Günaydın kızlarr.. Ben çok keyifsizim bugün. Dün eşimin sözlerine çok kalbim kırıldı. Akşamdan beri başım ağrıyo..
buraya geldiğine pişman olmasın mutlu olsun diye o kadar çabalıyorum siz biliyosunuz kızlar işte. Gündüz işte akşam onun yanında yardım ediyorum, ewimin işini eksik etmiyorum,yemeğimi yapıyorum ama bi sinirlensin hemen yaptığını yüzüme vuruyo. Ben seniniçin geldim de sen böyle yapıyosun da. Dün bulaşıklar vardı cafede bende üşüyorum. Bulaşıkları yıkamıyim ben dedim. Zaten herzaman sen yıkama biz yıkarız diyodu. NEyse başladı kendi yıkamaya. bardağın kenarı kesikmiş eli kesildi. dedim ver ben yıkiyim şimdi sıcak su yakar senin elini. Başladı söylenmeye. Ben senin için istanbulda masabaşı işi bırakıp geldiim burda ne işler yapıyorum, sen bi bulaşık yıkamaya üşendin. Ellerim parçalanıncamı aklına geldi yıkamak. dedi. Ama nasıl üzüldüm kızlar anlatamam.Bi anda yaptığım bütün iyilikleri sildi. Sanki ben hiçbişey yapmıyorum onun için. Hiç cevap vermedim. gittim arka tarafta bi masaya. Gözümdn yaşlar akıyo. Keşke istanbula gitseydim keşke. Üstümde nasıl ağır bi yük var anlatamam. Kafamın içi yanıyo, sürekli ağlayasım var bugün.
buraya geldiğine pişman olmasın mutlu olsun diye o kadar çabalıyorum siz biliyosunuz kızlar işte. Gündüz işte akşam onun yanında yardım ediyorum, ewimin işini eksik etmiyorum,yemeğimi yapıyorum ama bi sinirlensin hemen yaptığını yüzüme vuruyo. Ben seniniçin geldim de sen böyle yapıyosun da. Dün bulaşıklar vardı cafede bende üşüyorum. Bulaşıkları yıkamıyim ben dedim. Zaten herzaman sen yıkama biz yıkarız diyodu. NEyse başladı kendi yıkamaya. bardağın kenarı kesikmiş eli kesildi. dedim ver ben yıkiyim şimdi sıcak su yakar senin elini. Başladı söylenmeye. Ben senin için istanbulda masabaşı işi bırakıp geldiim burda ne işler yapıyorum, sen bi bulaşık yıkamaya üşendin. Ellerim parçalanıncamı aklına geldi yıkamak. dedi. Ama nasıl üzüldüm kızlar anlatamam.Bi anda yaptığım bütün iyilikleri sildi. Sanki ben hiçbişey yapmıyorum onun için. Hiç cevap vermedim. gittim arka tarafta bi masaya. Gözümdn yaşlar akıyo. Keşke istanbula gitseydim keşke. Üstümde nasıl ağır bi yük var anlatamam. Kafamın içi yanıyo, sürekli ağlayasım var bugün.
jelocum ben ona gel de demedim. Hep konuşuyoduk iki şehrin artılarını. Ben dedim sana asla buraya gel diyemem. pişman olursan bu yükü taşıyamam. Ama o burayı seçti. Kıyamadım sana ailene diyo. Şimdide burnumdan geliyo. Zaten dün akşam bişey olmamış gibi dawrandık. ben keyifsizdim tabi bütün akşam. Ewe erken geldik 21:30 gibi. sarıldık tv izledik ama bnim aklım yerinde değil. Yinede söylenmedim hiç. kavga etmeyelim yeterki. sabah söylendim azıcık. ben gündüz işteyim akşam yanındayım. yinede yaranamıyorum sana. bi bulaşık yıkamadım diye neler söyledi. keşke istanbula yerleşseydik. bin pişmanım burda kaldığımıza dedim. çıktım ewden.[/QUOTE
Biliyorum gel demediğini sonuçta kendi onaylamış kendi seçim yapmış senin yanına gelmeyi,ama bu bu kadar sorun olmamalı ikide bir İstanbulu bırakıp geldim diye sana laf çarpıtıp kalbini kırıcaksa bu şekilde yürümez bugün iyi olsanız yarın en ufak bir pürüzde yine seni suçluycak işte çıktım geldim falan senin psikolojini çok derinden etkiler bu,buna bir çözüm bulun eşinin biraz ders alması lazım bu konunun seni ne kadar incittiğini kırdığını anlaması lazım,sen bu akşam direk eve git gelmesini bekle gelincede,en kısa zamanda toparlanıp İstanbula gidiyoruz yerleşiyoruz ben bu şekilde çekemem en ufak bişeyde başıma kakıyosun yaptın bir iyilik