2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Zencefille balı karıştırıp yemeği bi dene canım o da iyi gelir öksürğe geçmiş olsun

Bende haftasonu sigara böreği sarıp, buzluğa koyuyorum,. Haftaiçi çıkarıp kızartıyorum, çayın yanına güzel oluyor.. Sıcak su,bal ve limon bunları karıştırıp içersen buda kuru öksürüğe iyi gelir canım..

bende pek kullanmaktan anlamıyorum ya.. tefal clipso var içine koyuyorum allah yoluna 15 20 dk kapatıyorum:) hoş zaten çok yemek yapmadığım için kullanmadım pek

Ben düdüklü kullanıyorum bakliyat ve sebze yemeklerinde çok kısa sürede pişiriyor,kitapçığında neyi kaç dakika pişiriceğin yazıyo zaten,tefal clipso benimkide kapağı kapat tek elle kilitle piştikten sonra buharını çıkar aç kapağı leziz

Günaydın çok sevindim senin adına bir gün olsun eve erken gidip işlerini halledip mutlu olmuşsunhayırlı olsun vestiyerin güle güle kullan,bak bir dolu iş yapmışsın erken gidince biraz rahatlamışsındır

BENİMKİ eski model düdüklülerden ya. UFak boylarından.

Sigara böreğini bende 2 ay önce baya bi sarmıştım. buzluktaydı. İyi oldu elimin altında arada misafire filan kızarttım. çok az kaldı, pazar günü annemle kardeşimi kahvaltıya çağırdım onlara kızartırım. Değişik önerileriniz varmı kahvaltı iiçin ??

Ben genelde kahvaltıya hazır üçgen yufkalardan alıyorum peketinde çok sayıda çıkıyor yufka alıp kesme ile uğraşmıyım diye üçgen yufkanın içine domates ve biber doğruyorum üstüne kaşar peyniri dilimleyip kalın sarıyorum kızartıyorum tabağa servis ve bıçakla böldüğünde o kaşar nasıl erimiş oluyor domates ve biberin üstüne pratik güzel birşey aslında paçanga böreğini andırıyor,istersen sucukta ekleyebilirsin yada farklı şeyler,eşim çok seviyor bunu birde tost ekmeklerinin üstüne bezelye salça birde arabiatta sosla güzelce pişiriyorum arasına sucuk koyuyorum üstlrinede kaşar rendeliyip fırına veriyorum çok farkı bir tat oluyor,tabi farklı malzemelerle yapabilirsin

Hatta nette bi tarif gördüm kahvaltı için onu da yazayım size fikir olsun..

Lorpeynirli Omlet
Malzemeler:
1 Tane Yufka
3 Tane Yumurta
2 Tane Sivri Biber
6 Tane Mantar
1 Su Bardağı Lor Peyniri
1 Su Bardağı Süt
Tereyağı

Yapılışı:
Yumurta ve sütü çırpın daha sonra yufkaları küçük parçalar halinde koparıp sütlü ve yumurtalı karışıma ekleyin.
Tereyağı hariç geriye kalan malzemeyide ekleyin.
10 Dakika kadar harcın üstünü kapatıp bekleyin.
Geniş bir tavada yağı kızdırın ve harcı tavaya boşaltın.
Kapak yardımıyla omletin diğer yüzünüde kızartın.
Sıcak servis olarak edin

evet cnm ya epey rahatladım ama eşimi bi görsen evdeyim.. aşkım evi mis gibi yap yemek yap elbise dolabını düzelt sayıyo... aşkım dedim sabahtan beri evde degilim alt tarafı 3 saatim var gülüyo :) iyi oldu ama nevresimlerim falan da halloldu artı banyonun paspaslarını falan yıkadım çok mutluyum..

Bıze de cok yakın bım
Evlenmeden once butun es dost benım bıme olan duskunlugumu bıldıgı ıcın evı tuttugumuzda bana ılk sordukları yakında bım var mı sorusu ıdı

Kalbımız bırmıs bak ben de dun duduklude yapabılırsın yazmıstım ama sen cıkmıstın sanırım
Afıyet bal olsun..
.

