- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
daha önce gitmiş miydiniz
ahseeeeen hoşgeldiin, nasılsın dicem ama iyiymişsin sevindim.. başlamak başarmanın yarısıdır, %50 olduysa gerisi de olur merak etme.. elif doğru söylüyo evinin resimlerini eklemedin, valla ben bahane kabul etmiyorum, hangimizin ki kendi eviki? çoğumuz kiradayız zaten, iyi bende 3 yıl sonra falan ev alırsam ekleseymişim
düğün albümümü paylaşacam bende, ama bundan sonra sadece albüm yapanlar görebilecek, burdaki çoğu kişi ne evinin ne kendinin fotolarını koymadı ama biizmkileri hep merak edip arkadaşlık isteği gönderdi..
ahseeeeen hoşgeldiin, nasılsın dicem ama iyiymişsin sevindim.. başlamak başarmanın yarısıdır, %50 olduysa gerisi de olur merak etme.. elif doğru söylüyo evinin resimlerini eklemedin, valla ben bahane kabul etmiyorum, hangimizin ki kendi eviki? çoğumuz kiradayız zaten, iyi bende 3 yıl sonra falan ev alırsam ekleseymişim
düğün albümümü paylaşacam bende, ama bundan sonra sadece albüm yapanlar görebilecek, burdaki çoğu kişi ne evinin ne kendinin fotolarını koymadı ama biizmkileri hep merak edip arkadaşlık isteği gönderdi..
Haklısın kız leman.. Biz herşeyi paylaştık dimii.. Ahsennnn
aşkolsun ben de herşeyimi paylaştım sadece evimi resimlemedim
hem bana arkadaşlık gönderenleri silicem çoğunu tanımıyorum
seviyorum seni ahsencim
EE sen ev hanımısın anlat bakalım güzel yemek tariflerin yokmu kız bize verebilicen ?
muck muck
ben hep portakal ağacından alıyorum menülerimi
dün bir elmalı turta yaptım herşeyi tam kıvamında oldu ama acıydı attım mecbur çünkü yenilmiyodu hiç
ocagın üstündeki dolapta tutuyordum unumu
sıcaklık vurmuş
poşetin dibindeki 2-3 barrdak un acılanmış
EE hatunlar menüleriniz neler bakalım ??
benimkini biliyosun, bugün özel gün, baharatlarıyla dinleniyor dolapta yavru, gidince kızartacam
biz artık akşamları yürüyüş yapıyoruz hem çok kilo aldık ben alışık değilim böyle 4*5 kilo falan aldım işte
bende spor olsun akşamları yemek yiyip dışarı çıkmazsak oturuyoruz evde. değişiklik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?