2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Canım eşinde bunalmış canının acısına demiştir öyle, üzme kendini, senin nasıl çabaladığını evini işini misafirlerini nasıl güzel ağrıladığını, ne kadar hamarat olduğunu, eşine destek olduğunu biliyoruz bunu emin ol eşin çok daha iyi biliyor, sadece anlık bilirsin işte insanlar sinirliyken karşısındakinin canını acıtmak için en ağır şeyleri söyler bu da öyle olmuş, uzatma ama sakinleştiğinizde üzüldüğünü kırıldığın,ı içinde bulunduğunuz fedakarlıkların birbirinize hatırlatın, üzmeyin birbirinizi

Ay canım benim ya,küçücük bişey için kalbini kırmış üstünede başına kakmış senin için yaptığı fedakarlığı,aslında sadece senin için değil ikiniz için yapmış olduğu fedekarlığı,sen teklif etmişsin oda İstanbulu bırakıp gelmeyi kabul etmiş ve bu kararından dolayı ikide bir bıraktım geldim senin için demesi hoş olmuyor,senki hepimiz biliyoruz ne kadar çabaladığını,didindiğini hem evin için hem o mutlu olsun diye kendinden ödün verip ona harcıyorsun bütün zamanını,aslında bence sorun sadece birkerecik bulaşığı yıkamadığından değil başka birşeye kızmış kafası takılmış diye düşünüyorum ama bu değildirki seni kırabilir üzebilir,buna kimsenin hakkı yok sen biraz sakinleş ama duygusal anlamda çok derinlere inme ben ne yaptım deme senin yaptığın şey sadece onun mutlu olması için elinden geldiğince çabalaman,sorun sende değil asla böyle düşünme bugün işden çıkınca direk evine git dinlen cafe'ye gitme biraz sende oda yanlız kalın bugünlük hatasını anlıycaktır,üzülme sen

Ama Demetcim bu sıralar o kadar sık oluyo bu olaylar ben artık çok üzülüyorum. Yaptı bi iyilik geldi,tamam sağolsun. Ama iş bulamamasının sorumlusu ben değilimki. O kadar aradım kız başıma. Bulamadım napiyim. Nazını bana geçiyo tamam ama hergün ben bunları çekememki. Bak artık bünyem dayanmıyo. Siniri bozulsun hemen sen öylesin sen böylesin suçlamalar. Siniri geçince sen beni bilmiyomusun sinirle söyledim. Ama benim kalbim kırılıyo artık bikere. O söyledikleri aklımdan çıkmıyo. Hele geldiğine pişman olması beni en çok üzen en çok yıkan şey

jelocum ben ona gel de demedim. Hep konuşuyoduk iki şehrin artılarını. Ben dedim sana asla buraya gel diyemem. pişman olursan bu yükü taşıyamam. Ama o burayı seçti. Kıyamadım sana ailene diyo. Şimdide burnumdan geliyo. Zaten dün akşam bişey olmamış gibi dawrandık. ben keyifsizdim tabi bütün akşam. Ewe erken geldik 21:30 gibi. sarıldık tv izledik ama bnim aklım yerinde değil. Yinede söylenmedim hiç. kavga etmeyelim yeterki. sabah söylendim azıcık. ben gündüz işteyim akşam yanındayım. yinede yaranamıyorum sana. bi bulaşık yıkamadım diye neler söyledi. keşke istanbula yerleşseydik. bin pişmanım burda kaldığımıza dedim. çıktım ewden.

günaydın kızlar
elifcim üzülme sakın olur böyle şeyler çok normal sonuçta yeni bir hayat kuruldu eşin alıştığı herşeyi bırakıp yeni düzen kurmaya çalışıo stresli olmasından daha doğal ne olabilir alışana kadar bir süre idare edeceksiniz canım zamanla herşey oturur göreceksin

jeloo cum doğru söylüyosun ama şimdi de eminim der ki işimi bırakıp geldim bi daha nasıl iş bulayım tam düzenimizi kuruyoruz bi da oraya nasıl yerleşicez gibi şeyler olacaktır..

