Haklısın insan içinden geçen olsun istiyor,ama ben her acile gittiğimde serum falan takarlarken sadece bebeğim iyi olsun diye düşünüyordum...O an hiçbişey gelmiyo insanın aklına,kızmış oğlanmış...Sadece sağlıklı olsun diye dua ediyorsun o kadar...Bayılınca falan kendime gelince bebeğime bakın bişe olmuş mu diye ağlamalarımı unutamam hiç...Ama allah sağlık versin,gönlüne göre versin..Belki seninki de döner...Erkek dediklerinin çoğu kıza döndü ya topikte...Dönmezse de hayırlısı...bi daha yaparsın inşallah..
canim bosver oyle dusunme..bende hep senin gibi hayal kurdum..hep kizim olsun istedim..ama cumartesi erkek dersede doktor..uzulmucem..sonucta ilk..insan hamile oldugunda aa kiz veya erkek istiyorum diyemiyo..bana kim sorsa..saglikli olsunda diyorum..ama oncesinde soranlara kiz istiyorum diyordum..sukredelim saglikli bebislerimiz olsun..
çok geçmiş olsun dikkat et cnm.selam hanimlar. Dün aksam isden eve giderken yollar buzdu kaydim düstüm. Gece sabah kadar agrim oldu. Sabah doktora gittim hemen. Neyse ki bisi yokmus kuzumun hareket etmeye bile baslamis ilk defa gördüm:) omuriligi bile görünüyordu ya :)
valla benim annem babamdan boşanınca koyvermiş...
Gezer,makyajını yapar...kızken hatunla haluk levent konserine giderdik kafa sallamaya...
O kadar hastalığı var,evden ruj sürmeden çıkmaz..karı benden bakımlı valla...
Hiç de bize bakacam diye yıpranmaz...herşeyin hazırı var der,ne istersek alır gelir..
ultrasonda erkek bebekler sonra kıza dönebiliyormu?
tabii ki şükrediyorum ufacık bir ağrıda bebeğim iyi olsun diye dualar ediyorum ama bu konuda bazen aklımdan geçiyor ne yalan söyliiimm
kesin belli olsa alışıcam biliyorum ama şimdi bu belirsizlikte beni abuk sabuk düşündürüyor
bu da nerden çıktı meltemcim ?
çok geçmiş olsun dikkat et cnm.
anneni ayakta alkışlıyorum ... Ve geleceğimi görüyorum......
ben bu hamileliğimde öok sinirliyim kızlar herkesi kırıyorumsizdede boyle durumlar var mı? Ne yapayım?
ben ben ben bütün olumsuzluklar bende....
Kızımı çok kırdım daha çok ama(((((((((((
üzülme canım ya, onun minicik bi öpücükle alınır gönlü..
Daha o kadar masum ki, kırılma,kin falan öyle şeyler bilmez o..
Hele ki annecğine karşı...
ben çıkıyorum kızlar öyle yorgunum ki onlar yokken uyumam lazım biraz
öyle ama sakinleşince fena oluyorum . Ama artık söz verdik birbirimize yüksek sesle konuşmuycaz..:)) her ne kadar sözünde duramasada biraz akıllandı diyelim:))
öyle ama sakinleşince fena oluyorum . Ama artık söz verdik birbirimize yüksek sesle konuşmuycaz..:)) her ne kadar sözünde duramasada biraz akıllandı diyelim:))
bende oğlumun kalbini kırıyorum.gerçi haklıyım ama eskiden tahammül gösterdiğim şeylere şimdi aynı sabrı gösteremiyorum.kendimede çok kızıyorum.niye boyle yapıyorum diye.papatya çayı falan içsem işe yararmı?
onlardaki o enerji potansiyeline papatya çayı değil tarlayı yutsan bi halt etmez..
Pabuç kadar dil var benimkinde..bilmiş şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?