- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
canım Allah gönlüne göre verir inşallah, senin bebiş haberinide alırız kısa zamanda
chitlenbikim inş.hayırlısıyla senin de bebişin olsun ama kafaya takma stres yapmaki daha çabuk hamile kalasın
benim bi halam var yaşı biraz büyük evlendi o yüzden çocuğum olur mu acaba diye kafaya çok taktı dr.gidiyo hiç problem yok olmaması için ama hala olmadı çok stres yapıo dr.stres yapmamasını söyledi allah herkesin gönlüne göre versin annelik babalık duygusunu tatmayan kalmasın
Kızlarrrr nerdesiniz....yarın zaten kimsecikler olmaz bari bugun sohbet edelim:)
Günaydın kızlar,
dün k.doğum dr.agittim hamiş hamiş bayanları gördüm eşleriylebirlikte gelmişler okdar tatlılardı ki.benm polikistik var yumurtalıklarımda doktora dedim ben hapı bırakıcam denemek istiyorum die bırak 6ay dene dedi eğer olmazsa tedaviye başlarız dedi polikistikte çocuk olmaz denmiyo ama olamama ihtimali de varmış.moralim bozuk biraz inancım olacağı kanaatinde ama yine de merak korku yaşatıyo insana doktor tedavi gerektirmeden hamile kalabilenler çok var kendi kendine kalamayıp tedavi olanlarda hamile kalabilme yüzdesi diğer hastalıklara göre çok daha yüksek ve başarılı dedi.bunu nişanlıyken öğrenmiştim ben zaten doktorda oyüzden vermişti d.k.hapını ama artık beklemek istemiyorum deneyip görmek istiyorum çevremde de böyle hamile haberleri falan alıp onları gördükçe daha bi istekleniyorum.tek duam tedaviye gerek kalmadan hamile kalabilmek Allahımm inş.hayırlısıyla herkese evlat sahibi olmayı nasip eder.
dün biraz da moralim bozuk die yazamadım buraya şimdi de biraz yazıp açılmak istedim sizlere..
kayın validelerden bahsetmişsiniz benm kayın valdem biraz gariptir karışmaz karışmaz olmadık şeye karışır genelde benm akrabalarım yanında kaynanalığı tutar laf sokar bende şok olur kalırım öyle.ama altta kalmıyorum artık saygılı bir şekilde cevap veriyorum.normalde sevgisini falan gösterir arar sorar bende ararım ama arada yapar yapcağını.kaynana işte adı üstünde
burda çok kasvetli bir hava var, puslu ve gri.. Ruhum sıkılıyor, güneşli günleri özledim.. Düğün telaşından yazdan da bişey anlamadım bu sene..
Kızlar fotoğrafçımızın bize hazırladığı videoyu görmeyen varmıydı aranızda. Tekrar hatırlatayım ben çok beğendim sizinlede paylaşmak istiyorum.
Youtube'a düğün belgeseli 5 ve düğün belgeseli 6 yazın. Bizim videolarımzı görüceksiniz.
şimcik gördüm canımNe güzel rol yapmışsın süzüle süzüle mendili atışın,bakışın, artist gibisin Çok beğendim, çok başarılı bir çalışma olmuş.. Pekte güzelsin Allah eşinle birlikte bir ömür mutlu kılsın sizi..
Ay demet kısır istedi canım ekşi ekşi.. Bide patates salatası. Hımmm... Ama çikoalatada istiyo canım. Oburluk zamanımdayım yinee
Ay demet kısır istedi canım ekşi ekşi.. Bide patates salatası. Hımmm... Ama çikoalatada istiyo canım. Oburluk zamanımdayım yinee
son 1 haftadır bende tatlı krizindeyim, günde 3 tane ç.gofret yiyorum.. ama patates salatasınada hayır demem
işin kötüsü ben yiyemiyorum işte.. Kilolarım dolayısıyla dikkat ediyorum çikolata yememeye çalışıyorum ama bugün yiyicem heralde Çıkışta alayım bari çikolata. Kızlar bişey sorucam size, çarşamba akşamı yapılan patates yemeği bugüne kadar bozulurmu ?? et tavuk yok içinde
işin kötüsü ben yiyemiyorum işte.. Kilolarım dolayısıyla dikkat ediyorum çikolata yememeye çalışıyorum ama bugün yiyicem heralde Çıkışta alayım bari çikolata. Kızlar bişey sorucam size, çarşamba akşamı yapılan patates yemeği bugüne kadar bozulurmu ?? et tavuk yok içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?