2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben sordumda söyledi biraz dürtmek lazım bu doktorları galiba sende sor benim görümcemde doktor o söylüyor bende doktora soruyorum sonra doktor bi ilaç falan verince gene soruyorum iyi oluyor

fıstıklar ben dinleneyim biraz, kendimi iyi hissedersem gelicem öğleden sonra..
öpüyorum hepinizi..

Rumuz sehergil
Sat 31 ağustos
Doğum 7 haziran
başlangıç kilom 57
inşallah erkek olcak
kalbi pıt pıt atıyor

arkadaşlar başka forum başlıklarında da var bu tartışma ama ben aynı tarihlerde dığum yapacağımız için burda sormak istedim.
ben beylikdüzünde oturuyorum.
avcılarda faruk çekmeceliye gidiyorum.
ilk muayenemden çok memnun kalmıştım, ayrıntılı sakin sakin anlatmıştı faruk bey, güven vermişti.
ama sonrakilerde hep bir acelecilik var, soru soruyorum aldığım cevaplar hep geçiştirme gibi.
yaşadığım problemlerde telefonla aradığım zaman da geçiştiriyor gibi geliyor bana.
Bir arkadaşımda ona gidiyor. o çok memnun.
onların iletişimi daha güzel. Adamına göre muamele yapıyor.
yakınlarınızda orda doğum yapan var mı?
normal doğum istiyorum. Bana fikir verin lütfen.

kızlr,kapatmam gerekiyor...
Bu hafta giremeyebilirim,merak etmeyin...
bi hasta haberi aldık,oraya gideceğiz..
endişelenmeyin,ben iyiyim,hastamız da iyi,sadece başında kalacak insanı yok..Ben kalacağım...
Ne zaman gelirsem o zamana kadar Allaha emanet olun...

Kızlar ben geldimmm...
Yemek yedim kafeinsiz nescafe yaptım içicem size baktım..
Comely gelmiş hoşgelmiş. Iki yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş..
Eeeeee ne var ne yok

allah kolaylık versn bende önceki dokturuma gidiyorum eskiden cok ilgiliydi şimdi pek memnun deglm cok hastası var oyüzden cok ilgili degil bende degiştirmek istiyorum ama dk bulamadm bilen varsa banada yardımcı olursa sevinirim ama ben adanalıyım

aaa cnm geçmiş olsunda sende hastanelerde kalma enfeksiyon felan allah korusn . Hamilesin bırak fedakaarlığı.. Dikkat et

egenin alıntısından gördüm kuzunun yazdığını.
çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. hamile hamile zor olacak hasta bakmak

kızlar selam , izmirdeydim gezdim geldim..herkes iyi degil mi?? kötü bi haber yoktur umarm gecmiş cok birikmiş okuyamıycam..:26:

yaw bodrum merak ettikkkkkk.gezmelerdeymis kizimiz ohhhhhhhh..

aa canım yaa pardon valla unutmuşum yazmayı..

hoşgeldin canım. seni merak ettik ama keyfin yerindeymiş:)) benim yerime de gezseydin bol bol izmirde(

aa yazmadan cıkmışım merak etceginizi düşünmedim kusura bakmayın kızlar..gezdim gezdim talan ettim izmiri iki günde:)

iyi yaptin canim..bizde diyoz niye girmiyo..oh havada guzeldi..

aa yazmadan cıkmışım merak etceginizi düşünmedim kusura bakmayın kızlar..gezdim gezdim talan ettim izmiri iki günde:)[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…