2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bide sen burayı okudukça da için sıkılır.. biz yemek tarifi veriyoruz, akşama şunu yapacaz falan diyoruz belki farkında olmasanda o da üzer seni. yani ben olsam okudukça sıkılırım heralde.. nişanlıyken bir aralar ayrıydık, burayı okuduğumda beraber çeyiz alışverişi yapanları falan okumuştum içim daha da sıkılmıştı çok kötü olmuştum, ağlayasım gelmişti iyice bunalıma girmiştim çünkü görüşmüyorduk nişanlımla. yanlış anlama her zaman gel buraya sıkıldıkça yaz, ama bizim yazdıklarımızı okuyup üzülme olur mu? tek gibi hissetme kendini, biz her zaman burdayız, aklına bişey geldiğinde falan yaz. bak benimde bu şehirde hiç arkadaşım yok, 3 yıl oldu taşınalı, eşimden başka takıldığım kimse olmadı, o bile bi eskiklik oluyor ama burası bana çok iyi geliyor. içimden geldiği gibi yazıyorum. canım sıkkınkende mutluykende yazıyorum.

Kızlar akşama ne yemek yapacaksınız, benim sadece çorbam var.. Ne yapsam bilmiyorum, keyfimde yok pratik bişeyler yapmalıyım..

Kızlar akşama ne yemek yapacaksınız, benim sadece çorbam var.. Ne yapsam bilmiyorum, keyfimde yok pratik bişeyler yapmalıyım..

biz eşimle artık az yemek yiyoruz bide akşamları spor yapıyoruz çünkü kilo aldık

akşama da

beşamel soslu patlıcan
çorba
göbek salata var

ben fırında poşette tavuk, patates, soğan, domates pişirecem. hatta geçen haftadan fazla yapmışım hepsini pişirmemiştim yarısını buzluğa atmıştım o yüzden hazır, sabahta dolabın içine koymuştum çözülsün diye.

arnavut ciğeri severmisiniz? istersen onu yap, eve giderken ciğer al 400gr falan, zarını soyup doğrattır, una baharat at, ciğerlerin heryerini bu baharatlı unla bula, sonra iyice çırp ununu ve kızart. çok güzel oluyor, yanınada salata olsun mutlaka, hafifletir, bol soğanlı bi salata ama...

biz eşimle artık az yemek yiyoruz bide akşamları spor yapıyoruz çünkü kilo aldık

akşama da

beşamel soslu patlıcan
çorba
göbek salata var

Menün çok güzel,
beşamel soslu patlıcan tarifini alabilir miyim, patlıcanın her türlüsünü çok seviyorum belki bende akşama yaparım, ya ben misafir harisinde hiç çorba yapmıyorum yapıcam yapıcam diyorum ya canım istemiyo ya başka bişi canım çekiyo, salata çoğunlukla yapıyorum hatta sadece salata istiyorum da benim ki doymuyo

benim eşim illa çorba içecek bende hiç aramam mesela ,
beşemal soslu patlıcan da mükemmel patlıcanları fırında közlüyorum. ortasına boşluk oluşturuyorum üzerine beşemal sos yapıyorum içine onunle doldurduktan sonra üzerine kaşar peynir koyuyorum yine fırına atıyorum.

Beşemal sos Unu tereyağında kavurun. Un hafiften sararınca sütü ekleyin bir kaşık yardımıyla sürekli karıştırarak orta ateşte pişirin. Sonradan içerisine tuzunu ve karabiberini ilave edin.

akşama da

beşamel soslu patlıcan
çorba
göbek salata var

evlendikten sonra bir ben kilo verdim galiba, midem küçüldü bişey yiyemiyorum.. Çorbam var salatayla doymaz eşim ama, salatadan ilham aldım ton balıklı makarna yapim bende..

