Benim menümde yayla çorbası, biber dolması, patates kavurması ve salata...
bugün evde olsaydık patates kavuracaktım uzun zamandır yemiyorum ama belki yarın yaparım sabah işyerindeki arkadaşımla konuşurken canım çakmişti benim yerime de ye canım afiyet olsun
ne güzel kızlar teker teker kaçıyorsunuz..benim daha 1 buçuk saatim var..
Ne diyosun 1,5 saatmi servet çok çalışıyosun sen ama
malesef cnm ..bide burda mesaim bitiyo eşimin yanına gidiyorum en az yarım saatte orda geçiyo bazen bi saat falan ...eve geç gidiyorum eşimi beklemesem ev uzak yol zaten yarım saatten fazla sürecek eşimle olunca 20 dk sürüyo en fazla..çıkıcam inşallah problem çıkmazsa
Pirincini hiç denemedim annem almıştı pirinci ve bakliyatları,prinç stoğum bitmek üzere bende alıyım bi deniyim bakalım,evet bulut marka yumuşatıcıyı karşı komşumuz çok tavsiye ederdi anneme yumuşatıcım bitsin alırım aslında böyle böyle masrafları biraz olsun kısabilirim,ama eşimle çıkınca alışverişe zor oluyor çok şey canı istiyor markette,mesela cumartesi markete gittik mısır almıştım patlatırız diye aşkım bu akşam mısır patlatalım film izlerken iyi olur ama ben nasıl patlatıcağını buldum dedi neymiş dedim hani eski usül mısr patlatmak için kapalı tencere gibi bişey var bunu aldım bunla yapalım dedi,dedimki buna gerej yok teflon tencerede gayet güzel olur dinlemedi,akşam patlatmak için mısırı koydu ocağı açtı mısırlar patlıyor fakat yandı hepsiitabağa dökdük aşkım süper patlatmış dedim ama niye böyle oldu ki diyo dedim sen o salak şeye 8.5tl verdin bu paraya mısır alırdım sana bir dolu dedim,ve geçtim teflon tencereyle bir dolu mısır patlattım böyle süper oluyomuş diyoo ah ah birde lafımı dinlesen dedim
Çok geç çıkış saatin evli bir bayana göre birde gdip eşinin yanında bekleyince o siz baya geç yemek yiyosunuz sen haftaiçi pek birşey yapamazsın bu şekilde sanırım hafta sonuda çalışıyosun zor bir durum Allah kolaylık versin çalışma saatleri sana daha uygun bir iş bulsan bu şekilde kendini hırpalarsın işlere yetişicem diye:44:
gerçekten zor oluyo cnm ya.. yemek bazen yapıyorum ama saat 10 u buluyo yememiz eger hazır bişeyler olursa o zaman erken yiyebiyoruz..yada işten çıkınca annemden alıyorum öyle eve geçiyorum...inşallah memur olurum da biter bu stres.. bi kaç ay sonra bırakıcam inşallah... o zaman oturup çok çalışıp kazanırım inşallahh..pek hırpalamıyorum ama iş için zaten yorulmuş oluyorum yapabilidiğimi yapıyorum bende.. zaten eve gelen giden yok .. misafirleride pazar .ağırıyoruz
Günaydın kızlarr.. Ben çok keyifsizim bugün. Dün eşimin sözlerine çok kalbim kırıldı. Akşamdan beri başım ağrıyo..
Günaydın kızlarr.. Ben çok keyifsizim bugün. Dün eşimin sözlerine çok kalbim kırıldı. Akşamdan beri başım ağrıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?