tamam canım bekliyorum tarifi. Eşin demekki çok karşı bulyonaHaklı aslında zararlı ama zararlı şeylerde hep güzel oluyo ya..
bulyon demişken bende arada sırada kullanıyorum. yeni çıkan var ya reklamlarda falan sıvı minik kutuda onlar mükemmel tavsiye ederim. evde yapılan ile birebir
günaydıııınn ,
ya bazı günlerrrrr giremiyorum ben siteye açılmıyooooo ....
napıyorsunuuuuuuuzzz???
yaa şu facebook da hala beni eklemeyenlerrr eklesin lütfeeennn elif sen meselaaaa, ebrumemet, bir de biri eklemiş burdan biri sanırım ama kim olduğunu bilmiyoruuum.... o da kendini tanıtsın lütfeeen.
çok zormuş cnm ya ama epey bi fedakarlık yapmışsın ben hayyatta kabul edemezdim bunu...annem yada kayınvaldem bile gelse rahat edemem diye düşünüyorum.. o kadar süre iyi dayanmışsın peki nasıl gitti evinizden..
iyi sabırlıymışsın sende vala ...benim o kadar emekle aldığım esyalarda başka biri oturucak ...iyilikten maraz doğmuş
shadow allah kurtarmış diyelim. bu devirde ne iyilikten anlayan var nede yaptığın iyiliği anlayacak birileri var.gerçekten iyi sabretmişsin, ben olsam o evdeyken laf sokardım anlamasını sağlardım
walla ben eşyalarımı kendim bile kullanmaya kıyamıyorum neredeyse yani çok titizim bu konuda çok dikkatli kullanırım senelerce yeni gibi kalır başkasının eskitmesine tahammül edemem
walla ben eşyalarımı kendim bile kullanmaya kıyamıyorum neredeyse yani çok titizim bu konuda çok dikkatli kullanırım senelerce yeni gibi kalır başkasının eskitmesine tahammül edemem
aynen bende, kafayı yerdim ya benden önce birinin kullanmış olmasına... benim bir arkadaşım vardı, kayınvalidesi çok iyi birisidir, arkadaşım çalışıyor yemek yapamaz pazara gidemez diye, pazara markete gider buzdolabını doldururmuş yemekleride yapar gidermiş evden (evin anahtarı vardı kayınvalidesinde).. arkadaşım sinir oluyordu daha kullanmadığım tencerelerimi benden önce başkası kullanıyor, ben kendim aşlışveriş yapmak dolabımı doldurmak istiyorum ama bana fırsat vermiyor diyordu. sonra konuştu artık yapmıyormuş kadın.
yawrukuşlar neredesiniz yahuuu... muhabbet durdu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?