Valla ben derimki çok almayın bir haftada büyüyor hemenceik birde hediye çok geliyor. Tulum zaten yaz bizimkiler ilkdengiyerler sonra badi giyerler:)))))))))
bende diyorum bi liste yapayım ayy cok kararsızım ordan burdan da gelıyo bişeler
ne biliyim sey diyorum para bırıktırıyım bi kere gidim alım gelim herseyı
saol zuzu
uff sasırdım valla bende ne alsam
esim diyo yavas yavas al bi anda almaya kalkma bana piyango vurmıcak
alınan alınmısdır
arkadaşlar merak ettim ya hani bi ara rus cinsiyet belirleme diye bişi vardı size orda söylenen tuttu mu mesela bana kız dediler daha göztermedi kesin kızdır diyolar göstermediyse ama doktor bişi demedi eğer kız çıkarsa rus takvimi bilmiş olucak
bi de bizde bebek 6 aylık olmadan çok hazırlık yapılmaz derler.yani eskiler öyle diyorlar.ben oğlumda 6 aylık oluncaya kadar beklemiştim.aslında ilk bebek nasıl beklemişim bişey almadan şimdi tuhaf geldi.
arkadaşlar milletin sözüne uyup yazın ortasında kat kat giydirmeyin sakın çıtçıtlı badi yeterli oluyomuş uzmanlarda öle diyor
arkadaşlar milletin sözüne uyup yazın ortasında kat kat giydirmeyin sakın çıtçıtlı badi yeterli oluyomuş uzmanlarda öle diyor
bi de bizde bebek 6 aylık olmadan çok hazırlık yapılmaz derler.yani eskiler öyle diyorlar.ben oğlumda 6 aylık oluncaya kadar beklemiştim.aslında ilk bebek nasıl beklemişim bişey almadan şimdi tuhaf geldi.
zaten öle yaa hem simdi havalarda soguk anca 6 ..7 aylık olunca cıkarım alısverıse
simdi öle parca parca corap eldiven tek tek alıyorum bazen ufak tefek seyleri bide ucuz buldukca
selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
canım rus takvimini bi arkadaş bakmıştı ama hatırlamıyorum kim olduğunu eşinin ve senin doğum tarihin son adet tarihini soruyodu bakıyodu nasıl olduğunu bilmiyorum
aaa bakarım cnm bi araege fatihte selam marketin karsisinda aziz bebe var..
Annemler ablama ordan almisti hep..hem kaliteliymis hem cok uygunmus..
selammm,
geçti mi kız başının ağrısı..Sıkıntın..Nasıl oldun iyi miisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?