ama hayatım boyunca sanki bunu yüzüme vurucakın gibi evleneli iki ay oldu iki ayda kaç kere söyledin bundan sonra duymak istemiyorum de,bakalım ne diycek sen tepki vermedikçe bu şekilde devam eder bu sense evlendiğin için pişmanlığını düşünüp durursun her kırıldığında kendinden bişeyler gider bu olmamalı evlilik hayat bu şekilde çok zor olur,ben ilk evlendiğimiz ay eşime buna benzer onun seçimi olduğu için sırf bu tarz başına kakmıştım ama sadece bir kez o kadar zoruna gitmişki mutfakta ağlıyordu düşün bu bir erkek,o anda başımdan aşşaya kaynar sular indi,resmen dizlerimin bağı çözüldü yıkıldım yaptığımdan utandım binlerce kez özür diledim bir daha söylemiyeceğime bu şekilde davranmıycağıma dair,ve asla bir daha yapmadım yapmamda karşımdakini ne kadar kırdığımı üzdüğümü anladım,inşallah eşinde anlar bunu
jeloo cum doğru söylüyosun ama şimdi de eminim der ki işimi bırakıp geldim bi daha nasıl iş bulayım tam düzenimizi kuruyoruz bi da oraya nasıl yerleşicez gibi şeyler olacaktır..
günaydın kızlar elif üzülme lütfen canm eşin de stresli bu aralar bende eşin gibiym biraz ondan anlıyorum senin sabah söylediklerin ona yetmiştir bugün bütün gün onları düşünür ve hatasını anlar
bizim de dün gecemiz çok kötüydü eşimin eniştesi gelcekti akşam bize aydından hastaneye gelmişler gece yolda eve gelirken kaza yapmışlar beni aradı eşim kaza yapmışlar arkadan bi araba bunlara kavşakta çarpmış ama eşimin olduğu araba 360 derece dönmüş yani kafasını cama filan vurmuş çok korkmuş gece yattı hala daha titriyodu(
Çok konuştuk çok. Ama sinirlenince yine aynı işte. Nese kızlar sabah sabah sıkmiyim sizide.. Ee ne var ne yok siz nasılsınız?
günaydın kızlar elif üzülme lütfen canm eşin de stresli bu aralar bende eşin gibiym biraz ondan anlıyorum senin sabah söylediklerin ona yetmiştir bugün bütün gün onları düşünür ve hatasını anlar
bizim de dün gecemiz çok kötüydü eşimin eniştesi gelcekti akşam bize aydından hastaneye gelmişler gece yolda eve gelirken kaza yapmışlar beni aradı eşim kaza yapmışlar arkadan bi araba bunlara kavşakta çarpmış ama eşimin olduğu araba 360 derece dönmüş yani kafasını cama filan vurmuş çok korkmuş gece yattı hala daha titriyodu(
kızlar eşimle benim 5 aralık doğum günümüz. arkadaşlarımız soruyordu nerde kutlayacaksınız falan diye, bizde bu pazar evimize çağıralım herkesi diye düşündük, ailelerimizide çağırırız. pastalar börekler falan hazırlarım diye düşündüm. anneme söyledim bugün, ayyy babamla ikisi dalga geçtiler yaaaa, kazık kadar oldunuz evde parti mi vereceksiniz dediler, ev yetmez salon tutun falan dediler. moralim bozuldu, kimseyide çağıramadım hala düşünüyorum çok mu saçma olur yaaaa
aa 5 aralık benim yeğenimin doğum günü 2 yaşına gircek fıstığımmniye saçma olsun hayatım çokda güzel olur ama aile arkadaşlar felan biraz karışık olurmu acaba hani aileler sıkılırmı siz arkadaşlarla eğlenirken ya da zaten eşinin aileside olcak bence güzel olur.
eşimin ailesi sever gelir galiba. zaten annesiyle babası sadece. benimde kardeşlerim gelir belki, çok fazla arkadaşımız da yok zaten, en fazla 10 kişi gelir. yemek masasına bir sürü tatlı börek poğaçalar falan yapıp koymayı düşünüyorum self servis, hafif bi müzik açarız. sanki parti olupta evi balonlarla süsleyip tepinecek halimiz yok. ayy annemle babam bütün hevesimi kırdı ama yaaaa. evime bişey alcağımda da onları hiç dinlemezdim zaten, dinlesem hiç bişey alamazdım, şimdide dinlememem gerekiyor galiba. sağol sofistikecim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?