günaydın kızlar elif üzülme lütfen canm eşin de stresli bu aralar bende eşin gibiym biraz ondan anlıyorum senin sabah söylediklerin ona yetmiştir bugün bütün gün onları düşünür ve hatasını anlar
bizim de dün gecemiz çok kötüydü eşimin eniştesi gelcekti akşam bize aydından hastaneye gelmişler gece yolda eve gelirken kaza yapmışlar beni aradı eşim kaza yapmışlar arkadan bi araba bunlara kavşakta çarpmış ama eşimin olduğu araba 360 derece dönmüş yani kafasını cama filan vurmuş çok korkmuş gece yattı hala daha titriyodu (

Çok konuştuk çok. Ama sinirlenince yine aynı işte. Nese kızlar sabah sabah sıkmiyim sizide.. Ee ne var ne yok siz nasılsınız?

jeloo cum doğru söylüyosun ama şimdi de eminim der ki işimi bırakıp geldim bi daha nasıl iş bulayım tam düzenimizi kuruyoruz bi da oraya nasıl yerleşicez gibi şeyler olacaktır..

Demetcim tabiki blöf bu,cafe açtılar burayı bırakıp gidemez göze alamaz,sadece elif ne kadar üzüldüğünü bu konu için yaşadığı yerden vazgeçmeyi göze aldığını belirticek,eşide anlıyacaktır ne kadar kırdığını bu konunun çok zoruna gittiğini erkekler biraz ders almalı bazı şeylerden yoksa tekrarının gelmesini beklemek yılı bulmaz kızcağız ne kadar fedakarlıklarda bulunuyor karşılığı bu olmamalı

gEÇMİŞ olsun canım.Allah büyük bi kazadan kurtarmış çok şükür. Korkmazmı ya yaşadığı çok korkunç bişey. Verilmiş sadakanız varmış.

Çok konuştuk çok. Ama sinirlenince yine aynı işte. Nese kızlar sabah sabah sıkmiyim sizide.. Ee ne var ne yok siz nasılsınız?

Sinirlenince yine aynı işte demen bütün herşeyi bitiriyor,bu sorunu çözmeniz lazım inşallah en kısa zamanda çözersiniz,benim eşimde değişik bir karakter bir konu hakkında tartışırız ben kızarım normalde benimle konuşmaması lazım,yani ben böyle yaparım kızdığım kişiyle konuşmam ama eşim değişik,sanki ben onu kırmamışım laf söylememişim gibi konuşur,yada bi başkası yapsa hiç kırılmadan aynı şekilde konuşur,niye böylesin diye sorduğumda,o bana taş atıyorsa bende ona taş atamam iyilikle yaklaşırımki yaptığı şeyin altında ezilsin kendi kendini yargılasın der,değişik bir metod ben asla böyle davranamam

merhaba kızlar, elifcim üzülme dert etme başının ağrısıyla kalırsın. arkadaşlarında dediği gibi sinirle söylemiş işte. bende sinirlenince ne dediğimi bilmem kalbini kıracağımı bile bile ağır konuşurum sonradan pişman olurum ama iş işten geçer. bence öyle düşündüğü için değildir başka kimseye bişey diyemediği için sana diyordur, bırak içini döksün rahatlasın içine atmasından iyidir.

sniperelit geçmiş olsun, neyseki bişey olmamış. kaza geliyorum demiyor hangimize ne zaman ne olacağı belli değil işte. halimize binlerce şükür.

kızlar eşimle benim 5 aralık doğum günümüz. arkadaşlarımız soruyordu nerde kutlayacaksınız falan diye, bizde bu pazar evimize çağıralım herkesi diye düşündük, ailelerimizide çağırırız. pastalar börekler falan hazırlarım diye düşündüm. anneme söyledim bugün, ayyy babamla ikisi dalga geçtiler yaaaa, kazık kadar oldunuz evde parti mi vereceksiniz dediler, ev yetmez salon tutun falan dediler. moralim bozuldu, kimseyide çağıramadım hala düşünüyorum çok mu saçma olur yaaaa

selam hanımlar.. nasılsınız? dün keyfim yoktu ara ara girdim baktım ama yazmadım benimde bi takım olaylara moralim bozuktu...

