Bodrum hoigeldin evet çok merak ettik seni.. Neyseki iyisin .. Iyi yapmışsın eğlenmekle. Biz çalışıyoruz köle misali..
deme kızım öle köle möle.tövbe.ben de cok calıştım zamanında..cocuk olduktan sonra gene calışcam..şimdi emekliligimin tadını cıkarıyorum
deme kızım öle köle möle.tövbe.ben de cok calıştım zamanında..cocuk olduktan sonra gene calışcam..şimdi emekliligimin tadını cıkarıyorum
calismiyomusun simdi canim..ara mi verdin..
şimdi sadece ceviri işi geldikce yapıyorum evden branşım ingilizce oldugu için..ama yazın işimi bırakmıştım hamilelik de bahanesi oldu.bi daha da yeni iş aramadım..cocuk biraz büyüsün öyle başlıycam..ama sıkılırım ben özel ders falan bişeyler veririm herhalde..
olsun en azından tam zamanında evdesin gezersin uyursun..
Ben yemekten sonra uyukluyorum burda..
Oturmaktan heryerim ağrıyor. Yaa( 43:
evet canım ya..valla cok zor tahmin edebiliyorum..allah kolaylık versin..
anladim canim..super bir meslek bence :)
bende su ssk gunumu doldurayim sonra calismam istemem..daha 8 yil var...
ben sansliyim o konuda..sukrediyorum..bizim sezon bitti..yani suan ne odemem var ne isim..haftada bikac kere oluyo..sezon ne zaman baslicak bilin ? tabiki mayis ta..o zaman da kismetse dogum olursa 6 ayda oyle yirttim..tabi hersey yolunda giderse..insallah..
ben sansliyim o konuda..sukrediyorum..bizim sezon bitti..yani suan ne odemem var ne isim..haftada bikac kere oluyo..sezon ne zaman baslicak bilin ? Tabiki mayis ta..o zaman da kismetse dogum olursa 6 ayda oyle yirttim..tabi hersey yolunda giderse..insallah..
kızlar hiç 2011 haziran annelerinden birbirleriyle yüzyüze görüşen var mı?? biz delimaviyle görüştük dünönce cok komikti ben daha önce internetten kimseyle tanışmamıştım ama cok güzeldi, cok eglenceliydi..bundan sonra hep görüşcez inaşllahh
turizm sirketi canim..finans tayim..tek kisiyim..odemelerimi yapiyorum..karisan yok sonrasinda..simdi sezon bitti..9,30-17,30 oldu rahatim mayisa kadar..allaha sukur..tam zamaninda hamile kalmisim :)
cok ii zamanlama..
kızlar hiç 2011 haziran annelerinden birbirleriyle yüzyüze görüşen var mı?? biz delimaviyle görüştük dünönce cok komikti ben daha önce internetten kimseyle tanışmamıştım ama cok güzeldi, cok eglenceliydi..bundan sonra hep görüşcez inaşllahh
aaaaaaaaaaaaaaaaa super..nasil gecti..nerden akliniza geldi.
benim yoga dersine geldi..zaten aynı sehirde oldugumuz için aynı doktora gidiyoruz..yoga dersinde iki kişi girdi içeri bana diyodu gelebilirim diye ama hangisi o bilmiyom ki..ikisi de gülüyolardı..ben de hangisi hamile acaba diye bakıyodum sonradan söyledi benim diye..ben de kendimi tanıttım..işte cıkıştada cay kahve içtik..cok güzel oldu
Aaaa nasıl yaaa süper ben kuzu ile telde görüştüm okadar.
Nasıldı delmavi:))
oh ne guzel vallahi..insan bi tuhaf olmustur..internetten tanis..bulus.. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?