2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar comely ve bodrum 81 yok bayadır..

Valla bodrumu sabah ben de sormuştum, 1 haftadır gelmiyo diye...Merak ediyorum ama kimseden ses çıkmadı,sanırım kimse bilmiyo..
Ama comelyi merak etmiyorum ben niyeyse, o kesin spor yapıyordur,süsleniyordur diye düşünüyorum..Öyle bi izlenim mi oluştu nedir...
İnşallah ikisi de iyilerdir de, siteye uğramıyorlardır sadece...

aynen bi pabuç dillide bende bi de duygu sömürüsüde yapar.ne yapsam bilmem.

valla ben inada bindirdikçe oda aynısını bana uyguluyor sonra olay fena boyutlara geliyor. Bende yeni taktik buldum umursamıyorum ikaz ediyorum sonra bidaha ilgilenmiyorum. Yada sevdiği şeylerden ceza veriyorum.. Süper oluyor.

Comely i kaynanası yüzünden merak ediyorum cinnet geçirmesinde kızcağız.. Yoksa biliyorum işi yüzünden giremediğini. Ama bodrum81 sanki bayadır girmiyor.. Bizde müdavimi olmuşuz ya muhtar gibiyiz

valla ben inada bindirdikçe oda aynısını bana uyguluyor sonra olay fena boyutlara geliyor. Bende yeni taktik buldum umursamıyorum ikaz ediyorum sonra bidaha ilgilenmiyorum. Yada sevdiği şeylerden ceza veriyorum.. Süper oluyor.

benimki çok sinirli .bacak kadar boyuyla hem bağırıyo hem sinirleniyo.sinirine hakim olamıya küçücük şey

benimki çok sinirli .bacak kadar boyuyla hem bağırıyo hem sinirleniyo.sinirine hakim olamıya küçücük şey
aynen yaa:)))) ergenlik siniri herhalde hahaha:)))))

slm güzel annler keyifler nasıl umarım hepinizi güzel bir gün geçirirsiniz
selam cnmm güzel bir gün güneşli bir istanbull

kızlar bebekpoyraz la yakamozdan ne haber nasıllar bilen varmı

bebekpoyraz anasına gitti.
Yakamoz burda akşama doğru giriyoor sabah baklava açmıştı:)

kızlar bişe daha sorucam bebek icin neler alınııyo söle liste halinde varsa elınızde yazarmısınız yada herkes bildigini yazssa mesela tulum kac tane lazım ne biliyim işde böle seyler

kızlar bişe daha sorucam bebek icin neler alınııyo söle liste halinde varsa elınızde yazarmısınız yada herkes bildigini yazssa mesela tulum kac tane lazım ne biliyim işde böle seyler

ay canim bende hic bilmiyorum zaten cinsiyet belli olsun arkadasla cikicaz alisverise onun yeni bebisi oldu biliyordur.

İLK 3 AY
•5 adet esnek tulum (%100 pamuklu) ya da önden açılan pijama takımı (zıbın)
•5 adet body
•2 adet Hırka
•Yelek 4-5 adet (Yataktan kaldırıldığında kendini üşümemesi için)
•4-5 adet çorap
•5 çift eldiven
•2 patik
•3 adet kulağı kapatan başlık
•2 adet gezmeye giderken giyilmek için kıyafet
•Bebek montu
•4 adet Bebek önlüğü
•1 atkı
•Şapka: Kış için sıcak tutan ve yaz bebeği için güneş başlığı
•Kış bebeği için kar giysisi
•Mevsimine göre penye ya da polar battaniye
•Pamuklu kumaştan mendil

BEBEĞİNİZİN TEMİZLİĞİ ve BAKIMI İÇİN

•Bebek şampuanı
•Alt değiştirme pedi
•Pişik kremi (Pişik oluşumuna karşı korur, ıslaklığa karşı korur ayrıca cilt kızarıklarının geçmesine yardımcı olur.)
•Islak mendil
•Başlıklı ya da başlıksız 2 banyo havlusu
•2 yumuşak elbezi
•Tarak ve yumuşak saç fırçası
•Bebek için tırnak makası( yanlış kesim riskini azaltmak için köşeleri yuvarlaktır)
Bir miktar bebek bezi
•Temizleme pamuğu
•Bebek banyosu için termometre
•Bebek küveti (filesi yada oturağı ile birlikte)
•Bebek için banyo süngeri
•Yüzebilir oyuncak
•bebek büyotu (sıcak su torbası)
•Kulak çubuğu ve temizleme çubuğu
•Vücut sıcaklığını ateşini ölçmek için derece
•Burun aspiratörü

