Kızlar comely ve bodrum 81 yok bayadır..
aynen bi pabuç dillide bende bi de duygu sömürüsüde yapar.ne yapsam bilmem.
Comely i kaynanası yüzünden merak ediyorum cinnet geçirmesinde kızcağız.. Yoksa biliyorum işi yüzünden giremediğini. Ama bodrum81 sanki bayadır girmiyor.. Bizde müdavimi olmuşuz ya muhtar gibiyiz
valla ben inada bindirdikçe oda aynısını bana uyguluyor sonra olay fena boyutlara geliyor. Bende yeni taktik buldum umursamıyorum ikaz ediyorum sonra bidaha ilgilenmiyorum. Yada sevdiği şeylerden ceza veriyorum.. Süper oluyor.
kızlar bebekpoyraz la yakamozdan ne haber nasıllar bilen varmı
slm güzel annler keyifler nasıl umarım hepinizi güzel bir gün geçirirsiniz
aynen yaa:)))) ergenlik siniri herhalde hahaha:)))))benimki çok sinirli .bacak kadar boyuyla hem bağırıyo hem sinirleniyo.sinirine hakim olamıya küçücük şey
selam cnmm güzel bir gün güneşli bir istanbullslm güzel annler keyifler nasıl umarım hepinizi güzel bir gün geçirirsiniz
kızlar bebekpoyraz la yakamozdan ne haber nasıllar bilen varmı
kızlar bişe daha sorucam bebek icin neler alınııyo söle liste halinde varsa elınızde yazarmısınız yada herkes bildigini yazssa mesela tulum kac tane lazım ne biliyim işde böle seyler
ay canim bende hic bilmiyorum zaten cinsiyet belli olsun arkadasla cikicaz alisverise onun yeni bebisi oldu biliyordur.
Valla ben derimki çok almayın bir haftada büyüyor hemenceik birde hediye çok geliyor. Tulum zaten yaz bizimkiler ilkdengiyerler sonra badi giyerler:)))))))))
arkadaşlar merak ettim ya hani bi ara rus cinsiyet belirleme diye bişi vardı size orda söylenen tuttu mu mesela bana kız dediler daha göztermedi kesin kızdır diyolar göstermediyse ama doktor bişi demedi eğer kız çıkarsa rus takvimi bilmiş olucak
bende diyorum bi liste yapayım ayy cok kararsızım ordan burdan da gelıyo bişeler
ne biliyim sey diyorum para bırıktırıyım bi kere gidim alım gelim herseyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?