2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sende hoşgeldin fıstık, yalnız değilsin ayda bir kontrole giden bide ben varım ay cinsiyet için bekliyorum gidip öğrenemeyince canım sıkılıyo sonra en iyisi 16. da gidimde öğrenip gelim bari

aralıklı gitmek o açıdan daha iyi dimi aradaki farkı görebiliyor insan :) ben en son gittiğimde 1,76 cmdi :) kalp atışını dinlemiştim..çook güzeldi ya. sen 2li için gittiğinde ne kadarlıktı hatırlıyomusun? kaç cm olmuştu bebişin? ben 12+3 de gitmiş olucam.

2 hafta oldu canım gideli 12.0 da gitmiştim 5.5 cmdi 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum işte şimdi nette 10 cm görünüyo heralde gidince kocaman görecem bebikimi

Son düzenleme:
gün öğlen 2den beri pc başındayım, ama arkadaşım geldi misafirliğe hiç bakamadım
dün eşim bana hediye olarak çizme we örme tunik almış bebek hediyesi herhalde:))))

gün öğlen 2den beri pc başındayım, ama arkadaşım geldi misafirliğe hiç bakamadım
dün eşim bana hediye olarak çizme we örme tunik almış bebek hediyesi herhalde:))))

biride benim kocama hediye alması gerektiğini söylesin yaw hep ben alıyorum o anca çiçek alıyo ben işe yarar bişyler istiyorummm

Selam kızlar nasılsınız bugün?
Sudeden haber varmı bugün ayrıntılı ultrasona gidecekti?
Bugün nedense öğlen saat 3 e kadar çok halsizdim, tansiyonum çok düşüyor,
Sonrada kalktım kızımın canı haniden beri mantı istiyordu onu yaptım, annelik işte,
Oysaki saat 3 e kadar başım yastıktan kalkmadı.

kuzu ne o kız şimdiden hamile elbiseleri falan:)) maşallah göbüşe

Son düzenleme:

canım benim doktor %95 kız dedi. Ama çok ferahlatan bir ses tonu vardı :)

Nedense bu doktora gittikten sonra içim ferahladı. Çocuğum çok sağlıklıymış. Bana ultrasondan gülüp duruyordu. %5 te olsa yanılma payı var dedi çünkü bebek fazla gelişmemiş herhalde. 15 gün sonra tekrar kontrole gittiğimde kesin söyleyecek. Ama kendini kıza hazırla çünkü çok büyük ihtimal klız dedi. Erkek çıkarsa kinder süpriz yumurta olcak yani ...

Olsun üzülme canım, bak bebeğin sana gülümsemiş, bir bakmışsın ki süpriz yumurta gerçek olmuş, olur...olur...yani.
Hasretçiğim sanada merhaba bu arada :)))

saol canım ben de sizi cok sevdim..evet inşallahh sagsalim dogururuz da beraber okula yollarız cocukları

kızlar göbüşlere baktım şimdi kuzu selda fmg maşallah büyütmüşler göbüşleri, hele fmg görsem 7 aylık sanarım kız ikiz gibi duruyo maşallah hepinize bizde daha bişy yok

yakamoz doktor senin cinsiyeti görebildi mi? ne diyo??

yok canım cinsiyete dair hiçbişey duyamadım daha doktorun ağzından bellimi diyorum yok diyo sadece, kesin görüyor da söylemiyor bari ihtimal verse en azından kendimi hazırlardım, bi dahaya söylemezse gitmem artık o doktora herkes öğrendi bi ben kaldım vallahi sana bişy söylendimi canım?

bana büyük ihtimal erkek diyo da bakalım..cok merak edersen gel demişti..ama gitmiycem bu hafta sonraki hafta giderim..10.haftadan beri hep erkek dedi bana..

bana büyük ihtimal erkek diyo da bakalım..cok merak edersen gel demişti..ama gitmiycem bu hafta sonraki hafta giderim..10.haftadan beri hep erkek dedi bana..

ne güzel erkenden öğrenmişsin cinsiyeti ya duydukça kıcık oluyorum benim doktora aslında bende ultrason fotosuna baktıgımda orda belli belirsiz ( siyah beyaz oldugu için çok net değil ) çok minik bir çıkıntı var ama pipimi başka bişymi bilmiyorum içime erkek doğuyo ya bakalım

yaa bebikleimizin cinsiyeti belli olanlrın bi çizelgesni yapsak olmaz m?
ewet wewt leylaya mesaj atalım bnce onda ki listeye bebeiklerin cinsiyetlerinide eklesin????
gözdecim senin drda iş yok galiba kız 16. haftada biraz dürtseydi usgyu, öksürtseysi kalkıp bi yürüyüp su içip tekrar girseydin, bu drlar çatlatır adamı heee içime kız doğdu bi an hani kızlar göstermezmişya güyaaaaa:)
s_o_b wardı onunda erkekti galiba:) önceki gün yazdı
cok şeker bi kız arkadaşı da kendisi de cok kafadengi..ben cok sevdim onları bilmem onlar beni sevdi mi de

evet ya cok garip oldu bana da tuhaf geldi ilk deneyimim
alışacaksınız biz 2010 marta annelerye her ay buluşuyoruz.. bu cteside meralcimin ewindeyiz neyseki bana çok yakın fulyada hamileliğimizin 5,6. ayı falandı ilk buluştuk we bebikler doğduğundan 3.aydan itibarende hep buluşmaya dewam edioruzçok iyi oluyo yaa..
burda herşeyi paylaştığın yol arkadaşlarınla yüzyüze gelmek sohbet etmek bebikler içinde iyi oluyo sosyalleşiolar:80:
hadi yaaaaaa..bende z.kuyu mezarlıgının yanında..aktifbankin orda :)))))

aaaa cok ayıp seldaonur ben metrocıty nın karsısındayım neden ugramadın??
bende beşiktaş yıldız da digitürk binasının az aşağısındayım:))))
tomatis bu mewsimde nerdeeeee
hep 6da mı kalkıyorsun iş günleri? we kaça kadar?
biride benim kocama hediye alması gerektiğini söylesin yaw hep ben alıyorum o anca çiçek alıyo ben işe yarar bişyler istiyorummm
wer adresini hemen ben bir dost yazılı bi uyarı maili atayım kendilerine:90:
kaç yaşında kızın?
senin kızın olcak yakamoz:) hep sölicem sölicemunutuyorumbu resimi koyunca içime öle doğdu (sanki resimdeki sensinde)

ama ben kendimi hiç hazırlamıyom erkek falan diye ya..benim de içime hep erkek doguyo ama olmazsa olmaz..ama aslında 4.aya kadar söylememeleri daha dogruymuş cokmerak ediyosan git başka doktora..ayy dediign gibi göbekleri gördüminanamadım ben de de öle bariz bi göbek yok hafif göbek yapmış gibiyim ne olmuş bizim kızlar öle ya maşallahları var..

hasret, dün yazmadım galiba. cinsiyeti öğrenmişsin nihayet. gözün aydın oğluş geliyormuş:)
ewet canım bir kzıım wardı rabbimden istedim o da werdi bu kuluna bir de oğluşum oluyor we çocuk konusunu kapatıyorum en az bi 8,9 sene belki ebediyete dek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…