2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayy tskler cnm :kedi:
evt bı harıkaydı masallah yemekler cok guzeldı
manzara falan
bu arada ecem pırlanta nerdeler bugun:1ninca:

gördüm ama çok kıskandım keşke istanbulda olsaydım bende gelirdim ama çok eğlenceli bi yemek olmuş belli

Böcük gördüm resimlerinizi. Ne güzel. Bi buluşmada biz yapmıştık Kızlarla. Çok güzel geçmişti o da. sizinkide güzel geçmiş belli.
benimkinin haberi olmadı gittiğimden diyemedim valla

ben demeden gtmem her dk arıyo nerdesın dıo baktı şüphelendı evı arıyo :1ninca: hem demezsem ıcımm rahat etmez ya basıma bısı gelırse
sız ne zmn bulustunuz ben nıye görmedım

ben demeden gtmem her dk arıyo nerdesın dıo baktı şüphelendı evı arıyo :1ninca: hem demezsem ıcımm rahat etmez ya basıma bısı gelırse
sız ne zmn bulustunuz ben nıye görmedım

Biz buluşalı iki ay oldu galiba. Bende yalan söyleyemiyorum zaten o gün kuaföre gidicem dedim. Yani elime yüzüme bulaştırıyodum. Artı bide içim huzursuz oldu. Eve yakınlarda bi yerde buluştuk. Pek fazlada oturamadan kalktım geri döndüm. Çok güzel geçti ama işte öle bi pürüz oldu. Şimdi desem bin tane laf dicek. ne işin var nerden biliyon nerden tanıyon, belki kadın değiller belki kaçırıcaklar yok gitmicen bilmem ne bilmem ne.... hiç demeden bir saat oturdum kalktım :))

Kızlar ben çeyiz için para biriktirmeye karar verdim annemin zorlamasıyla. Ufaktan bişeyler almaya başlıcktım bu ay ama annem izin vermiyo... alıcan nereye koyucan.. yermi var. sen aynı alıyomuş gibi koy parayı kenara biriktir alma bişey diyo. bende para biriktiricem bakalım.

canım bende ufak tefek şeyleri alıyrm yer tutmayacak gibi olanları ama çoğunlukla para biriktiriyrz.
en son alıcaz. yer tutmaz evde en azından.

ben hıc para bırıktıremıyom:tomato: sıze masallahh
bzımm evdede yer kalmadı ama almak cok buyuk keyıf mutlu oluyorum

ben de biriktiremem yaaa beğenince duramam hemen alırım daha başlamadım ama almaya gözüm kalıyor çoğu şeyde... kaydirigubbakcemile3

böcük insan gerçekten çok mutlu oluyor.
en ufak birşeyi bile alsam hevesle alıyrm ama nişanlımla ortak kararımız almamak.
pekde birşey alamıyrm sadece tabak çanak. ve nevresim tak. fln.
beyaz eşya türünden eşyalarmızı birlikte para biriktirip alıcaz.

ben alacağım vallaa ne beğendiysem napim annem çok kızıyor ama ne gerek var diyor...şimdiden 1.5 senede dünya olur nereye koyacağız okdr şeyi diyorkaydirigubbakcemile3

ben alacağım vallaa ne beğendiysem napim annem çok kızıyor ama ne gerek var diyor...şimdiden 1.5 senede dünya olur nereye koyacağız okdr şeyi diyorkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
anneler hep aynı benimkide öyle.
korka korka alıyrm valla birşeyi.
aldıklarımıda unutup çifter çifter alıyrm birde.
yazmak gerekiyormuş unutmamak için.
ama onlada uğraşmak zor.

Günaydın hatunlar 2011 'in gelinleri...

Benim için herşey kararsızlık ya. Bi kaynanamla beraber oturucaz diye konuşuluyor bi ayrı... Ana oğul pek anlaşamıyorlar. Benle hiç bi sorunları yok çok şükür ama... Beraber oturursak bütün eşyalar yeni sadece yatak odası düzenlenir. bide işte benim alıcaklarım. Ayrı olursak baştan ev düzücez... En iyisi para biriktiricem o zaman ki duruma göre bütün eksikleri alıcaz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…