2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

inşallah cafeniz çok hayırlı gelir size, cafeler zinciri kurarsınız hattaa :)) risk almak gerekiyor bazen. bence alın o riski, inşallah beklediğinizden de güzel olur..

yaa speedynin veridği tarif çok farklı fırın mırın var içinde, ben sadece kızartacam dimi, soğan falan koymayacam yani? bak şimdi kafam çok karıştı yaaaa, ben tavanın kapağını bile kapatmadan kızartacaktım oysaki.. ay bide pişmezse.. :26:

cafeniz umarım gönlünüzce olur, eşininde iş stresi bitmiş olur böylece.. orman kebabı, makarna yapmıştım dün, yemekleri birgün önceden yapıyorum, yetişmiyor yoksa.. eve gidincede mercimek çorbası bide salata yapıcam..

Elifcim inşallah çok güzel olur eşinin işleri işsizlik çok zor ben bayan olduğum halde çok koyuyo erkekler için çok daha zor Allah utandırmasın inşallah bol kazançlar

benim de kocam seyahatte ... cuma günü dönecek.. dün evde kaldım tek başıma ama bugün annemlere gidicem ben de :) tatil yapayım azcık :)

pilav tenceresinin genişi ile de yapabilirsin fırına bende 2 yaptığım da atmadım hemen hemen aynı oluyor

güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlar. İşallah heweslerinin emeklerinin karşılığını alır. Çok araştırıyo, uğraşıyo. Rabbim utandırmasın bizi işallah.

Günaydın herkezeeee,
Elifcimm herşeyin hayırlısı olsun Allah utandırmasın, benim ablacıkların da böyle bi cafe olayları vardı geçen yıl malesef hüsranla bitti, umarım sizin ki çok çok hayırlı olur bol kazançlar verir size, iyi araştırın, reklam yapın hem sende eşine yardımcı olursun hafta sonları falan umarım çok güzel olur canım,

günaydın kızlar
Günaydın bebiş.. Nasıldı akşam bakalım. iyi geçtimi yemeğin güzel oldu mu ??

İşallah canım bende hüsranla sonuçlanmasından çok korkuyorum. Elimden geleni yapıcam ama eşim istanbulda büyüdü, buraya geleli bikaç ay oldu ya burdaki insanların huyunu bilmiyo, cafede ne gider nasıl olur pek bilmiyo. İstanbul gibi zannediyo burayı. Dua etmekten başka çare yok. İşallah mutlu oluruz.

İnşallah güzelim ya, risk almadan ilerleyemiyoruz malesef, araştırıp sağlam adımlar atarsanız herşey çok güzel olur inş,

iyi sayılırım, akşam yemekler fena değildi, et önce biraz sert gelmişti ama sonra güzel geldi, yanınada sütte püre yaptım, salata falan, güzelde bir masa hazırladım, mumlar müzik.. beklediğim gibi olmadı tabii, eşimin zaten haberi bile yoktu 2.ayımızın dolduğundan, öyle işte. yedik yemeğimizi hadi tv odasına geçelim dedi, giydim pijamamı oturdum tv izledim sonrada gittim yattım.

Aa niye böyle mutsuz moralsiz konuştun canımcım. Hoşuna gitmeyen bişeyler olmuş sanki??

Beklentiler ne kadar az olursa o kadar o kadar az kırılırız her halde de bunu başarabilmek mümkün, bizim 1. ayımız bile kutlanmadı hafta içine denk geldi, ama birbirimizi öpüp ilk ayımız kutlu olsun dendi bu kadarr, içimden gelirse güzel sofralar hazırlarım, yoksa biliyorum senin yaşadığın durumdan daha farkılsını yaşamam imkansızz

eee ne güzel geçmiş işte erkekler çok duyarlı değil malesef bende 5. ayımızda böyle bişey yapıcam eşim çıkacak evden dışarıya
sevdiği yemekleri yaparım diyorum ama kısmet tabi

ondan bişey beklemeden yaptım zaten. biliyordum hatırlamayacağını bi çiçek bile almadan geleceğini.. ama yaptığım o kadar hazırlığa koşturmacaya biraz daha önem vermesini beklerdim sadece.

ben elbise giydim o pijamalarıyla oturdu masaya.. bide bana diyor böyle üşürsün niye giydinki bu kadar ince? bilmem dedim niye giydimki, iş işte benimkisi.. keyfimden giydim dedim, hemen kaçtı mutfaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…