walla uzun zamandr gezmiyordum elifcim bi kaç gündür böyle oldu.... bu arada facebook una bak :)
yılbaşı planlarınız var mı biz evde kendi halimize takılcaz birlikte geçireceğimiz ilk yılbaşı olcak bu güzel bişiler hazırlamak istiyorum mesela tavuk dolma yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum sizler yaptınız mı hiç
hiç yapmadım, yemedimde. MErak ediyorum aslında tadını ama yapmam heralde. Eskiden Tv de güzel yılbaşı programları olurdu artık olmuyo.
yılbaşı planlarınız var mı biz evde kendi halimize takılcaz birlikte geçireceğimiz ilk yılbaşı olcak bu güzel bişiler hazırlamak istiyorum mesela tavuk dolma yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum sizler yaptınız mı hiç
canım ben hiç yapmadım ama annem çok sık yapar çok severim ben de o şöyle yapıyor
pirinci yıkayıp az yağda kavuruyor pilav yapar gibi içine baharat koyuyo nasıl isterse karabiber falan damak tadına göre kimyon vs.istersen dolma fıstığı bile koyabilirsin ama annem baharat dokunduğu için fazla koymuyo sadece karabiber bile lezzetli olmasına yetiyo sonra normalde pilavı 1 e 2 su koyuyosan bunda 1 e 1 su koyuyo yani pilav diri kalıyo tavuğun içini iyice temizledikten sonra dolduruyo ve iğne iplikle dikiyo sonra yanmaz fırın poşetine koyup fırında pişiriyo tepsinin dibine biraz su koyuyo tabi iyice kızarıyo tavuk harika oluyo
teşekkür ederim demetcim saol
Heracım ne kadar güzel bi hatunsun sen maşallah :) Tekrar söylüyorum kızlar bu topiktekilerin hepsi taş maşallah. Çokda güzel bi gelin olmuşsun tatlım. Az var düğün fotoğrafın ama olanlardan gördüğüm kadarıyla çok beğendim.
Demet9 ve vafi sizleri görmedik galiba dimi ??
4-5 ay önce bu saatlerde de burası kalabalık olurdu, şimcik kimseler yok..
selam güzel hatunlaaar uzun zamandır giremiyorum önce net bağlanmadı şimdi net var pc yok ama telefondan bütün yazdıklarınızı takip ediyorum kızlar tariflerinizi yapıyorum,rahatsız olanlara,sıkıntısı olanlara dua ediyorum.ama yakın zamanda dönücem aranıza 9 ekimde evlendik.10 gün balayı yaptık veee gerçek hayat başladı buradaki dostluğumuzu hiç bitirmeyelim kızlar hatta ben face kullanmadığım için sizleri ekleyemiyorum ama lütfen msn adreslerinizi gönderin oradan tanışalım dertleşelim ara ara
bütün güzellikler sizlerin olsun güzel hatunlar.evlerimiz huzur,mutluluk,aşk ve bereket dolsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?