2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kardeşinin yanına gitcen demi ?

evet canım daha güzeli bugün annemle uyuyacağım :) ana ocağında kalıcam ilk kez saat 5 : 30 olsada gitsem hemen evime .. sabah kocamlada vedalaştık onunlada ilk kez ayrı gece geciricez

Son düzenleme:
evet canım daha güzeli bugün annemle uyuyacağım :) ana ocağında kalıcam ilk kez saat 5 : 30 olsada gitsem hemen evime .. sabah kocamlada vedalaştık onunlada ilk kez ayrı gece geciricez

ee dün akşamda görüşemediniz eşinle. Araya büyüük bi özlem giricek desene

ee dün akşamda görüşemediniz eşinle. Araya büyüük bi özlem giricek desene

dün geldiğinde 12 ye geliyordu saat ... ben uyudum haliyle sabah ben cıkarken o uyuyordu uyandırdım vedalaştık ...kzılar aranızda kırklarelinde olan varmı yarın sabah oradayız ailecek:)

dün geldiğinde 12 ye geliyordu saat ... ben uyudum haliyle sabah ben cıkarken o uyuyordu uyandırdım vedalaştık ...kzılar aranızda kırklarelinde olan varmı yarın sabah oradayız ailecek:)

Ohh anneyle sarılıp yatmak ha,yaşadın valla :) Annen ne heycanlıdır şimdi,tabi kardeşinde :)
Evci çıkarcak msnız?Ayarlasaydınız canım otel falan.

Ohh anneyle sarılıp yatmak ha,yaşadın valla :) Annen ne heycanlıdır şimdi,tabi kardeşinde :)
Evci çıkarcak msnız?Ayarlasaydınız canım otel falan.

bizim çataldada evimiz var çok yakında ama bakalım izin verirlermi cocuk daha 10 günlük asker yemin töreni oluyor belki evciy izin vermezler

kızlar bu arada milliyette haber var, iki çoçuk arası en az 3 sene olması lazım.Annenin sağlığı açısından...

bizim çataldada evimiz var çok yakında ama bakalım izin verirlermi cocuk daha 10 günlük asker yemin töreni oluyor belki evciy izin vermezler

canım benim eşim nişanlıyken gitti askere. Yemin törenine abileriyle birlikte gittik. Soyisim aynı olduğunda ewci izni veriyolar. Sanırım o şehirde bi ewi adres göstermek gerekiyomuş bazen ama bizimkiler kimliği gösterip abisiyiz dediler çıkardık. Otelde kaldık 2 gün. Cuma günüydü bizimde yemin töreni sabah 10daydı galiba. Çok duygulu çok çoşkulu oluyo. O kadar kişinin içinden kendi askerini seçemiyosun ama sırayla izleyicilerin önünden geçiyolar o zaman görüp tanıyosun. Kuzum bizi hemen görmüştü baka baka geçmişti. Çok duygulanıo insan. Tam geçen sene bu zamanlardı işte. Aman sıkı giyin biz çok üşümüştük çünkü dışarıda baya bi bekliyosun gösteriler filan yapmışlardı.

Buan yavyum ne tatlıymıssın kız sen ole...
Ama var ya cıdden eylul gelınlerı Allah nazardan saklasın cok guzeller...

Özden saglıkla gıdın gelın ınsallah...

Merhaba kızlar, şöyle bi yazıya denk geldim çok duygulandım paylaşayım dedim sizlerle, he bu arada geçmişi okudum keyifsiz olduğum için sohbetlerinize katılamadım nedensiz bi can sıkıntısı işte bu yazıda kapak oldu,
Merhaba anne,ENGELLİ BİR ÇOCUĞUN ANNESİNE SÖZLERİ...
Nasılsın?
Ben iyiyim.
doğma...ma çok az bir süre kald...ı.
Ama sana söylemem gereken birşey var.
Kimilerine göre bazı eksikliklerle geleceğim..
"Özürlü" diyecekler bana..
Ama ben kimseden "özür" dilemeyeceğim anne..
Senin dışında...
Senden şimdiden özür dilerim..
Beklentilerinin hepsine cevap veremeyeceğim için..
Komşumuz çocuklarını benimle oynatmak istemediği zaman boynunu eğeceğin için..
"Bana doğru düzgün bir evlat bile veremedin", sesini duyarsan birgün..Kulağındaki her yankısı için..
Mağaza mağaza dolaşıp bisiklet seçmenin tatlı heyecanı yerine,
Tekerlekli sandalye almanın burukluğunu sana yaşatacağım için..
Çağrılmayacağımız her aile toplantısı,bayram kutlaması, piknik için..
Yada çağrılacağın ama benim yüzümden gidemeyeceğin her toplaşma, her düzenlenen kadınlar günü için..
ÖZÜR DİLERİM ANNE..

