2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben derimki çok almayın bir haftada büyüyor hemenceik birde hediye çok geliyor. Tulum zaten yaz bizimkiler ilkdengiyerler sonra badi giyerler:)))))))))

evet canim cok haklisin. Burda yine okadar yaz olmuyor sizler tam sicagin icindesiniz.:)

bende diyorum bi liste yapayım ayy cok kararsızım ordan burdan da gelıyo bişeler
ne biliyim sey diyorum para bırıktırıyım bi kere gidim alım gelim herseyı

Ben ara ara almayi düsünüyorum yani gördükce ama dedigim gibi bidefada büyük alisverise cikarim herhalde.

bi de bizde bebek 6 aylık olmadan çok hazırlık yapılmaz derler.yani eskiler öyle diyorlar.ben oğlumda 6 aylık oluncaya kadar beklemiştim.aslında ilk bebek nasıl beklemişim bişey almadan şimdi tuhaf geldi.

valla benımki tutdu rus cin nerde bakdıysam erkek cıkmısdı erkek olucak..
bide herkes bana erkek senınkı dedi erkek oluyo

bende bisey almadim canim..dusunmuyorum almayi..son aylara geleyim hayirlisiyla..herseyi gider aliriz..

bi de bizde bebek 6 aylık olmadan çok hazırlık yapılmaz derler.yani eskiler öyle diyorlar.ben oğlumda 6 aylık oluncaya kadar beklemiştim.aslında ilk bebek nasıl beklemişim bişey almadan şimdi tuhaf geldi.

arkadaşlar milletin sözüne uyup yazın ortasında kat kat giydirmeyin sakın çıtçıtlı badi yeterli oluyomuş uzmanlarda öle diyor

Benim sıpam cıbıl cıbıl olucak inşallh..Bi bez bağlıcam o kadar...
Memişlerini yiyecem, kollarını yiyecem, ayaklarını yiyecem...
Cıbıldak kızım diye sevicem inşallah..

zaten öle yaa hem simdi havalarda soguk anca 6 ..7 aylık olunca cıkarım alısverıse
simdi öle parca parca corap eldiven tek tek alıyorum bazen ufak tefek seyleri bide ucuz buldukca

canım rus takvimini bi arkadaş bakmıştı ama hatırlamıyorum kim olduğunu eşinin ve senin doğum tarihin son adet tarihini soruyodu bakıyodu nasıl olduğunu bilmiyorum

kızlar dün söledim yine söylıyım idil bebede bütün ürünlerce ne alırsanız yüzde 20 indiriim var
defolu ürünlerde bile herseyde bence bi bakın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…