Bu hafta geçmek bilmiyo bana ya, geçsin bitsin artık hafta sonu yatalım uyuyalım
kardeşinin yanına gitcen demi ?
evet canım daha güzeli bugün annemle uyuyacağım :) ana ocağında kalıcam ilk kez saat 5 : 30 olsada gitsem hemen evime .. sabah kocamlada vedalaştık onunlada ilk kez ayrı gece geciricez
ee dün akşamda görüşemediniz eşinle. Araya büyüük bi özlem giricek desene
dün geldiğinde 12 ye geliyordu saat ... ben uyudum haliyle sabah ben cıkarken o uyuyordu uyandırdım vedalaştık ...kzılar aranızda kırklarelinde olan varmı yarın sabah oradayız ailecek:)
Ohh anneyle sarılıp yatmak ha,yaşadın valla :) Annen ne heycanlıdır şimdi,tabi kardeşinde :)
Evci çıkarcak msnız?Ayarlasaydınız canım otel falan.
bizim çataldada evimiz var çok yakında ama bakalım izin verirlermi cocuk daha 10 günlük asker yemin töreni oluyor belki evciy izin vermezler
Buanyavyum ne tatlıymıssın kız sen ole...
Ama var ya cıdden eylul gelınlerı Allah nazardan saklasın cok guzeller...
Özden saglıkla gıdın gelın ınsallah...
Valla aslında arkadaşının yaptığı doğru olan. insan kendi evini tamamen kendi yönetmeli, bi başkasının eli değmemeli. Benimde kayınvaldem yapsa sinir olurdum. Ama annem yapsa sinir olmazdım. Annemin evimde kendi evi gibi rahat olmasını istiyorum. Kayınvaldemin rahat olmasını istemiyorum. Zaten evimizi kurarken hiç destek olmadılar, şimdide kimsenin karışmasını istemiyorum. O evi ben resmen tırnaklarımla kurdum. Ablam ve annem çok emek harcadı, ben şehir dışında olduğum için masa örtüsünden leğenine, dikiş ipliğinden rendesine kadar herşeyi ablamla annem halletti. Kayınvaldem geldi evimizde misafir gibi oturdu, nikahımızı misafir gibi izledi gitti. Kızmamaya çalışıyorum, içinde kötü niyet yok, o da öyle biri. Zaten hiçbirşeyimizede karışmaz. Ama bazen kendime hakim olamıyorum:) gelinim ya:)
oohhh bee kdv yi de yaptık çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?