2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

en acısı da şu ki ben baba evinde bir kere bile cam silmedim,önce okul sonra da iş yüzünden öyle rahattım ki annecim duysa ciğeri sızlar.. ben de en son artık vicdan yaptım ama dünkü duyduklarımdan sonra iyice emin oldum vicdan yapmamam lazım ona bundan sonra yağmurlu havada su yok!!

Görümcen de sizinle aynı şehirde ve çalışmıyo mu?eğer öyleyse nie kendi kızından iş beklemiyoki

Yani resmen camlarımı silecek diyor pes doğusu kızı silsin gitsinde madem evde oturuyor,seni bu kadar yabancı görüyorlar elaleme söylüycekleri gerekçeyi sanada söylemişler ki sen artık ailedensin ama onlar böyle görmüyorlar ilginç,ulus'tan beylikdüzünemi geliyorsun of of hemde trağin yoğun olduğu saatlerde bende beylikdüzü tarafında çalışıyorum benim burdan Avcılara gitmem bile 1 saati geçiyor,seni hiç düşünemiyorum

görümcem izmir'de yaşıyor ama eminim burda olsaydı da yapmazdı buna benzer bir durumu nişanlıyken de yaşamıştık çünkü, evet yol çok yoruyo beni ama napalım yeni evliyiz çalışmak lazım...

öncelikle çok güzel bir gelin olmuşsun, ilk fotoda eşinin yüzü çok görümüyor sanki 2. foto daha iyi sanki ama sevk senin hepsi de güzel,maşallah:)

meraklı değilim ama en azından bayramda gittiğimizde annemde vardı misafirler de vardı bi köşe de oturdum ne zaman, en azından çay doldurmak için kalktığım da mutfak kapısı yüzüme kapandı hiç hoş değil bu beni hala benimsemedikleri anlamına geliyo ama onlar bana geldiğinde dolabımı özellikle dondurucumda ne var tek tek inceledirler, hatta yatıya kaldılar çelişkili geldi

Canım tüm albümüne bi daha bi daha baktım o kadar güzelsin ki seçmek çok zor, ama Burçiğin de dediği gibi 2. ya da 3. derim ben 1. biraz puslu gibi sanki

Ben olsam hayatta gitmem evde otursan tamamda çalışın insan temizliğe çağrılır mı? Biraz bencil sanırım.Manisadaydım geçen hafta kayınvalidem her gün bana sorardı ne pişireyim sana diye birlikte kolkola alışverişe çıktık düğün zamanında yaşadığımız sorunları unuttuk bile.Ben çalışıyorum diye bana üzülüyor eşimi de durmadan uyardı hanımın çalışıyor ona ev işlerınde yardım et diye.Allah yardımcın olsun bir daha da bahane uydur bir şekilde gitme canım alıştırırsan yandın.

ben şu an çalışmıyorum ama yine de gitmem neden evde otursan gidersin diosunuz ki evde oturunca da pek bişi deişmio yani

Maşallah diyelim size zaten bir daha böyle birşey olmayacak,benim kaynanam çok fenadır ama gözüm döndüğü zaman kimse benim kadar fena olamaz

Maşallah diyelim size zaten bir daha böyle birşey olmayacak,benim kaynanam çok fenadır ama gözüm döndüğü zaman kimse benim kadar fena olamaz

Evet öyle ama hem uzağız hemde bitanecik oğlu var yani birtanecikte gelini paylaşamayacak bir şeyimiz yok ki.Birde canım takmaya başlarsan o kadar çok şey var ki içinden çıkamayız hiç en iyisi ağzımızın tadı bozulmadan tatlı tatlı geçinmek.

Merhaba canım, hala böyle kayınvalideler var mı Canım bence önce eşinle konuş. Bunun misafiri var,bayramı var, vs vs... Bir alıştırdın mı öyle gider, bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyom.

Haaa bu saatten sonra gitmemek olur mu? Bence olmaz. Bence git,camları sil ama ordaykende lafları birbir söle. İşte zaten çok yoruldugunu, bir daha kine kadın mı çağıralım acaba falan de, inan kendi camlarımı silcek zamanım olmuyo falan diye sırala. Akşam eve geldiğinde de, eşine çok yorulmuş numarası yap ve abartarak bence yaptıklarını söle.Senin için gittim biiyosun ama çok yoruldum falan de.

Böyle yapınca,Hem kayınvalidenin lafına gelmezsin,hem eşini kırmamış olursun. Hemde bi daha gitmesin diye düşünüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…