Merhaba kızlar...
sniperelit
Cok gecmıs olsun arkadasım, Allah beterınden korusun, verılmıs sadakanız varmıs...
Elifcım
Kırgınlıgını anlıyorum. Cok hassas oluyoruz bu donemlerde degıl mı? Yenı evlı oldugumuz ıcın daha da hassas oldugumu dusunurum ben mesela, sevgılıyken alınmayacagım sozlere sımdı alınabılıyorum, ınsan hersey toz pembe olacak dıye beklıyor cunku... Erkekler bızım gıbı degıl malesef, kırıcı olabılıyorlar, keske olmasalar, ama esının hatasını kalıcı olarak anlamasını dılıyorum...
Lemancım
Ne guzel esınle aynıymıs doğum gununuz...
Hımm, ben olsam esımle basbasa kutlamayı tercıh ederdım sanırım, hanı bı de evlıyken ılk doğum gununuz ya...
Ama senın canın ne guzel herkesle bırlıkte kutlamak ıstemıs, bence de ıstedıgını yap, annen baban gelınce en cok onlar mutlu olcak gorursun
Sofıstıkecım
Senın neyın var canım?
Servetcım
İnşallah en kısa zamanda ıstedıgın ıse kavusursun arkadasım...
Kızlar ya ben dun portakallı kurabıye yaptım ama fıyasko oldu, bı turlu un mıktarını bulamadım nette, aldıgı kadar un dıyordu ben verdım hamur aldı ben verdım hamur aldı derken ortaya taş gıbı bı kurabıye cıktı
Yok yanı ben yıyemem onu esım zorluyor kendını ama bu ezıyetı ona yapamamzıyan da olsun ıstemıyorum napsam kı fıkır verebılcek olan var mı? Dedım acaba robottan cekıp borcama doksem ustune de pudıng yapsam acaba bu seferde pudıngı zıyan edermıyım ay bılemedım
aldıgı kadar un dıyordu ben verdım hamur aldı ben verdım hamur aldıkoptum aydasu vallahi güldürdün benii çok yaşa emi
Henüz daha kurabiye hamur işine girmedim ben önce yemekleri tutturuyım diye annem yapıp getiriyor misafirim geliceğinde yada biz yiyelim diye,yemek olayını başardım gayette leziz oluyo elim alıştı çok şükür,en azından yapmaya çallışmışsın tebrik ederim daha hiç denemedim kurabiye unu iyi ayarlamak lazım ama öyle çokda değil tabiki nasıl ayarlanır bende bilmiyorum en iyisi sen bunu elif'e sor o hep yapar kurabiye tarzı şeyler hatta sana tarif verir onun tariflerinden denersin
Jeloo
Napıyım ya annemı aradım pazardayım tarıf yanımda degıl dedı, kayınvaldemı aradım o da pazardayım dedı, ben de peh dedım yaparım ben
Calısıyorsun demı canım oyle hatırlıyorum, calısınca zor mutfaga gırmek, yaptıgına sukur valla. Ben evlenmeden ıkı ay once ayrıldım ısten, suan calısmıyorum bu yuzden de elımden geldıgınce mutfaga hakım olmaya calısıyorum... Bu kurabıye tutmadı ıste yoksa var ya bı un kurabıyesı yapıyom parmaklarınızı yersınız jelo, yapam gonderem mı sana
Bakalım benım kurabıyelerı el bırlıgı ıle kurtarabılcekmıyız?
Aksama neler var kızlar?
Ben bırazdan mutfaga gececem, menuyu belırledım, kıymalı terbıyelı kerevız yemegı, brokolı salatası, salcalı makarna bı de corbaq uydurayım oldu bıttı...
Jeloo
Napıyım ya annemı aradım pazardayım tarıf yanımda degıl dedı, kayınvaldemı aradım o da pazardayım dedı, ben de peh dedım yaparım ben
Calısıyorsun demı canım oyle hatırlıyorum, calısınca zor mutfaga gırmek, yaptıgına sukur valla. Ben evlenmeden ıkı ay once ayrıldım ısten, suan calısmıyorum bu yuzden de elımden geldıgınce mutfaga hakım olmaya calısıyorum... Bu kurabıye tutmadı ıste yoksa var ya bı un kurabıyesı yapıyom parmaklarınızı yersınız jelo, yapam gonderem mı sana
Bakalım benım kurabıyelerı el bırlıgı ıle kurtarabılcekmıyız?
Aksama neler var kızlar?
Ben bırazdan mutfaga gececem, menuyu belırledım, kıymalı terbıyelı kerevız yemegı, brokolı salatası, salcalı makarna bı de corbaq uydurayım oldu bıttı...
hu huu ben geldim hanımlar. eşimle alışverişe gittik poff hayat ne pahalı 4-5 poşet şey dünyanın parası tuttu ki artık aburcubur bişeyler almamaya karar verdik zaten şiştik ikimizde dur demeliyiz...
aydasucum ay ne güzel brokoli kereviz felan benim eşim hayatta yemezz imkansız bunları ona yedirmek.. bende zeytinyağlı portakallı kereviz yapardım baba evimde ne yerdik şimdi hiçç yapmıyorum. ama artık karar verdim kendime göre alcam ve yapıp yicem et, pasta börek yemekten kilo aldımm. akşam yoğurtlu yayla çorbası, pilav tavuk sote var eşim bide piyaz istedi onu yaparım....