Evimize internet daha yeni bağlandı, geçmişi okumadan hemen yazmak istedim. 17 Eylül de yeni hayatımıza imzalarımızı atarak balşadık Evlilik inanılmaz güzel gidiyor kına, düğün balayı ve sopnrasında bugünümüze kadar herşey mükemmel diyebilirimmm kim ne yaptı düğünler ve sonrası nasıl geçti geçiyor inanılmaz merak etmekteyim. En kısa zamanda düğünden resimleri ekleyeceğimm

ciğer hiç yapmadım, annemlerde yapmazdı,nasıl yapılır bilmiyorum.. Dışarda yediğimde beğenmiştim ama, tarifte pratikmiş, bugün keyifsizim yarın yaparım artık .. Bişey sorucam canım bazı yediklerim biraz acı oluyordu, onu önlemek için yapmam gereken birşey varmı??

evlendikten sonra bir ben kilo verdim galiba, midem küçüldü bişey yiyemiyorum.. Çorbam var salatayla doymaz eşim ama, salatadan ilham aldım ton balıklı makarna yapim bende..

Vallahi biz 5 kilo aldık çünkü her haftasonu misafir var tatlı yiyoruz

Sağol canım ya ben şimdiden açlıktan bayılacak vaziyetteyim, açlığa hiç dayanamam yemek yaparken de bi taraftan hoop ağzıma atarım bişiler, onun için hazırda yemeğim yoksa genelde pratik çabucak olaca şeyler hazırlarım, şimdi patlıcanları közleyene kadar nasıl dayanırım ki ben

fırına at en fazla 15 dk oluyor o olurken beşemal sos yap bitti bu yemek en fazla 20 dk mı alıyor diyebilirim

yoo normalde hiç acılık olmaz ciğerde, belki ununa kattıkları baharata fazla k.biber koymuşlardır ondandır. una tuz, k.biber ve kimyon koy biraz. tavsiye ederim hem faydalıda ciğer, ben çok severim.

merhaba kızlaarr..
benimde evde yemeğim hazır dün akşamdan kaldı şehriye çorbam,karnı yarığım ve pilavım var normalde patlıcanı sevmem bende ama kendim yaptım diye midir nedir peki bibeğendim yedim normalde annem yaptığımda burun kıvırır yemezdim dün eşim kurbanlık bakmaya gittiler kayınpederim ve kardeşleriyle ordan da kayınvaldeme geçmişler eltimin de kızının doğum günymüş onlarda ordalarmış tabi yemek içmek gırla saolsun bizimkide orda takıldı dedi haytım ben bi saat takılayım geleyim bende sandımki doğum günü değince benide alıcak gidicez çok uyuz oldum o da bilmiyodu onlarda olcaklarını bende bilmiyodum eşim sadece kurbanlık bakıp gelcekti oysaki bende evde temizlik yapayım dedim bütüngün telefonla arayıp çocuğun doğum günü var abimlerde burda dedi bende beni gelip alcak diye yemek yapmıyımmiki dedim yok sen yap ben gelcem bi saate kadar dedi e beni almıcakmısın ben öyle sandm dedim sen dedin ya temizlik yapcam diye sen gelmedin dedi okdar sinirim bozulduki sanki ben bile bile gitmemişim bana böyle söylüyo.hoş hiç problem deil orda olsam ne olmasam ne gitmediğim çok bile iyi oldu ama böyle söylemesi canımı sıktı.akşam da geldi ben bütüngün yemek yemedim onu bekledim ve yemekleri de hazırladım geldi canım cicimle yanaşıyo konusunu bile açtırmadı doğum gününün tok olduğu belli ama oturdu benle yemek yedi.hem biliyo yaptığını beni yanlız bıraktığını hem de üzüyo arda böyle düşünmeden konuşarakk.

evet ben zor kilo alanlardanım canım, babama benzemişim.. lisede yatarken kilo aldırıcı şeyler yiyordum, 3-4 senedir memnundum halimden ama onuda bu dönemde verdim maalesef

alırsın yine canım çok düşünme bide stres yapma bunlarda kilo almana engell

ayy aynı ben, bende kurufasulyeye annem yaptığında senin davrandığın gibi davranırdım, yemezdim de.. geçen hafta eşim istedi yaptım, bi beğendim, bir hoşuma gitti.. Kendi kendime ne güzel yapmışım diye söylenip durdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…