2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya bizim ailenin tamamı bu kadar ama benim aşkım ailenin en küçüğü yani yalnızca abileri ve ablaları bile 20 kişiyi geçiyo birde amca dayıya falan çıktığımı düşün uffff çok kalabalık annemde o yüzden bana yaptırıyo ama ben yoruldum deyince kıyamaz yardım eder yine bana :)))

anneler kıyamaz canım. öle yap et diyolar ama kıyamıyolar. annem bile şu hasta haliyle yapma dememe rağmen ben eve gidene kadar yapıyo yemeği. bana bi çorba falan kalıyo.
yıllardır hep kalabalık aileye çok özenmişimdir. hep bir arada olmaya falan. annemde al bak içine düştün işte diyo şimdi bana.kaydirigubbakcemile3 bende olsun diyorum. şimdilik pek şikayetim yok. bunlar işin güsel yanı.sonuçta hergün bir arada olunmuyo. iş yemek yapmayı bilmeye kalıyo bence.

Bende istedğim gibi kalabalık bir aileye düştüm. Bizim ailede hiç kalabalık değil.

Bende istedğim gibi kalabalık bir aileye düştüm. Bizim ailede hiç kalabalık değil.

ne güsel canım. allah hep mutlu mesut anlaşmayı,yaşamayı nasip etsin inş.
bizim ailede kalabalıkta,kimsenin kimseye hayrı yok. bağlılık çok önemli.kayınvalidemlerde bu var. ben çok seviyorum öle,sürekli görüşelim gidelim gelelim hepberaber falan...

amin inşallah... biz kalabalık değiliz. ama diğer taraf kalabalık ve bağlılar..

Bende iyiyim. bi başlayamadım bende oruca. Yarın başlıcam inşallah.
Dün akşamda aşkitomla yemek yedik. bi abimizi ziyaret ettik evlilikle ilgili nasihatler aldık.

Bende iyiyim. bi başlayamadım bende oruca. Yarın başlıcam inşallah.
Dün akşamda aşkitomla yemek yedik. bi abimizi ziyaret ettik evlilikle ilgili nasihatler aldık.

ohh ne güzel biz daha aşkımla iftar için bi plan bile yapamadık bakalım artık çıkabilecek miyiz yemeğe?

slm kızlar bende varım.

hoşgeldin

ohh ne güzel biz daha aşkımla iftar için bi plan bile yapamadık bakalım artık çıkabilecek miyiz yemeğe?

bizde plan yapmamıştık eccem pat diye çıktı işte birden... ya bide okadar kaçırdık ki patlıcaktık... biz beraberken daha çok yemek yiyoruz sanki yada ben =))

gunaydın cok geç kaldım ama ancak işlerımm yoğun

aşkımın kredı kart borcu vardı bıleklığımı bozdurduk ustunu ekledık ödedık cok şukur borcumuz yok rahatladım
dün bızde yemekteydık :asigim:

günyadınnnnnnn kızlarrr....allah nasip kısmet ederse sevgilim askerde...ailelerimz falan tanıştı dönünce nişan ve düğün....sanırım nişan 2011 e yetşrde düün yetşmez gbi=)=)o da 12 olur uurr böcüüü senden sonra da kesn ben çeyz sapıı olurum...şimdiden bööleysem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…