2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

internette onlarca farklı tarif var,kimisi ıspanağı kavururken içine süt koymuş,kimi sütü üstüne sürmüş,kimi arasına koymuş
akşam yaparken kafama göre takılcam artık

Kızlar merhaba gecmısı bı okudum cıkacaktım da su konuda bıldıgımı yazayım dedım...
Sıze kım soledı kı ılac kullanmayı bıraktıktan sonra hamıle kalmanın zorlasacagını...

Ben evlenmeden once doktora gıttım, doktorum ılac kullanmamın daha ıyı olacagını aynı zamanda pco gecmısım olacagı ıcın ılacı bıraktıgımda daha kolay hamıle kalacagımı soyledı, bılemıyorum...

Ama jelonun dedıgı gıbı dıkkatlı olmak lazım, kaza kursunu olmasın...

Ben kactım kızlar esım evde, yemek yapmam lazım, gorusuruz ınsallah...

Benim menümde yayla çorbası, biber dolması, patates kavurması ve salata...

bugün evde olsaydık patates kavuracaktım uzun zamandır yemiyorum ama belki yarın yaparım sabah işyerindeki arkadaşımla konuşurken canım çakmişti benim yerime de ye canım afiyet olsun

ne güzel kızlar teker teker kaçıyorsunuz..benim daha 1 buçuk saatim var..

Ne diyosun 1,5 saatmi servet çok çalışıyosun sen ama

malesef cnm ..bide burda mesaim bitiyo eşimin yanına gidiyorum en az yarım saatte orda geçiyo bazen bi saat falan ...eve geç gidiyorum eşimi beklemesem ev uzak yol zaten yarım saatten fazla sürecek eşimle olunca 20 dk sürüyo en fazla..çıkıcam inşallah problem çıkmazsa

hapların koruma süresi bıraktıktan bi süre sonra daha devam ediyo ama 2-3 aylık kullanım için değil uzun süreli kullanıldığında doktor söylemişti hem de arkadaşlarımdan biliyorum mesala bi arkadaşım 1,5 yıl kullandı bıraktıktan 8 ay sonra falan hamile kaldı belki herkeste aynı etkiyi göstermiyor olabilir

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum

Çok geç çıkış saatin evli bir bayana göre birde gdip eşinin yanında bekleyince o siz baya geç yemek yiyosunuz sen haftaiçi pek birşey yapamazsın bu şekilde sanırım hafta sonuda çalışıyosun zor bir durum Allah kolaylık versin çalışma saatleri sana daha uygun bir iş bulsan bu şekilde kendini hırpalarsın işlere yetişicem diye:44:

mısır patlatma şeylerinden benm eşimde aldı çok merak etti ilk sefer güzel olmadı ama 2. de oldu hemde yağsız oluyo daha ii teflona yağ koymak lazım

gerçekten zor oluyo cnm ya.. yemek bazen yapıyorum ama saat 10 u buluyo yememiz eger hazır bişeyler olursa o zaman erken yiyebiyoruz..yada işten çıkınca annemden alıyorum öyle eve geçiyorum...inşallah memur olurum da biter bu stres.. bi kaç ay sonra bırakıcam inşallah... o zaman oturup çok çalışıp kazanırım inşallahh..pek hırpalamıyorum ama iş için zaten yorulmuş oluyorum yapabilidiğimi yapıyorum bende.. zaten eve gelen giden yok .. misafirleride pazar .ağırıyoruz

İyi bari yemek olayı çok dert oluyor geç saate kalınca,inşallah istediğin gibi bir işe kavuşursun,ev işi hiç bitmiyo boşa yorma zaten kendini en iyisi dinlen haftaiçi az az işler yaparsın haftasonu yaparsın önemli işlerini

Günaydın kızlarr.. Ben çok keyifsizim bugün. Dün eşimin sözlerine çok kalbim kırıldı. Akşamdan beri başım ağrıyo..

buraya geldiğine pişman olmasın mutlu olsun diye o kadar çabalıyorum siz biliyosunuz kızlar işte. Gündüz işte akşam onun yanında yardım ediyorum, ewimin işini eksik etmiyorum,yemeğimi yapıyorum ama bi sinirlensin hemen yaptığını yüzüme vuruyo. Ben seniniçin geldim de sen böyle yapıyosun da. Dün bulaşıklar vardı cafede bende üşüyorum. Bulaşıkları yıkamıyim ben dedim. Zaten herzaman sen yıkama biz yıkarız diyodu. NEyse başladı kendi yıkamaya. bardağın kenarı kesikmiş eli kesildi. dedim ver ben yıkiyim şimdi sıcak su yakar senin elini. Başladı söylenmeye. Ben senin için istanbulda masabaşı işi bırakıp geldiim burda ne işler yapıyorum, sen bi bulaşık yıkamaya üşendin. Ellerim parçalanıncamı aklına geldi yıkamak. dedi. Ama nasıl üzüldüm kızlar anlatamam.Bi anda yaptığım bütün iyilikleri sildi. Sanki ben hiçbişey yapmıyorum onun için. Hiç cevap vermedim. gittim arka tarafta bi masaya. Gözümdn yaşlar akıyo. Keşke istanbula gitseydim keşke. Üstümde nasıl ağır bi yük var anlatamam. Kafamın içi yanıyo, sürekli ağlayasım var bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…