2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aşkımla kızılaya gittik bugün gezdik bi sürü.. pazar vardı oraya baktık ev patiği felan aldım aslında zamanımız olsaydı bayağı bi alışveriş yapardım çok güzel taytlar vardı gözüm kaldı .
bu arada ptesi memleketime gidiyoooorummmmm yuppiii yılbaşında annemle babamla olacam aklım kocamda olcak ama napiim çok özledim bizimkileri bi gidip görmem gerek... bi hafta felan olmıcam.
semreta paylaştığın yazıyı okurken ağladım içim acıdı resmen...
 

şimdiki zamanda nedense kayınvalideler hiçbirşeye karışmıyorlar, önceden bende üzülürdüm, ne yardım etti ne bi eksiğiniz var mı diye sordu falan diye. ama şimdide iyiki öyle yapmış diyorum. benim kayınvalidem sessiz sakin biridir hiçbirşeye karışmaz ama temiz kalplidir. art niyet beslemez gücenmez karışmaz. ne hatrımı sorar ne de bunu niye böyle yaptın der. yemeğe çağırsam önlerine bi makarna koysam niye başka bişey yok demez, yer sofrayı toplar benle birlikte. çok güzel bir yemek yapsam aaa eline sağlık ne güzel olmuş nasıl yaptın da demez ama öyle biri işte. ama ben memnunum böyle olması daha iyi..
[/QUOTE]

Lemlem bizim kayınvaldelerimiz aynıymış. Bu kadar benzer heralde benimkide öyle. Benim kayınvaldemde iyi niyetlidir, lafı sözü yoktur. Hiç gelip öyle laf sokması yoktur. Hatrımı falanda sormaz, ne yaptın ne ettin demez. Düğün zamanıda arayıp şunu nasıl yapsak, bu nasıl olsa demişliği yoktur. Gelinliğimi aldım dedim, hiç nasıl diye sormadı. Yatak odası aldık dedim, güle güle kullanın dedi. Zaten eve ne alsak güle güle kullanın der sadece. Ne kadara aldınız, nerden aldınız, ne renk aldınız hayatta sormaz. Ayda 1 telefonda konuşuruz sadece havadan sudan. Ama soğuk biride değildir, konuşunca neşelidir, içtendir. Bir kere bile ufak bir sürtüşme bile olmamıştır aramızda. Ben düğün zamanı bi iki kere terslendim, oralı bile olmadı yani..
 

siz ayda bir tlfla görüşüyormuşsunuz, biz aynı şehirdeyiz, yemeğe çağırıyor arada bir gidiyoruz, bazende ben aileleri çağırıyorum öyle. onun dışında hiç ama hiç aramadı. tlfnumu bile bilmez, ben aradığımda her seferinde kendimi tanıtırım bazende sesimden anlar. bizim eşyaları almaya hepberaber gitmiştik, o yüzden gördüler, ama görmemiş olasalardıda merak etmezlerdi..aman boşver rahatız işte :))
 
günaydın kızlar

eeose diye kirpik serumu varmış bu sitede reklamı çıkıo onu araştırıyorum kaç gündür olumsuz bşy yok galiba almayı düşünüyorum kirpiklerim çok dökülüyo az kaldı hem de çok kısa özel günlerde kirpik taktırıyorum
bu konuyla ilgili bilgisi tecrübesi olan var mı
 
2011 KK enlerine anket yaptım :) fikrim olanları yazdım sadece.. :13:

demet dediğin kirpik şeysini bilmiyorum hiç duymadım
 
Günaydın herkese, bu gün çok uykum var ama aynı zamanda akşamda temizlik yapmam lazım

bende gece devamlı uyuyup uyandım durdum hatta sabahta geç kaldım. ama uykum yok yinede ya bugün yapmayıver sende temizliğini acelesi mi var, yat dinlen yarın yaparsın.. ben dün akşam biraz yaptım ama mutfağım çok dağınık, dün gece yiyip içtiklerimizi öylece bıraktım mutfağa..

hıı biz şarjlı süpürge aldık, tv karşısında sürekli patlamış mısır, çerez merez yiyoruz her seferinde dökülenler için koca elektrikli süpürgeyi getirmek zor geliyordu, şimdi çok pratik oldu, elimde onla gezdim evin heryerini
almamış olanlara tavsiye ederim özellikle çalışan bayanlar için ideal. biz ucuz bişey aldık sinbonun indirime girmişti 65 ten 40 a düşmüştü.
 

günaydın kızlar cnm modeli ne memnun musun bende aldım ama şarjlı iyi olmaz dediler..başka bi tane önerdiler aldım75 e ama fişini taktıktan sonra pek bi farkı olmuyo ki normal süpürgemden hemde çok uzun değilmiş fişi bi oda anca süpürüyorsun
 

benimki kablolu değil canım şarjlı.. ucunda turbo fırçası olanlar iyi oluyor dediler, saç fırçası gibi dönüyor saç kıl tüy gibi şeyleri çok güzel topluyor. banyo paspasını falan aldım tertemiz yaptı. sinbo 3441 modeli.
 
