canım keşke hiç demeseydin bi ara gelir silerim diye, söyler söyler sonunda vazgeçerdi ya da gelip silmek isterdim ama zaten benim evimdede şu şu işler var malum çalışıyorum hiç bi işime yetişemiyorum felan diye kibarca temizlik yapamıcanı söyleseydin.. artık gidip silicen tatlım çıkar yolu yok. ama bencede git yaa hiç değilse iyilik yapmış olur, yardım istiyeni geri çevirmemiş biri olarak vicdan olarak rahat hissedersin. bi dahada gitmezsin olur biter...
bende bayrama memlekete gittiğimde kayınvalidem daha geldiğimiz gün ''ay bayram temizliğide yapamadım belim şöyle belim böyle'' demişti. bende bişey dememiştim. kendi annem bayrama gelecez diye kadıncağız tek başına tüm temizliği yapmıiki bana bişey kalmasın diye bende tekrarlamasını beklemeden ''annemde saolsun ben gelecem diye tüm temizliği yapmış bitirmiş zaten evde temizlik yemek bana bakıyo dinleniyim diye'' dediydim. daha lafı bile edilmedi:)) ama zaten 2 tane gelini var yanında hani olmasa kadın tek başına olsa yinede yapardım galiba. :44:
dedim hayatım dedim bende çok zorlanıyorum dedim,hastayım dedim,deterjana alerjim var dedim (ki geçekten var) ve daha bir sürü ama ben ona istemiyorum'u ima ettikçe o daha da hırs yaptı sanki, eşimle kavga ettik en sonunda zaten ilk ve son olucak iyice nefre ettim sayesinde bir de dün kavga ederken ailecek bana söyledikleri bir yalanı da öğrendim ki o daha da üzdü beni, görümcem benden 1 ay önce evlendi ve inanılmaz kaprisli biridir, dün eşimle tartışırken dedim ki ablan böyle birşey yaparmıydı ki kendisi evde oturuyor,baştan iş girmişti evine uzak diye ayrıldı işten,zor oluyomuş ben akşam 19.30 da etiler-ulus'tan işten çıkıyorum 21.30 da beylkdüzünde evde oluyorum 22.00 gibi yemek yiyorum,annen beni kendi evladı gibi görsün ne olur dedim,o da sen nerden bliyosun ablamın mesafe yüzünde işten çıktığını dedi, tartıştığı için ayrıldı dedi,al sana işte kanıt dedim neden bana söylemiyosunuz hep beraber gizliyosunuz ben yabancıyım çünkü dimi dedim o zaman annen bi yabancıdan iş beklemesin dedim ama en çok takıldığım EŞİMİNDE ONLARA UYMASI!! off yaa
Görümcen de sizinle aynı şehirde ve çalışmıyo mu?eğer öyleyse nie kendi kızından iş beklemiyoki
Yani resmen camlarımı silecek diyor pes doğusu kızı silsin gitsinde madem evde oturuyor,seni bu kadar yabancı görüyorlar elaleme söylüycekleri gerekçeyi sanada söylemişler ki sen artık ailedensin ama onlar böyle görmüyorlar ilginç,ulus'tan beylikdüzünemi geliyorsun of of hemde trağin yoğun olduğu saatlerdebende beylikdüzü tarafında çalışıyorum benim burdan Avcılara gitmem bile 1 saati geçiyor,seni hiç düşünemiyorum
öncelikle çok güzel bir gelin olmuşsun, ilk fotoda eşinin yüzü çok görümüyor sanki 2. foto daha iyi sanki ama sevk senin hepsi de güzel,maşallah:)kızlar konuyla çok alakasız kusura bakamyın ama size bişey sormam gerek. ben daha aalbüm için foto seçmedim. şimdi bi tane büyük boy fotoğraf vericekya fotoğrafçı. ona karar vermekte çok zorlandım. düğün albümüme eklediğim ilk fotoya bakarmısınız. kapının önünde eşimle birbirimize bakıyoruz. o nasıl olur sizce ? şimdi mail aıcamda fotoğrafçıya.
meraklı değilim ama en azından bayramda gittiğimizde annemde vardı misafirler de vardı bi köşe de oturdum ne zaman, en azından çay doldurmak için kalktığım da mutfak kapısı yüzüme kapandımutfağa sokmuyolarmış kız daha ne istiyosun ben evlendiğimizn 2. haftası kayınvalideme gittik gelin gelio die güzel değişik bişiler yapar insan dimi yemek die hazırladığı sadece 1 tabak patates ve biber kızartması
kızlar konuyla çok alakasız kusura bakamyın ama size bişey sormam gerek. ben daha aalbüm için foto seçmedim. şimdi bi tane büyük boy fotoğraf vericekya fotoğrafçı. ona karar vermekte çok zorlandım. düğün albümüme eklediğim ilk fotoya bakarmısınız. kapının önünde eşimle birbirimize bakıyoruz. o nasıl olur sizce ? şimdi mail aıcamda fotoğrafçıya.
en acısı da şu ki ben baba evinde bir kere bile cam silmedim,önce okul sonra da iş yüzünden öyle rahattım ki annecim duysa ciğeri sızlar.. ben de en son artık vicdan yaptım ama dünkü duyduklarımdan sonra iyice emin oldum vicdan yapmamam lazım ona bundan sonra yağmurlu havada su yok!!
meraklı değilim ama en azından bayramda gittiğimizde annemde vardı misafirler de vardı bi köşe de oturdum ne zaman, en azından çay doldurmak için kalktığım da mutfak kapısı yüzüme kapandıhiç hoş değil bu beni hala benimsemedikleri anlamına geliyo ama onlar bana geldiğinde dolabımı özellikle dondurucumda ne var tek tek inceledirler, hatta yatıya kaldılar çelişkili geldi
Sıkma canını tatlım sende misafir gibi gider gelirsin bırak onlar sana hizmet etsinler.Evine geldiklerindede biraz mesafeli davranırsan bir daha karıştıramazlar.