Oh ne guzel hep beraber guzel bır aksam gecırmıssınız... En buyuk ısteklerımden bırı bılıyormusun aılelerımızı evımızde agırlamak
Neyse aglamıycam...

Vestıyerınız hayırlı olsun arkadasım...
Patates tarıfını ıstıyorum bayılacagımdan emınım, nette vardır ıllakı ama ben senın tarıfını ıstıyorum

Ah bacımmm, bu gece benım esım de gececı, bana sabaha kadar uyku yok, bı turlu uyuyamıyorum, yataga zaten gıtmıyorum da, odada tv acık pc onumde yıne de uyuyamıyorum o orda nobette ben evde, nasıl cozcem bunu bılmıyorum, sen ne alemdesın? Su kıtaplarımı alayım da ders calısayım barı esım yokken...

Bu arada gecmıs olsun canım, ıyılesemedın mı sen hala, ben de bal ve zencefıl ıyı gelır dıye bılıyorum bı dene ıstersen...

Ben krep yapmak istiyorum bu pazar kahvaltı için.

Krep yapmadım hıc ama ıstersen pankek tarıfı verebılırım canım hatta gecen gun paylasmıstım, eger recel bal cıkolata tarzı seylerle kahvaltı yapmayı sevıyorsanız pankek cok hos oluyor...

ben seni buralarda yakalamam mııııı yine tarif derdine düşmüş hatun yaa:))))

Ay yakalandım mı yıne kanka :26:
Koptum ya, nese kaynagım benım...

Kızlar cıgdem benım cok yakın bır arkadasım bu arada, hatun bana ne zaman baksa yemek tarıfı pesındeyım de

Ay yakalandım mı yıne kanka :26:
Koptum ya, nese kaynagım benım...

Kızlar cıgdem benım cok yakın bır arkadasım bu arada, hatun bana ne zaman baksa yemek tarıfı pesındeyım de

Herkeslere selamlar öperim yanacıklarınızdan.. Sanırım burda herkes yeni evli

Allahhhh ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin, güzel güzel yemekler yapmayı, çok çok çocuklar yapmayı da nasip etsin inşallahhhhhhh

O kadar tarif bak adama pişir pişir bir suyunu içemedik elinden aaaaaa

mERHABA ÇİĞDEM. Evet biz hepimiz taze gelinleriz. Herşeyi beraberce öğreniyoruz. İyi burası var bana çok iyi geliyo ya..

mERHABA ÇİĞDEM. Evet biz hepimiz taze gelinleriz. Herşeyi beraberce öğreniyoruz. İyi burası var bana çok iyi geliyo ya..

Çok sevindim canım, merhabalar.. Güzel bir şey paylaşmak tabi en güzelini yapıyosunuz yalnız göz attım sayfalara kilo alanlar var yaparsanız öyle güzel güzel yemekleri bide şimdi abur cuburlar her akşam gidiyordur
amannn herşeyi zamanında yaşayın en güzeli yiyin için 30 sene sonra abur cubur neymiş diye söylenir durursunuz :)))

Kanka atla gel borekler sarayım sana
Cıddıyım bak...

Sorma kılo aldık hepımız ama az ama cok ...
Spora baslıycam her kadın gıbı pazartesı

kızlar merhaba bana gülmezseniz eğer bişi danısıcam:) ben şimdi akşam fırında tavuk yapıcağım ama benim fırın tepsim masallah öksüz doyuran kadar bendede küçük borcamlar var ona koyup fırına koysam olurmu_?

olur tabi özdencim ben dün borcamda yaptım. KAnatları salçalı,yağlı,baharalı sosta karıştırdım. Elma dilim patatesleride aynı şekilde karıştırdım. Koydım borcama. Üstünede 1 büyük bardak su koydum. miss gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…