhaba kızlar...
ben de 2010 düğün hazırlığı grubundaydım.. şimdi evlendik 1 seneyi devirdik bile.. forumda gezinirken sizin heyecan dolu mesajlarını görünce aklıma geldi geçirdiğim zamanlar... bir merhaba demek için uğradım topiğinize...
eskiden düşkün falan değildi evlenince kıymete bindi heralde... neyse çok umrumda değil zaten.
çizmeyle etek elbise güzel olur veya dar bir tayt üstüne biraz uzun güzel bi kazak al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?