Ben olsam hayatta gitmem evde otursan tamamda çalışın insan temizliğe çağrılır mı? Biraz bencil sanırım.Manisadaydım geçen hafta kayınvalidem her gün bana sorardı ne pişireyim sana diye birlikte kolkola alışverişe çıktık düğün zamanında yaşadığımız sorunları unuttuk bile.Ben çalışıyorum diye bana üzülüyor eşimi de durmadan uyardı hanımın çalışıyor ona ev işlerınde yardım et diye.Allah yardımcın olsun bir daha da bahane uydur bir şekilde gitme canım alıştırırsan yandın.
ben şu an çalışmıyorum ama yine de gitmem neden evde otursan gidersin diosunuz ki evde oturunca da pek bişi deişmio yani
meraklı değilim ama en azından bayramda gittiğimizde annemde vardı misafirler de vardı bi köşe de oturdum ne zaman, en azından çay doldurmak için kalktığım da mutfak kapısı yüzüme kapandıhiç hoş değil bu beni hala benimsemedikleri anlamına geliyo ama onlar bana geldiğinde dolabımı özellikle dondurucumda ne var tek tek inceledirler, hatta yatıya kaldılar çelişkili geldi
Sıkma canını tatlım sende misafir gibi gider gelirsin bırak onlar sana hizmet etsinler.Evine geldiklerindede biraz mesafeli davranırsan bir daha karıştıramazlar.
Bizde de aynı durum var aslında ne olduğumu ben de anlamadım:44::44:
ben şu an çalışmıyorum ama yine de gitmem neden evde otursan gidersin diosunuz ki evde oturunca da pek bişi deişmio yani
Yok tatlım hiç bir durumda hoş bişey değil sadece çalışınca iki kat koyuyor insana
Ben olsam hayatta gitmem evde otursan tamamda çalışın insan temizliğe çağrılır mı? Biraz bencil sanırım.Manisadaydım geçen hafta kayınvalidem her gün bana sorardı ne pişireyim sana diye birlikte kolkola alışverişe çıktık düğün zamanında yaşadığımız sorunları unuttuk bile.Ben çalışıyorum diye bana üzülüyor eşimi de durmadan uyardı hanımın çalışıyor ona ev işlerınde yardım et diye.Allah yardımcın olsun bir daha da bahane uydur bir şekilde gitme canım alıştırırsan yandın.
Maşallah diyelim sizezaten bir daha böyle birşey olmayacak,benim kaynanam çok fenadır ama gözüm döndüğü zaman kimse benim kadar fena olamaz
selam kızlar geçmişi biraz okudum yemeklerden söz edilmiş ben de birazdan biber dolması yapıcam, tavuk suyu çorbası da var yeriz artık iki gün, daha önce ben de fırında yemek yapayım dedim hakikaten uzun sürüyor düdüklü de hiç kullanmadım ürküyorum nedense düdüklü tencerelerden:) Ya kızlar aslında benim moralim bozuk dünden beri eşimle konuşmuyoruz, sebebi kaynanam! meseleyi paylaşmak istedim çünkü aklım karışık,haklı olduğumu düşünüyorum ama tarafsız bakış açısına da ihtiyacım var, Şöyleki; kayınvalidemler yaklaşık 2 hafta önce yazlıktan kışlığa geri döndüler e tabi malum kışlık evde sağlam bir temizlik yapılması gerek,bu kadın beni aramaz aramaz 2 haftadır sürekli arayıp camlarımı silemedim camlarımı silemedim ay vücudum ağır nasıl çıkıcam camlara,off temizlikten ellerim patladı, bir silen olsa vs şeklinde beni taciz ediyor resmen istiyor ki ben gidip sileyim,ama ben de çalışıyorum kendi işimi anca yapıyorum,üstelik eşimde istiyor annesinin evini temizlememi anlıyorum, geçen pazar gene beni taciz edince dayanamadım ve ben bir ara gelir silerim camlarını dedim istemeye istemeye mecbur kaldım anladınız mı,dün eşimi aramış demişki burcu ne zaman gelip silecek camları,bu gün izinliyim ben istiyo ki izin günümde koşup onun camlarını sileyim,ben sinirden oturdum ağladım,çünkü ben bu kadından hiç bir yakınlık görmedim,benden herşeyi saklar ve bana el kızı muamelesi yapar en baştan beri,ama şimdi bende iş bekliyor mecbur yarın işten sonra gidip silicem camlarını o da rahata ericek ama kendimi çok kötü hissediyorum abartıyormuyum sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?