2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar
benım kendı lıstem var aldıkca sılıyorum bölece ıkı kere almış oluyorum
hemde benım sevgılım bıle yokken beyaz esyalarımı almıştım hala oduyorum ama bılseydım daha önceden alırdım
ınsan dar dusuyo yetışmıycek olmuycak sanıyor
sağlıklı ıken calısıyor ıken almalı
altında koydum kenara param yok ama ceyısımde eksık az

pırlanta yerınde olsam bırlıkte oturmazdım sorun oluyo ama kadıncağız yalnız kımsesı yok tek oğul o yzden bırlıkte otururdum gecım gercektenn cok zor öle kolay deıl esya almak kıra ödemek falan fılan

günaydın 2011 gelin adayları
pırlanta bende büyük ihtimalle kaynanamla oturcam ama biz onun yanına taşınmıcaz yeni eve geçicez bütün düzenimi ben kurcam o da bizimle yaşayacak

ya böcük bende evim barkım olsun istiyorum ama işte annesi rahatsız tek bırakmak olmuyo. o yüzden kararı onlara bırakıyorum ben. ilerde benim başımı ağrıtmasınlar hiç bişeyde. ama ayrı eve çıksakta yine kendi evleri yan yana apartmanlarda oturucaz. bilmiyorum ya bi karar verseler bende ona göre hareket edicem.

günaydın 2011 gelin adayları
pırlanta bende büyük ihtimalle kaynanamla oturcam ama biz onun yanına taşınmıcaz yeni eve geçicez bütün düzenimi ben kurcam o da bizimle yaşayacak

seninki daha iyiymiş düzenini kendin kurucan. birlik oturursam ben kurulu düzene gidicem. ya çokta önemli değil aslında benim için önemli olan geçinebilelim.

ne güzel ınş mutlu mesut olursunuz
k valıde dıyınce ınsanlar bı tırsıyo nedense ben cok sevıyorum şahsen

valla bende seviyorum güler teyzemi çok iyi niyetli bi insan bi anne ama insan aynı evde olunca da korkuyo. yeri geliyo öz annenle sorun yaşıyosun ki kaynanaylada yaşarsın kesin. önemli olan saygıyı sevgiyi koruyabilmek. İnşallah başarabiliriiz.

inş canım ya. benim kaynanam çok iyi niyetli birisi pek sorun yaşayacağımızı sanmıyorum ama tabi zaman ne gösterir bilemem hayırlısı olsun ağzımızın tadı bozulmasında

ben annemı cok az görebıldığım ıcn sorun yasamıyom pek cok özledım onu
her anne özeldır benım ıcın
k valıdem benı hıc görmedım ama resmımıze bakıp ağlıyo cnm benım

ay bulunca bana da ver bizede hafta sonu amcamlar falan geliyo yemeğe onlara yemeği ben yapıcam tatlı olarak tavuk göğsü düşünüyorum ama hep yağtıpım bişey diye değişik tarif arıyorum

kekler ve pastalar bölumune bak cnm süper seyler var
tatlılardada öle
ama sütlü tatlılar tercıh et
benım zamanım cok kısıtlı olduğu ıcınn koolay bısey arıyom bulamzsam bıldiğimi yapcam
kakaolu pudıng edıp bıskuvılerın arasına dökcem

büyük ihtimalle dondurmalı tavuk göğsü yapcam karar verdim. ya menüyü söyleyeyim bakayım beğenecek msiniz. normalde annem yapıyordu ama bu sefer diyoki bana madem evleneceksin bütün sorumluluk senin.
tarhana çorbası, patatesli tavuk fırın, pilav, taze fasülye, kat kat börek, salata, dondurmalı tavuk göğsü
yapıcam yeterli dimi ?

cok bıle cnm zaten ınsan corba içince tıkanıyo
ya fırında tavuk yap yada fasulyeyı cunku fazla bence
kac kısı olcaklar

21 kişi olcak canım kalabalık ya bizde kimisi tavuk yemez kimisi de fasülyeyi o yüzden ikisini de yapıcam inşallah alnımın akıyla çıkarım bu işten

off evlenince bende böle kalabalığın içine düşcem valla-tatlicadiarzu-
asker yemeğine gittik bi nişanlımla, teyzesi,dayısı ananesi falan hepberaber toplandık.19 kişi olduk.
bu anne tarafı. baba tarafıyla toplandığımızda bi 25-30 oluyoruz. nişanlım askerden gelmeden bnmde bol bol alıştırma yapmam lasım.
eccem bu arada menü çok güsel bence.. böcüğünde dediği gibi çorba zaten tıkıyo insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…