Slmlar kızlar;
Aydasu bugünkü menün bayaa sağlıklı olmuş kereviz brokoli falanaifiyet olsun şimdiden..
bende fırında kıymalı patates yapmak istiyorum ama 7bucuk gibi evde oluyoruz biz eşimle çok uzun sürermi acaba pişmesi fırında ya benm fırında ancak pişiriyo kararsız kaldım :44: yanında mercimek çorbası yoğurtlu biber kızartması yapmayı düşünüyorum bakalım tabi 1saate yetiştirebilirsem hepsini inş. yetişir.
evet yaa aldıkça alıyoruz sonra eve gelince aaa bunudamı almışız oluyoruz. en iyisi liste yapıp çıkmak ve o listeye sadık kalmak :)Sizde bizim gibi kasada pardon olanlardansınızabur cubur olunca çok tutuyor bizde kesiyoruz artıkın çok kilo aldık,brokoli kereviz yapsam sadece yemeğe kesin kalkıp etli bişeyler yapar kendine sende o otlardan ye der çok kötü diyor eşim yediremiyorum bir türlü pırasa yemeğine daha yeni alıştı benim zorumla
evet yaa aldıkça alıyoruz sonra eve gelince aaa bunudamı almışız oluyoruz. en iyisi liste yapıp çıkmak ve o listeye sadık kalmak :)
pırasamı ah ahh benimki hayatta yemezz. tek yediği sebze ıspanak ve karnabahar ha bide patlıcan yemeği sever o kadar. ilk zamanlar brokoli salatası yapmıştım bi güzel yoğurtladım pul biber zeytinyağı felan çok güzel gözüküyodu aaa bu ne çok güzel gözüküyo diye koca bi çatal attı ağzına atmasıylaa ıyyy bu neee diyip zor yuttu:))
Patatesler geç pişer diye düşünüyorum birde içine kıyma girince 8:30 gibi olur sanırım ama tam emin değilim daha pratik bişeyler yapsan bunu haftasonuna bıraksan geç yemek yemek hiç iyi değil dün 9'da yedik yemeği et yaptım fırında ha pişti ha pişecek derken açlıktan bayılıcaktım
Slmlar kızlar;
Aydasu bugünkü menün bayaa sağlıklı olmuş kereviz brokoli falanaifiyet olsun şimdiden..
bende fırında kıymalı patates yapmak istiyorum ama 7bucuk gibi evde oluyoruz biz eşimle çok uzun sürermi acaba pişmesi fırında ya benm fırında ancak pişiriyo kararsız kaldım :44: yanında mercimek çorbası yoğurtlu biber kızartması yapmayı düşünüyorum bakalım tabi 1saate yetiştirebilirsem hepsini inş. yetişir.
hu huu ben geldim hanımlar. eşimle alışverişe gittik poff hayat ne pahalı 4-5 poşet şey dünyanın parası tuttu ki artık aburcubur bişeyler almamaya karar verdik zaten şiştik ikimizde dur demeliyiz...
aydasucum ay ne güzel brokoli kereviz felan benim eşim hayatta yemezz imkansız bunları ona yedirmek.. bende zeytinyağlı portakallı kereviz yapardım baba evimde ne yerdik şimdi hiçç yapmıyorum. ama artık karar verdim kendime göre alcam ve yapıp yicem et, pasta börek yemekten kilo aldımm. akşam yoğurtlu yayla çorbası, pilav tavuk sote var eşim bide piyaz istedi onu yaparım....
Şansına ikiside pazardaymış,bu tarz durumlarda internette çok net olan tariflere bakabilirsin,alırı kadar un yerine şu kadar un ama kıvamı bu şekilde olucak diyolar bir ara araştırmıştım tabi yapmak kısmet olmadı,un kurabiyesi yapıyosun ne güzel çok severimellerine sağlık arada yapınca gönder yerken sana not veririm eminim güzel yaptığına.
Evet çalışıyorum ancak temizlik,çamaşır,ütü ile uğraşıyorum yemek konusunu hallettim elim alıştı değişik şeylerde deniyorum oluyor,fakat bu kurabiye börek olayına giremedim olmazsa diye,sigara veya muska böreği sarıp dolaba stok yapıyorum ama bunlar kolay,zor olanlara yeni başlıycam bakalım bu hafta bi elmalı kurabiye yapıyım diyorum annem hep yapar gönderir sıra bende
Evde olduğun için senin mutfak tecrüben daha fazladır benimkinden,en azından ev işlerini bitirip vakit ayırabilirsin yemek işine bizim nerde 7'de evde ol yemek yap serviste evde neler vardı diye düşünüp şunu veya bunu yaparım diye planla sekiz sekiz otuz yemek ye falan ama yineden bişeyler yapıyoruz önemli olan mutlu olmamız çok şükür gerisi zamanla pratikleşiriz zaten
evet yaa aldıkça alıyoruz sonra eve gelince aaa bunudamı almışız oluyoruz. en iyisi liste yapıp çıkmak ve o listeye sadık kalmak :)
pırasamı ah ahh benimki hayatta yemezz. tek yediği sebze ıspanak ve karnabahar ha bide patlıcan yemeği sever o kadar. ilk zamanlar brokoli salatası yapmıştım bi güzel yoğurtladım pul biber zeytinyağı felan çok güzel gözüküyodu aaa bu ne çok güzel gözüküyo diye koca bi çatal attı ağzına atmasıylaa ıyyy bu neee diyip zor yuttu:))
YA BEN düdüklü tencere kullanmaya korkuyorum kızlar. Birde yemeğin pişip pişmediğini anlamak için kontrol etme şansıda yok onda. Daha hiç düdüklü kullanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?