BESLENME İÇİN GEREKLİ MALZEMELER

•2 emzirme sütyeni (anne için )
•Göğüs yastığı
•Biberonla Besleme İçin
•Emzikli 6 şişe (cam biberonlar 125 ml ve 250 ml kaynar sudan buzdolabına, buzdolabından kaynar suya girebilen, ani ısı değişikliklerine dayanıklı sağlıklı cam biberonlar)
•Biberon Fırçası
•Sterilizatör

UYKU İÇİN GEREKLİ MALZEMELER

•Güvenli, yeni bir yatağı olan yanları yüksek bir karyola yada park yatak
•Su geçirmeyen 2 çarşaf
•Uyku Seti
•4 Çarşaf
•2 battaniye
•Hafif kuş tüyü yorgan

DIŞARI ÇIKMAK İÇİN GEREKLİ MALZEMELER

•Çocuk arabası
•2 çarşaf
•2 battaniye
•Araba koltuğu
•Puset
•Taşıma askısı Kanguru (özellikle toplu taşıma araçları kullanıyorsanız)

BEBEĞİN YATAK ODASI İÇİN GEREKENLER

•Karyola
•Dolap
•Şifonyer
•Kenar minderi
•Oda termometresi
•Oda nemlendiricisi
•Dönence
•Oyuncak sandığı
•Bebek telsizi -bebefon

BEBEK GÜVENLİĞİ İÇİN EVDE GEREKENLER

•Elektrik prizlerine koruyucu kapak
•Dolap kapakları ve klozet için kilit
•Masa, sehpa…vs ev mobilyalarının köşeleri için köşe koyucucu
•Banyo için kaymayan zemin aparatları
•Pencere kilitleri

Ben bunu internetten bulmuştum.Belki faydası olur..

Valla ben derimki çok almayın bir haftada büyüyor hemenceik birde hediye çok geliyor. Tulum zaten yaz bizimkiler ilkdengiyerler sonra badi giyerler:)))))))))

ay canim bende hic bilmiyorum zaten cinsiyet belli olsun arkadasla cikicaz alisverise onun yeni bebisi oldu biliyordur.

bende diyorum bi liste yapayım ayy cok kararsızım ordan burdan da gelıyo bişeler
ne biliyim sey diyorum para bırıktırıyım bi kere gidim alım gelim herseyı

arkadaşlar merak ettim ya hani bi ara rus cinsiyet belirleme diye bişi vardı size orda söylenen tuttu mu mesela bana kız dediler daha göztermedi kesin kızdır diyolar göstermediyse ama doktor bişi demedi eğer kız çıkarsa rus takvimi bilmiş olucak

Valla ben derimki çok almayın bir haftada büyüyor hemenceik birde hediye çok geliyor. Tulum zaten yaz bizimkiler ilkdengiyerler sonra badi giyerler:)))))))))

katılıyorum.yaz sıcağında tulum giydirirlmiyo.oğlumda temmmuz doğumluydu.annemler öyle bir giydilerki çocugu bütün resimlerinde kıpkırmızı.isilik çıkarttı.bi de çok almayın gereksiz olanlar kalıyo boşuna .gerektikçe alınıyo.ama ülk çocukta insan daha hevesli oluyo dünyayı alası geliyo

saol zuzu
uff sasırdım valla bende ne alsam
esim diyo yavas yavas al bi anda almaya kalkma bana piyango vurmıcak
alınan alınmısdır

Benim rus da tutuyo çin de tutuyo..İkisinde de kız çıkıyordu..Doktor da kız dedi..

bende diyorum bi liste yapayım ayy cok kararsızım ordan burdan da gelıyo bişeler
ne biliyim sey diyorum para bırıktırıyım bi kere gidim alım gelim herseyı

ben 7.ayda giderim birkerede herşeyini alırım sonra yıkar ütüler koyarım kızımda da öyle yaptım. Eksiklerini ozamana kadar görürsün hemde..
Bizim bu tarafta mahmutpaşa var belki duymuşsundur bebek çarşısı var orada heryer mağza gidip ekisklerini uygun bir fiyata alırım...inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…