ay sanki küfretmiş gibi sansürlenmişim :) şer...siz çıktı yani
Ben dün karnıyarık yapmıştım kaldı biraz. Yanınada mercimek çorbası yapmayı düşünüyorum bakalım. Çıkışta eşimin cafe için tuttuğu dükkanı görmeye gidebilirim. Vaktim kalmaz belki çorbaya.
Lemancım salçayı zaten çok az koyucaksın.gidince eklersin etlere bi harmanlarsın elinle. Öyle koyarsın ocağa. Olur yani.
Ahsencim ço kriskli hemde ama eşim kafasına koydu. Biliyosun durumları çocuğa haziranda beri iş bulamadık. İdareten biyerde çalışıyo 1 aydır ama patron VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs çıktı. Para vermiyomuş çalışanlarına. ARtık bişey demeye yüzüm kalmadı çocuğa ya. Yapsın da olmazsada kader artık hiç değilse içinde kalmasın. Çok hevesli şimdi. Bende hewesli görünmeye çalışıyorum napim. Dua etde işallah tutsun şu iş canım yaa
pilav tenceresinin genişi ile de yapabilirsin fırına bende 2 yaptığım da atmadım hemen hemen aynı oluyor
yaa speedynin veridği tarif çok farklı fırın mırın var içinde, ben sadece kızartacam dimi, soğan falan koymayacam yani? bak şimdi kafam çok karıştı yaaaa, ben tavanın kapağını bile kapatmadan kızartacaktım oysaki.. ay bide pişmezse.. :26:
Günaydın bebiş.. Nasıldı akşam bakalım. iyi geçtimi yemeğin güzel oldu mu ??günaydın kızlar
Günaydın herkezeeee,
Elifcimm herşeyin hayırlısı olsun Allah utandırmasın, benim ablacıkların da böyle bi cafe olayları vardı geçen yıl malesef hüsranla bitti, umarım sizin ki çok çok hayırlı olur bol kazançlar verir size, iyi araştırın, reklam yapın hem sende eşine yardımcı olursun hafta sonları falan umarım çok güzel olur canım,
Günaydın bebiş.. Nasıldı akşam bakalım. iyi geçtimi yemeğin güzel oldu mu ??
İşallah canım bende hüsranla sonuçlanmasından çok korkuyorum. Elimden geleni yapıcam ama eşim istanbulda büyüdü, buraya geleli bikaç ay oldu ya burdaki insanların huyunu bilmiyo, cafede ne gider nasıl olur pek bilmiyo. İstanbul gibi zannediyo burayı. Dua etmekten başka çare yok. İşallah mutlu oluruz.
iyi sayılırım, akşam yemekler fena değildi, et önce biraz sert gelmişti ama sonra güzel geldi, yanınada sütte püre yaptım, salata falan, güzelde bir masa hazırladım, mumlar müzik.. beklediğim gibi olmadı tabii, eşimin zaten haberi bile yoktu 2.ayımızın dolduğundan, öyle işte. yedik yemeğimizi hadi tv odasına geçelim dedi, giydim pijamamı oturdum tv izledim sonrada gittim yattım.
iyi sayılırım, akşam yemekler fena değildi, et önce biraz sert gelmişti ama sonra güzel geldi, yanınada sütte püre yaptım, salata falan, güzelde bir masa hazırladım, mumlar müzik.. beklediğim gibi olmadı tabii, eşimin zaten haberi bile yoktu 2.ayımızın dolduğundan, öyle işte. yedik yemeğimizi hadi tv odasına geçelim dedi, giydim pijamamı oturdum tv izledim sonrada gittim yattım.
ondan bişey beklemeden yaptım zaten. biliyordum hatırlamayacağını bi çiçek bile almadan geleceğini.. ama yaptığım o kadar hazırlığa koşturmacaya biraz daha önem vermesini beklerdim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?