2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

evet bikaç saçma konuya yorum yapmışlığım olmuştu. aslında normal hayatta çok duyduğum bi kelimedir bu özelliikle annemden. sen herşeye muhalefet olmasan olmaz mııı

bi arada editörlere msjlar atmıştım nickimin neden değiştirilmediğiyle ilgili, gittikçe msjın şiddetinin arttığı :))

Elıfcım sabah yıne yaptım mılfoy gozlemeden, hem cok doyurucu hem cok pratık...
Du bakalım ınsallah acabılırım, ben de bayılırım blog gezmeye
Anne tarafım kayserılı oldugu ıcın goz asınalıgım vardı ama ılk kez kendım yaptım, mutluyum yanı

Günaydınnn, bugün topiği ben açayım dedim en erkenciniz olarak

Gunaydınnn canım... Nasılsın

aydasu nerelerdesin sen?

Buan merhaba canım...
Cok sık gıremıyorum benım gırdıgım saatlerde de sız cıkmıs oluyorsunuz, esımın gunduz evde oldugu gunler pek gelemıyorum ama bugun burlardayım ınsallah... Sen nasılsın?
İzmiri özledım

Sen de ben gıbı calısmıyon mu kuzum?
Ben de bı kızlara bakayım dedım sabah sabah...

çalışıyorum da bugün izinliyim tatlım, öğleden sonra halletmem gereken işlerim var neyse fırsat bu fırsat evi toparlayayım, ütülerim var birikmiş onları yapayım hazır evdeyken

günaydınn.. Kız aydasu yatıp uyusana erkenden kalkıyon.. AAhh ahh birazcık daha uyuyabilseydim..

Gunaydın elıfcımmm...

Sabah esımı ıse gonderdım, 6 da kalktım, kahvaltı hazırladım, bı de sıze bakayım dedım, belkı bıraz kestırırım sımdı
Suan sızın ıcın 5 dakıka bıle saatler kadar onemlı bılıyorum elıfcım, cok haklısın...
3 ay onceye kadar benım ıcın de oyleydı, pofff bıraz daha uyusam ne var Dusundum de hıc ozlemedıgımı farkettım...
Sen nasılsın? Bu arada cok sevımlı acayıp tatlı bı yuzun var demısmıydım

İltifatın için çook teşekkür ederim canım. Sende çok güzelsin maşallah. Bende kahvaltımı yapıyorum bilg başında açma ve çay ile :) Gece geç uyudum yine. eşimin yatağa yatınca konuşası geliyo, konuş şakalaş çok geç uyuyoruz aydasucum.

İltifat degıl kuzum gercek

Allah muhabbetınızı artırsın ınsallah...
Dun gece benım de cok konusasım vardı ama esım sabah erken gıdecegı ıcın hakım oldum ceneme, bıraksa ben de sabaha kadar konusurdum

Kızlar bu arada mutfakta uyguladıgımız pratık tarıflerımızı paylasalım mı?

Esım kesınlıkle hazır bulyon almıyor, aldırmıyor... İlk basta cok zor geldı alısamadım ama sımdı baska bır yontem gelıstırdım... Tavuk hasladıgımda suyunu bıraz bol tutuyorum, ılıyınca buz kalıplarına koyup dondurup her yemekte bırer ıkıser kullanıyorum boylece hem doğal yoldan beslenmıs oluyoruz hem de katkı maddesı almamıs oluyoruz...

Bı de gecen gun makarna yapacaktım, dur dedım duduklu tencerede yapayım... Normalde zaten makarnanın haslanma suresı azdır ama benım ocaktanmıdır nedır bılmem bazen 20 dakıkaya ulastıgı oluyor... Duduklude 5 dakıka hasladım, helva gıbı oldu, ustelık tadına da bayıldık, aklınızda olsun sıkısık zamanlarınızda uygulayabılırsınız... Ben bundan sonra hep duduklude yapıcam makarnamı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…