2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

dün son anda yatılı misafirim geldi bi akrabamız 2 tane küçük çocuğu var bende kaldılar bugün eve gidince temizlik yapıcam ben de yarın dinlenirim artık

ay 1 gün giremedim nete ama aklım sizdeydi valla
bügün teyzelerim geldiler evimeee. dün aradı teyzem ankaraya geliyoruz diye burda bi arkadaşı ameliyat olmuş onu ziyarete gelmiş diğer teyzemide almış. neyseki gece eşim işteydi zeytinyağlı sarma yaptım, tarçınlı cevizli kurabiye ve elifin kurabiyesinden yapmıştım sabahta börek attım fırına. yemekleride yaparım diye düşünürken taksiye binmiş geliyolardı. eşimde hazır alırız ya da yemeğe çıkarız dışarı dedi işimede geldi ne yalan söyliyim. çünkü akşama doğru ancak geliriz demişlerdi 11 e doğru geldiler. kahvaltı yapmamışlardı kahvaltı hazırladım yaptıklarımdan koydum saatlerce masadan kalkamadık sohbet ettik. bi annem eksikti canım annem kulaklarını çınlattık sık sık akşama doğruda dışarı çıktık yemek yedik bi yerlerde sonrada döndüler uçağa yetiştiler keşke kalsalardı ama olsun bu da yetti acil gelip gittiler saolsunlar beni görmedende gitmediler. pteside ben gidiyorum annemlere çok heyecanlıyım valla yaa.

slm kızlar ne zamandır yazamıyorum,kadın doğuma gittim cuma günü.17 gün süren hastalığımın sebebi doğum kontrol hapı çıktı.bendede böle bi etki yapmış.ayrıca yara varmış rahim ağzında,ilaç verdi.smear testide yapılcak,bide rahim duvarım inceymiş,çocuk düşünüyomusun dedi,hayır dedim.Duvarın ince olmasının nedemek olduğunu bilmiyorum,netten baktım şimdi,bebek tutunamıyormuş,ilaçla fln kalınlaştırılıyomuş,doktor bana böyle bişey söylemedi ama kendi kendime kuruntu yaptım,çocuk istemiyoruz diye 2 sene korunursak,2 sene sonra bide çocuk yapabilmek için tedavi görüp bide öle zaman geçerse baya uzun sürcek.Bilmiyorum ya kendi kendimemi kuruntu yaptım,haftaya kontrole gittiğimde sorcam aklımda ne varsa.

selam kızlar bende gelemiyorum internetm yok evimde çünkü. evet 4-5 ay önce dolu oluyordu.ama sanırım çoğumuz sorumluluklaımız başlayınca vakit ayıramamaya başladık.

kızlar merhaba, ben bir süre giremeyecem, iş yerimizde artık int yok, ne zaman alınacak bilmiyorum 2hafta falan sürebilir. ama iyi bir haberim var evimizde artık bikaç güne kadar int olacak, yeni aldık iki üç güne kadar gelecekler bağlamaya.. geçmişi okuyamadım şu an annemlerdeyiz, fazla vaktim yok yemek yemek üzereyiz. hepinize şimdiden mutlu haftalar diliyorum.....

günaydın hatunlarrr.....

smilla cım geçmiş olsun kuruntu yapma kendini üzme gerekli şeyleri doktorun zaten söyler canım

lemlem im üzüldüm evde ancak akşam girersin o zamanda çoğumuz olmuyoruz özellikle ben hiç giremiyorum inş.işyerine net alırlar yine

northstar cım hoşgeldin bundan sonra daha sık bekleriz imkanın oldukça

Son düzenleme:
Günaydın fıstıklarrr,

çok güzel bir hafta diliyorum hepinize...

Dün eşimle tv izlerken uyuyakalmısım, oda uyumus. Gece 2,5 tu kalktıgımızda. Hemen yatagımıza gidip yattık.
Bugün uykumu çok iyi almısım :)

Uykumu iyi alınca kendimi dinç hissediyom.

günaydıııınn iyi haftalar. yılın son haftası güzel geçer umarım....

Elifff cim çok teşekkür ederim sen de çoook güzel çook da tatlısın :) maşallah... çok resim koymayı sevmiyorum face e ... bir gün izmire gelirsen evde bakarız tüm resimlerime :)

günaydın hanımlar nasılsınız yarın günüm var:) çok heyecanlıyım ailemden uzakta olduğum için böyle kalabalık bi misafiri ilk kez ağırlıycam inş sorunsuz geçer menümüde söliim belki deişik fikirleriniz olur çok çeşit yapmıyoruz 1 tatlı 1 tuzlu etimek tatlısı yapıcam ıspanaklı ve patatesli gül böreği birde yanına kurabiye yapıyım diorum benm evime ilk kez gelcekler 1 tane çeşit fazla olsun bişi olmaz tatlı kurabiye mi yapsam tuzlu mu yapsam bilemedim sizce?

Günaydınlarrr..
LEmlemcim sendemi giremiceksin şimdi.. İşallah bian önce gelir internet işyerinize ya...
Heracım izmire çok yakınız kardşeimde izmir ege ünv'de okuyo. Gelebilmem çok yük yüksek ihtimal yani :)

Günaydın hanımlar,
ufff çok soğuk atrık tamamen kış geldi yakınlara kar yağdı görebiliyorum, buraya da yağsa yılbaşı akşamı şöyle lapa lapa kar yağsa keşkeee,
Lemlem internetin olmaması kötü olmuş topik ıssız kalır şimdi,
mesai başlayalı 2 saat oldu maşallah nefes alamadım anca anca sakinleşti,
dün tam tembellik yaptık 2 ye kadar çıkmadık yataktan temizlikte yapmadım dışarı da çıkmadık tv seyrettik falan,

elifin tarifini verdiği,un kurabiyesinden yap canım,hem çok fazla uğraştırmaz seni.

Geçen hafta bizde öle yapmıstık canım,en güzeli öle ya, yoksa temizlikmiş,biraz gezmeymiş, eve gelip yemek yapma derken insan hiç dinlenemiyor.Dinlenmiş olarak haftaya başlamak daha iyi oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…