Günaydın...
Lemlemcim ewet şarjlı süpürge çok raha banada ewlenirken dayım hediye almıştı sağolsun. Benim elektrikli süpürgem su filtreli olduğu için sürekli çıkartıp süpüremiyorum. O yüzden şarjlı çok işime yarıyo.

Dün kıymalı börek yaptım eşim çok beğendi. Bide çikolatalı milföylerden yaptım. Makine doluydu boşaltmak zor geldi. LAvabonun üstünde kaldı bulaşıklar. Tembelliğim tuttu yemeken sonra :)

LEmlem ve shadow benim kayınvalidemde benim hiiçbişeyime karışma, aramazda hiç. Arada eşimi ararlar ben bazen konuşurum bazen konuşmam. Hiç niye aramıyosun diye sitem etmez sağolsun. Eşyalarımı alındıktan sonra fotoğrafalrını gördüler farklı şehirlerde olduğumuz için. Ben çok memnunuum iyiki böyle. Öyle herşeye karışan sürekli arayıp duran bi kayınvalide istemezdim zaten.
 

ehehehee iyi yaa demekki biz kaynana sıkıntısı çekmeyen nadir insanlardanız.. kıymalı böreği nasıl yaptın hamur mu yoğurdun? ay ben çiğ böreği çok severim ama yapabilirmiyim ki bilemiyorum
 

sağol cnm ya benimde böyle bişey almam lazım benim aldığım uzunlardan FANTOM HAMARAT P 1500 ELEKTRIKLI SÜPÜRGE bundan ama şarj olmadığı için sorun oluyo....en kısa zamanda seninki gibi bişey almam lazım:)
 
ehehehee iyi yaa demekki biz kaynana sıkıntısı çekmeyen nadir insanlardanız.. kıymalı böreği nasıl yaptın hamur mu yoğurdun? ay ben çiğ böreği çok severim ama yapabilirmiyim ki bilemiyorum

Yok kız hazır yufkadan yaptım ama güzel olmuş hamur açamam heralde hiç denemedim :) Çibörek çok merak ediyorum bende hiç yemedim. Tarifine baktım heryerde farklı yazıyo bazısı yoğurt koymuş hamuruna bazısı koymamış.
 
Günaydın kızlar,
dün k.doğum dr.agittim hamiş hamiş bayanları gördüm eşleriylebirlikte gelmişler okdar tatlılardı ki.benm polikistik var yumurtalıklarımda doktora dedim ben hapı bırakıcam denemek istiyorum die bırak 6ay dene dedi eğer olmazsa tedaviye başlarız dedi polikistikte çocuk olmaz denmiyo ama olamama ihtimali de varmış.moralim bozuk biraz inancım olacağı kanaatinde ama yine de merak korku yaşatıyo insana doktor tedavi gerektirmeden hamile kalabilenler çok var kendi kendine kalamayıp tedavi olanlarda hamile kalabilme yüzdesi diğer hastalıklara göre çok daha yüksek ve başarılı dedi.bunu nişanlıyken öğrenmiştim ben zaten doktorda oyüzden vermişti d.k.hapını ama artık beklemek istemiyorum deneyip görmek istiyorum çevremde de böyle hamile haberleri falan alıp onları gördükçe daha bi istekleniyorum.tek duam tedaviye gerek kalmadan hamile kalabilmek Allahımm inş.hayırlısıyla herkese evlat sahibi olmayı nasip eder.
dün biraz da moralim bozuk die yazamadım buraya şimdi de biraz yazıp açılmak istedim sizlere..
kayın validelerden bahsetmişsiniz benm kayın valdem biraz gariptir karışmaz karışmaz olmadık şeye karışır genelde benm akrabalarım yanında kaynanalığı tutar laf sokar bende şok olur kalırım öyle.ama altta kalmıyorum artık saygılı bir şekilde cevap veriyorum.normalde sevgisini falan gösterir arar sorar bende ararım ama arada yapar yapcağını.kaynana işte adı üstünde
 
chitlenbik Allah gönlüne göre versin canım işallah istediğin zaman ane olabilrisin, tedaviye filan gerek kalmaz. Eşimde bu sıralar çok hazır baba olmaya, korunmuyoruz artık ama çocuk olsun diye ayaklarımı dikip yatmıyorum. Onu biraz daha zaman geçince yaparım. Korunmayalım dedi, baba olmaya hazırsan korunmayalım dedim. Hazırım aşkım deyince bişey diyemedim bende. Bende istiyorum artık. Planlarımda nisanda doğsun çocuk diyodum ama ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin. Yaşımın çok geçmesini istemiyorum.
 

canım Allah gönlüne göre verir inşallah, senin bebiş haberinide alırız kısa zamanda
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…