- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
günaydınlarrrr..
bende az önce sigara böreği sardım kızarttım kahvaltı için bi yarım saat sonra eşimi kaldırcam. yazık az daha uyusun tüm gece ayakta kalcak yawrucumm
bide bişey sorcam sizlere bende feci bi öksürük var böyle sürekli ama kuru bi öksürük ballı süt içiyorum başka ne iyi gelir acaba? doktor öksürük şurubu verdi ama pek bi faydası olmadı nedense..
Zencefille balı karıştırıp yemeği bi dene canım o da iyi gelir öksürğe geçmiş olsun
günaydınlarrrr..
bende az önce sigara böreği sardım kızarttım kahvaltı için bi yarım saat sonra eşimi kaldırcam. yazık az daha uyusun tüm gece ayakta kalcak yawrucumm
bide bişey sorcam sizlere bende feci bi öksürük var böyle sürekli ama kuru bi öksürük ballı süt içiyorum başka ne iyi gelir acaba? doktor öksürük şurubu verdi ama pek bi faydası olmadı nedense..
toz zencefil değilmi canım? şimdi netten okudum bende. almam gerek zencefil. teşekkürler canım
bende pek kullanmaktan anlamıyorum ya.. tefal clipso var içine koyuyorum allah yoluna 15 20 dk kapatıyorum:) hoş zaten çok yemek yapmadığım için kullanmadım pek
günaydın hanımlar..dün vestiyerimiz takıldı.. çok mutlu oldum 3 gibi evdeydim erken evde süper bişeymiş...adamlar taktından sonra evimi süpürdüm sildim puaça yaptım sabahları yemek için sonra fırında beşamel soslu patates yaptım ...yiğenlerimi bıraktı ablamlar onlarla film falan izledik ...çoçuklar çok eğlenmiş.. yemegede bayıılmış anne farklı bi patatesti çok güzeldi demiş.. en güzel günümü geçirdim demiş.. çok mutlu oldum tabi bende..onlar gitti eşimle sarılıp oturduk dinlendim epey o maç izlerken uyuya kalmışım yanında....
BENİMKİ eski model düdüklülerden ya. UFak boylarından.
Sigara böreğini bende 2 ay önce baya bi sarmıştım. buzluktaydı. İyi oldu elimin altında arada misafire filan kızarttım. çok az kaldı, pazar günü annemle kardeşimi kahvaltıya çağırdım onlara kızartırım. Değişik önerileriniz varmı kahvaltı iiçin ??
Günaydın çok sevindim senin adına bir gün olsun eve erken gidip işlerini halledip mutlu olmuşsunhayırlı olsun vestiyerin güle güle kullan,bak bir dolu iş yapmışsın erken gidince biraz rahatlamışsındır
bizde çoğu saydığın şeyleri bimden alıyoruz bize çok yakın bim var sebze meyve işinide mahallede ctesi günü pazar oluyo ordan alıyorum geçen hafta çıkamadım pazara hastaydım o yüzden bugün çıktık mahalle manavından aldık fiyat olarak aynı gibi. bim hakikaten çok uygun arada bi gidip migrostan alıyoruz bazı şeyleri ama aralarında bayağı fiyat farkı oluyo
günaydın kızlar;
dün akşam demiştim ya yemeğimi fırında yapsam yetişir mi die düşündüm taşındım yetişmiceğine karar verdim ve düdüklü de yapayım en iyisi dedim.askım da kıymalı yapma köfteli yap dedi.iyi dedim önce köftelerimi hazırlayıp kızarttım sonra soğanı yağda pembeleştirip salçasını domates sosunu ve patatesi atıp birazda baharat ekleyip azcık kavurdum köfteleri ekleyip suyunu ekledim kapattım yanınada bi yıldız şehriyeden terbiyeli şehriye çorbası yaptım.o arada kocacım da salatayı hazırladı birlikte yapıp afiyetle yedik
bu arada ben de düdüklümden çok memnunum benmki tefal clipso okdar kısa sürede oluyoki hatta dünkü yemeği çok bile tutmuşum fazla kaynamış
ama iyiki çıkarmışlar bu düdüklüleri olmasaymış nasıl buzaman sıkışıklığında yetiştircekmişiz bilmiyom vallaa..
günaydın hanımlar, kereviz, brokoli, pırasa mııı..ayyy sabah sabah okuduğum yemeklere bak aaaaaa.... işte eşimle aynı gün doğmuş olmamızın bi güzelliğide bu galiba bunların hiçbirisini bende eşimde sevmez.
dün kayınvelidem misafirliğe gitmiş bende ordan geçecektim, aradım onuda alıp evine götürürüm dedim. sonra aklıma geldi, fasulye haşlamıştım et çıkarmıştım kuru fasulye yapacaktım nasılsa biraz fazla ıslatmışım sizde gelin dedim burdan bize geçelim kayınababada iş çıkışı gelsin.. tamam dedi, annemgili de özlemiş ne zamandır görüşmüyorduk onlarda gelsin dedi, ama yemeğim yetmez dedim. annen yapmıştır bişiler dedi aradık annemi oda nohut yapmış, yemeğinizi de alın bize gelin dedik tamam dediler. pilav, salata, turşu kurufasulye ve nohut :)) baya güzel oldu hepberaber yedik. hatta ben fasulyeyi ve eti o kadar çok çıkarmışım ki sadece o bile yetti. eğer gelmeselermiş biz bir hafta yerdik..
günaydın hanımlar..dün vestiyerimiz takıldı.. çok mutlu oldum 3 gibi evdeydim erken evde süper bişeymiş...adamlar taktından sonra evimi süpürdüm sildim puaça yaptım sabahları yemek için sonra fırında beşamel soslu patates yaptım ...yiğenlerimi bıraktı ablamlar onlarla film falan izledik ...çoçuklar çok eğlenmiş.. yemegede bayıılmış anne farklı bi patatesti çok güzeldi demiş.. en güzel günümü geçirdim demiş.. çok mutlu oldum tabi bende..onlar gitti eşimle sarılıp oturduk dinlendim epey o maç izlerken uyuya kalmışım yanında....
günaydınlarrrr..
Ben krep yapmak istiyorum bu pazar kahvaltı için.
ben seni buralarda yakalamam mııııı yine tarif derdine düşmüş hatun yaa:))))
Ay yakalandım mı yıne kanka :26:
Koptum ya, nese kaynagım benım...
Kızlar cıgdem benım cok yakın bır arkadasım bu arada, hatun bana ne zaman baksa yemek tarıfı pesındeyım de
mERHABA ÇİĞDEM. Evet biz hepimiz taze gelinleriz. Herşeyi beraberce öğreniyoruz. İyi burası var bana çok iyi geliyo ya..
Herkeslere selamlar öperim yanacıklarınızdan.. Sanırım burda herkes yeni evli
Allahhhh ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin, güzel güzel yemekler yapmayı, çok çok çocuklar yapmayı da nasip etsin inşallahhhhhhh
O kadar tarif bak adama pişir pişir bir suyunu içemedik elinden aaaaaa
kızlar merhaba bana gülmezseniz eğer bişi danısıcam:) ben şimdi akşam fırında tavuk yapıcağım ama benim fırın tepsim masallah öksüz doyuran kadar bendede küçük borcamlar var ona koyup fırına koysam olurmu_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?