2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

chitlenbikim inş.hayırlısıyla senin de bebişin olsun ama kafaya takma stres yapmaki daha çabuk hamile kalasın
benim bi halam var yaşı biraz büyük evlendi o yüzden çocuğum olur mu acaba diye kafaya çok taktı dr.gidiyo hiç problem yok olmaması için ama hala olmadı çok stres yapıo dr.stres yapmamasını söyledi allah herkesin gönlüne göre versin annelik babalık duygusunu tatmayan kalmasın

chiitlenbik cnm benim inşallah sorunsuz bir şekilde en kısa zamanda hamile kalırsın sağlıklı sıhhatlı tatlı bi çocugun olur:)...
elifcim senin adına sevindim bebek fikirleri arttıkça seviniyorum bende ne güzel aynı dönemlerde hamile olsak.. o duyguları alışverişlerimizi de burdan paylaşsak:)

Doğru söylüyosun canım bende çok kişiden duydum stres yapıp kafaya takınca olcağı varsa da olmuyomuş,normal davrancam ya düşünmücem hap kullandığım zamanki gibi devam etcem hayatıma o kendi kendine gelicek zaten inanıyorumm

Kızlarrrr nerdesiniz....yarın zaten kimsecikler olmaz bari bugun sohbet edelim:)

burda çok kasvetli bir hava var, puslu ve gri.. Ruhum sıkılıyor, güneşli günleri özledim.. Düğün telaşından yazdan da bişey anlamadım bu sene..

Canım benim hiç canını sıkma güzel düşün güzel olsun.İnşallah yakında bir bebek haberide senden alırız

Kızlar fotoğrafçımızın bize hazırladığı videoyu görmeyen varmıydı aranızda. Tekrar hatırlatayım ben çok beğendim sizinlede paylaşmak istiyorum.

Youtube'a düğün belgeseli 5 ve düğün belgeseli 6 yazın. Bizim videolarımzı görüceksiniz.

burda çok kasvetli bir hava var, puslu ve gri.. Ruhum sıkılıyor, güneşli günleri özledim.. Düğün telaşından yazdan da bişey anlamadım bu sene..

burdada hava iyi de ben iş yerindeyim ne fatyda ablamlar kardeşimler buluşmuş alem yapıyolar ben çalışıyorum reva mı bu şimdi..

Bu hafta çok çabuk geçti :) Yarın yarım gün hiç bir işimde olmayacak.Yarın kocişimle evde takılır bir sonraki günde arkadaşımıza davetliyiz.Kısır yapıp herkesi davet etti bende kurabiye yapıp götürürüm.

şimcik gördüm canım Ne güzel rol yapmışsın süzüle süzüle mendili atışın,bakışın, artist gibisin Çok beğendim, çok başarılı bir çalışma olmuş.. Pekte güzelsin Allah eşinle birlikte bir ömür mutlu kılsın sizi..

İnsan havaya giriyo ya güzel oluyo :) Sadece o sahnede haberimiz var video çektiğinden biliyomusun diğerlerinde fotoğraf çektiğini sanıp poz veriyoruz ama meğerse video çekmiş. Çok hoşuma gitti görünce

Ay demet kısır istedi canım ekşi ekşi.. Bide patates salatası. Hımmm... Ama çikoalatada istiyo canım. Oburluk zamanımdayım yinee

Ay demet kısır istedi canım ekşi ekşi.. Bide patates salatası. Hımmm... Ama çikoalatada istiyo canım. Oburluk zamanımdayım yinee

son 1 haftadır bende tatlı krizindeyim, günde 3 tane ç.gofret yiyorum.. ama patates salatasınada hayır demem

Valla bende malum dönemdeyim hiç doymuyorum bu ara

işin kötüsü ben yiyemiyorum işte.. Kilolarım dolayısıyla dikkat ediyorum çikolata yememeye çalışıyorum ama bugün yiyicem heralde Çıkışta alayım bari çikolata. Kızlar bişey sorucam size, çarşamba akşamı yapılan patates yemeği bugüne kadar bozulurmu ?? et tavuk yok içinde

Merhaba arkadaşlar nasılsınız,az önce biraz geçmişi okudum bebek isteyen akadaşlarımız çoğalmış, ben de istemekle istememek arsındayım,bi tarafım çocuk olmadan bir yaz tatili daha yap diyor bi tarafımda boşver hemen yap diyor,eşim çok istiyor ama ben hala kararsızım hayırlı zamanda olur inşallah:)

Canım onun tüm vitamini gitmiştir ama bozulmaz.

dolaptaysa bozulmaz ki, daha 2 gün olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…