ewt kızlar yendim yendim yendiiiiimmmmmmm
vajinismusu yendim ya o illeti yendim
yaklaşık 1-1 buçuk saat önce kurtuldum bu salak şeyden
sevincimden ağlıyorum eşim de gülüyo halime
sırf bu sorunun zihnimde oluşturduğu sıkıntı yüzünden buraya bile girmek istemiyodum
ama artık döndüm sanırım sahalara
ahsoşummm benimm oleyy çok sevindim canımm:13: bu durumu aşacağını biliyodum zaten tatlımm
Pazar akşamı kimsecikler yok tabi burda...
ben de şimdi çıkıcam geçmişi bi okudum... Ahsenin yazdığını da grünce bişiler yaziim istedim.... Hayırlısı olsun Ahsooooooşşşş hadi artık senden bi bebiş bekliyoruz hemencik :) senin adına çok sevindim.. geride kaldı o kötü günler... Allah daha beterinden saklasın... bundan sonra herşey çok güzel olur umarım...
üfff yarın iş var üstelik bu hafta ben de cmt de çalıştım kızlar sizi (cmt çalışanlar) daha ii anladım... hiç dinlenemedim.... gidiim kocamla vakit geçireyim azcık...
öpüyorum sizi...
ewt kızlar yendim yendim yendiiiiimmmmmmm
vajinismusu yendim ya o illeti yendim
yaklaşık 1-1 buçuk saat önce kurtuldum bu salak şeyden
sevincimden ağlıyorum eşim de gülüyo halime
sırf bu sorunun zihnimde oluşturduğu sıkıntı yüzünden buraya bile girmek istemiyodum
ama artık döndüm sanırım sahalara
muck mucckkk
sağol bebemmm
abbboooo heroşcan nerelerdesin ayol
bebiş çok istiyoruz hem de çooookkk
ama bu problem var oldukça bebiş olamazdı, şimdi problem yok ama ben biraz bekleme taraftarıyım
huzurlu huzurlu oturalım azcıkın
ya ben dün yendim bugün regl oldum yaa
yine aynı olmaz dimi kızlar
Günaydın, bende hiç sevmiyorum ama başladık güne, biter biter öğlene ne kaldı
bugun nedense içimde bi sıkıntı var kızlar ya...kötü bir gün olmaz inşallah...zaten ters müşteriler gelip duruyo kesin biriyle kavga ederiz bugun akşam olsa keşke evimde olmak istiyorum..
Bu arada herkese iyi haftalar,
bende hafta sonu hiç temizlik yapmadım. Cumartesi günü kayınvalidemlerle endoskopi çekilmeye gittim. Allaha şükür bişi çıkmadı. Reflü dedi, doktor. İlaç verdi. Kayınvalidemlerde kaldım tüm gün. Sersem gibiydim zati. Kayınvalidem saolsun akşam annemleri çağırdı yemeke.Annemler beni merak ederler diye.Cumartesi Akşamı baya güzel geçti.
Pazar günüde geç kalktık,dışarı çıktık. Bana çizme baktık ama bulamadım istediğim gibi. Dedemin insanları filmine gittik.Akşam eve gelip yemek yiyip,biraz oturunca saat 11:30 oldu.
HAfta sonu saat ne çabuk ilerliyo ya...
bugun nedense içimde bi sıkıntı var kızlar ya...kötü bir gün olmaz inşallah...zaten ters müşteriler gelip duruyo kesin biriyle kavga ederiz bugun akşam olsa keşke evimde olmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?