dün son anda yatılı misafirim geldi bi akrabamız 2 tane küçük çocuğu var bende kaldılar bugün eve gidince temizlik yapıcam ben de yarın dinlenirim artık
Heracım ne kadar güzel bi hatunsun sen maşallah :) Tekrar söylüyorum kızlar bu topiktekilerin hepsi taş maşallah. Çokda güzel bi gelin olmuşsun tatlım. Az var düğün fotoğrafın ama olanlardan gördüğüm kadarıyla çok beğendim.
Demet9 ve vafi sizleri görmedik galiba dimi ??
günaydın hanımlar nasılsınız yarın günüm var:) çok heyecanlıyım ailemden uzakta olduğum için böyle kalabalık bi misafiri ilk kez ağırlıycam inş sorunsuz geçer menümüde söliim belki deişik fikirleriniz olur çok çeşit yapmıyoruz 1 tatlı 1 tuzlu etimek tatlısı yapıcam ıspanaklı ve patatesli gül böreği birde yanına kurabiye yapıyım diorum benm evime ilk kez gelcekler 1 tane çeşit fazla olsun bişi olmaz tatlı kurabiye mi yapsam tuzlu mu yapsam bilemedim sizce?
elifin tarifini verdiği,un kurabiyesinden yap canım,hem çok fazla uğraştırmaz seni.
Günaydın hanımlar,
ufff çok soğuk atrık tamamen kış geldi yakınlara kar yağdı görebiliyorum, buraya da yağsa yılbaşı akşamı şöyle lapa lapa kar yağsa keşkeee,
Lemlem internetin olmaması kötü olmuş topik ıssız kalır şimdi,
mesai başlayalı 2 saat oldu maşallah nefes alamadım anca anca sakinleşti,
dün tam tembellik yaptık 2 ye kadar çıkmadık yataktan temizlikte yapmadım dışarı da çıkmadık tv seyrettik falan,
olabilir elif in un kurabiyesinin tarifini bilen var mıııı?
1poşet krem şanti (bir kutudan iki tane çıkıyor sadece bir poşeti kullanılacak)
1 su bardağı sıvı yağ
3 su bardağı un
üzerine de pudra şekeri serpiyosun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?