elifcim üzme kendini. jelo nun dediği gibi bence bu konuda eşine gözdağı verme zamanı gelmiş çünkü söylediğine göre her fırsatta sana bunu söyleyip kalbini kırıyomuş.

büyük geçmiş olsun canım. şükürler olsun bişey olmamamış. Allah herkesi kazadan beladan korusun ya çok korkuyorum böyle trafik kazasından ya da şuursuz insanlardan

aa 5 aralık benim yeğenimin doğum günü 2 yaşına gircek fıstığımm niye saçma olsun hayatım çokda güzel olur ama aile arkadaşlar felan biraz karışık olurmu acaba hani aileler sıkılırmı siz arkadaşlarla eğlenirken ya da zaten eşinin aileside olcak bence güzel olur.

eşimin ailesi sever gelir galiba. zaten annesiyle babası sadece. benimde kardeşlerim gelir belki, çok fazla arkadaşımız da yok zaten, en fazla 10 kişi gelir. yemek masasına bir sürü tatlı börek poğaçalar falan yapıp koymayı düşünüyorum self servis, hafif bi müzik açarız. sanki parti olupta evi balonlarla süsleyip tepinecek halimiz yok. ayy annemle babam bütün hevesimi kırdı ama yaaaa. evime bişey alcağımda da onları hiç dinlemezdim zaten, dinlesem hiç bişey alamazdım, şimdide dinlememem gerekiyor galiba. sağol sofistikecim.

Çok geçmiş olsun canım, Allaha şükür birşey olmamış..

Diğer sevgililer,anneler,babalar günlerindense, doğumgünü çok önemlidir benim için.. Kişinin kendine özgüdür çünkü.. Önemli olanda o kutlamalarda bir arada olmaktır, fikrin bence çok güzel, sakın yapmaktan vazgeçme.. Ben annemle,babamın doğum gününüde kutlarım,eşimin annesinin babasının doğum günlerinide öğrendim.. O günlerde pastamı alıp gidicem, maksat hatırlanmak tatlı yiyip,tatlı konuşmak

Merhaba kızlar...

sniperelit
Cok gecmıs olsun arkadasım, Allah beterınden korusun, verılmıs sadakanız varmıs...

Elifcım
Kırgınlıgını anlıyorum. Cok hassas oluyoruz bu donemlerde degıl mı? Yenı evlı oldugumuz ıcın daha da hassas oldugumu dusunurum ben mesela, sevgılıyken alınmayacagım sozlere sımdı alınabılıyorum, ınsan hersey toz pembe olacak dıye beklıyor cunku... Erkekler bızım gıbı degıl malesef, kırıcı olabılıyorlar, keske olmasalar, ama esının hatasını kalıcı olarak anlamasını dılıyorum...

Lemancım
Ne guzel esınle aynıymıs doğum gununuz...
Hımm, ben olsam esımle basbasa kutlamayı tercıh ederdım sanırım, hanı bı de evlıyken ılk doğum gununuz ya...
Ama senın canın ne guzel herkesle bırlıkte kutlamak ıstemıs, bence de ıstedıgını yap, annen baban gelınce en cok onlar mutlu olcak gorursun

Sofıstıkecım
Senın neyın var canım?

Servetcım
İnşallah en kısa zamanda ıstedıgın ıse kavusursun arkadasım...

Kızlar ya ben dun portakallı kurabıye yaptım ama fıyasko oldu, bı turlu un mıktarını bulamadım nette, aldıgı kadar un dıyordu ben verdım hamur aldı ben verdım hamur aldı derken ortaya taş gıbı bı kurabıye cıktı

Yok yanı ben yıyemem onu esım zorluyor kendını ama bu ezıyetı ona yapamam zıyan da olsun ıstemıyorum napsam kı fıkır verebılcek olan var mı? Dedım acaba robottan cekıp borcama doksem ustune de pudıng yapsam acaba bu seferde pudıngı zıyan edermıyım ay bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…