Ama senden bir isteğim var;
Benden sakın vazgeçme anne!
Bacaklarım güçsüz olabilir..
Kolayca tırmanamayabilirim merdivenleri..
Sakın beni taşımaya kalkma anne!
Tamam engelleri birlikte aşalım yine..
Ama sen elimden tutma!
Bana yardım etmek istiyorsan yukarı çık ve bana "gel" de!
Çıkamadığım için ağlayabilirim belki de..
Ama sen ağlat beni anne!
Ağlasamda daha çok merdiven çıkarmalısın bana..
Yoksa asla güçlenemem..

Kulaklarım iyi işitmeyebilir..Konuşmaya başlamam biraz zaman alabilir belki..
Ama sen sakın suskunluğa bürünme anne!
Daha çok konuşmalısın benle!
Daha çok şarkı söylemeli, daha çok kitap okumalısın bana!
Yoksa asla konuşamam...

Belki bazı takıntılarım, ısrarlarım olabilir geldiğimde..
'N'olur bana 'hayır' de anne!
Bana acıdığın ve beni mutlu etmek için, istediğim herşeyi yapma hatasına sakın düşme!
Lütfen ağlat beni anne!
Şimdi beni ağlat ki, ilerde birlikte ağlamayalım..
Yoksa asla ayakta duramam..

Belki etrafındaki insanlardan biraz farklı bir yüzüm olabilir doğduğumda..
Çok iyi görünmeyebilirim belki..
Ama sen yine güzel güzel bak bana anne!
Öyle bakki, bende aynaya baktığımda karşımda güzel bir yüz görebileyim..
Yoksa asla kendime gülümseyerek bakamam...

Bir şeyleri hemen kavramayabilir, çabucak anlamayabilirim belki...
Ama sen yine anlat bana anne!Defalarca anlat!
Benden sakın VAZGEÇME!
Yoksa asla Öğrenemem...

Son birşey daha;
Lütfen bu satırları okurken ağlama!
Çünkü ben yazarken inan hiç ağlamadım ANNE!

küçük ev hanımlarııııııııı merhabaaaaa, ben geldim herkes gitmiş sankiii.. ancak fırsat bulabildim. ben dün akşam eve gittiğimde bir halsizlik bir üşüme girdi hiç yemek yapasım gelmedi, eşimi aradım makarna yapsam olur mu dedim. bide soruyormusun aşkım dedi, (makarnayı çok sever, özellikle ben yemekle uğraşmamış olacağımdan sever)
o yüzden dün patlıcan yapamadım. bugün yaparım belki, yada başka bişey yapabilirim şimdilik karar veremedim.

şimdiki zamanda nedense kayınvalideler hiçbirşeye karışmıyorlar, önceden bende üzülürdüm, ne yardım etti ne bi eksiğiniz var mı diye sordu falan diye. ama şimdide iyiki öyle yapmış diyorum. benim kayınvalidem sessiz sakin biridir hiçbirşeye karışmaz ama temiz kalplidir. art niyet beslemez gücenmez karışmaz. ne hatrımı sorar ne de bunu niye böyle yaptın der. yemeğe çağırsam önlerine bi makarna koysam niye başka bişey yok demez, yer sofrayı toplar benle birlikte. çok güzel bir yemek yapsam aaa eline sağlık ne güzel olmuş nasıl yaptın da demez ama öyle biri işte. ama ben memnunum böyle olması daha iyi..

Son düzenleme:
of semerta akşam akşam naptın sen yaa.. içim parçalandı. bazen bende düşünüyorum özürlü bir çocuk falan gördüğümde benim çocuğumda özürlü olsa, hamileyken bilsem istersen hiç doğmadan alabiliriz deseler naparım acaba diye.. dünyaya gelmesi mi daha kötü olur gelmemesi mi diye çok düşünmüştüm.. ama doğururdum heralde.

Çok şükür bu günde bitti.Eve gidip yağsız tavada köfte yapacağım üzerine dometesli sarımsaklı sos yanınada salata.Malum eşimin rahatsızlığından dolayı diyet yemekler yapıyorum onları kalorisiz soslarla tatlandırmaya çalışıyorum.Sizde neler var.

oohhh bee kdv yi de yaptık çok şükür

ooohh hadi gözün aydın :)) üstünden yük kalkmıştır..

ben ne yemek yapacağımı buldum, annem yapardı yoğurtlu patlıcan yemeği, çok severim hatta bayılırım bu yemeğe.. biraz önce annemi arayıp tarifini aldım sizede yazayım

önce sarımsakları rendeliyoruz, kızdırdığımız yağın içine atıyoruz, güzel bir kokusu çıkınca, hemen küçük küçük doğradığımız domatesleri atıyoruz bir iki çevirip altını kapatıyoruz. (3-4 diş sarımsak, 2 domates gibi.)
başka bir tencerede patlıcanları soyup doğrayıp kızartıyoruz (3 orta boy patlıcan olabilir), kızaran patlıcanları domatesli sosumuzun içine çıkarıyoruz, biberleride aynı şekilde kızartıp tencereye çıkarıyoruz, kızartma işlemi bittikten sonra bir bardak kadar su döküp tekrar tencerenin altını açıyoruz. annemin tabiriyle iki tıkırdatıyoruz bittiiiiii... en sonda üstüne yoğurt döküp yiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…