2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ahseeeeen hoşgeldiin, nasılsın dicem ama iyiymişsin sevindim.. başlamak başarmanın yarısıdır, %50 olduysa gerisi de olur merak etme.. elif doğru söylüyo evinin resimlerini eklemedin, valla ben bahane kabul etmiyorum, hangimizin ki kendi eviki? çoğumuz kiradayız zaten, iyi bende 3 yıl sonra falan ev alırsam ekleseymişim

düğün albümümü paylaşacam bende, ama bundan sonra sadece albüm yapanlar görebilecek, burdaki çoğu kişi ne evinin ne kendinin fotolarını koymadı ama biizmkileri hep merak edip arkadaşlık isteği gönderdi..

anam leman sen de ne çene varya maşallah
ben gelinlik fotolarımı koydum hala duruyo hiç kaldırmadım
evimi aslında çekmememin başka sebepleri de var
biz düğünü sıfır borçla yaptık Allaha şükür hiçbişey ödemiyoruz
ama perde yaptırmadık hala, avizelerimiz yok, tablo hiç alamadık
kapılar daha boyanmadı falan filan
gözüme eksik gelen o kadar çok şey varki
işin aslı aslında bu yani

Haklısın kız leman.. Biz herşeyi paylaştık dimii.. Ahsennnn

ama ama benimde evimde eksiklikler var o yüzden fotolarını çekemiyoruum, tamamliyim çekicem.. koşuşturmaktan biraz ihmal ettik biliyorum ama dış çekim ve salonun fotolarını bu günlerde almamız lazım tlf. bekliyoruz.. o zaman ekliycem ben

seviyorum seni ahsencim

EE sen ev hanımısın anlat bakalım güzel yemek tariflerin yokmu kız bize verebilicen ?

muck muck

ben hep portakal ağacından alıyorum menülerimi
dün bir elmalı turta yaptım herşeyi tam kıvamında oldu ama acıydı attım mecbur çünkü yenilmiyodu hiç
ocagın üstündeki dolapta tutuyordum unumu
sıcaklık vurmuş
poşetin dibindeki 2-3 barrdak un acılanmış

portakal ağacı güzel oluyo ewet hele ordakisofra fotoğraflarına bayılıyorum ben ya. KAdın en kadar özenli, ne kadar zengin gösterişli sofralar hazırlıyo maşallah. Bende Hiç yok öyle sofra düzeni. Ama yemeklerim lezzetlidir
Benim kocam elmalı kurabiyeyi çok sever. Vakit bulsam yapıcamda vaktim yok yahu

Ahhh kafama taş düştü
ben de sadece düğün resimlerimi eklemiştim
Evimi çekmek için fotoğraf makinam yok benim geçerli bi mazeretmi bilemedim ki şimdi
Ev eksiklerini sayarsam ooo benim de hala eksiklerim var duvarlarım boş Allahtan ağbim bi tablo alıp gönderdi de bi tanecik te olsa var,
elime bi foto makinesi geçsin eklicem

kafasına taş düşenleeeer hemen unutmazsın inşallah hatırlarsınız eklemeyiii..
bak sinirlendirmeyin beni, acayip sinirlenirim bisürü laf söylerim arka arkaya nefes almadan konuşabilme özelliğine sahibim zaten

o halde lemlemcim dua et Semerta çoook para kazansın de maaşına zam gelsin de:))) fotoğraf makinası alabilsin dee:)) şaka bi tarafa bi ara elime elbet makina geçer,
benim menüm pofff dün ki ıspanak yemeğini ısıtcam yoğurt çorba salata bu kadar zaten kilo aldım ekmeksiz yemeğe çalışıyorum, siz böyle et yemekleri falan paylaşıyosunuz ya dur tarifi yazim bi yere diyorum yokk, içim almıyo eti yemeklerde hiç sevmiyorum eşimde öyle, sadece ızgara olursa o da köfte olarak, otçuluz biz eşimle
havalar da karardı iş çıkışı pazar mazar kalmıyo marketlerde uzak in bin derken daha da geç oluyo, bu gidişle kış için hazırladıklarım çabucak bitecek gibi duruyoo

biz artık akşamları yürüyüş yapıyoruz hem çok kilo aldık ben alışık değilim böyle 4*5 kilo falan aldım işte
bende spor olsun akşamları yemek yiyip dışarı çıkmazsak oturuyoruz evde. değişiklik oluyor

benimkini biliyosun, bugün özel gün , baharatlarıyla dinleniyor dolapta yavru, gidince kızartacam

Doğru yaa Bakalım beğenicekmisiniz merak ettim. Kısık ateşte bak şeker unutma birden pişmesin. Suyunu çekince kızartırsın al üst edersin. Güzel bi gece seni bekliyo o zaman

Ne güze lspor yapmak harika ama biz çift olarak ewde oturmaya bayılıyoruz ya. Giyicez pijamaları alıcaz battaniyeyi tv izlicez atıştırıcaz bişiler. Eskiden beri üniversiteden beri hep böyle keyif yapmayı seweriz. Aslında plates topum var benim ama yapmak çok zor geliyo ya. Ben 1 kilo almışım ewlendikten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…