2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oh birce ne guzel valla..hergun gordun hee..bende cok ozledim..cumartesiyi iple cekiyorum..iyi bari dr icini rahatlatmis en azindan..

hem fiziki olarak hemde zihinsel olarak yorgunluk aslında öğretmenlik birde eve iş getirmeme gibi bi durum yok her daim okul -öğrenci işleri..

evet en kötüsü evde de işin bitmemesi. gerçi ben 2 aydır evdeyim. bazen özler gibi oluyorum ama arkadaşlar arayıp okuldaki durumu anlatıyorlar, aman tadını çıkar diyorlar.

evet en kötüsü evde de işin bitmemesi. gerçi ben 2 aydır evdeyim. bazen özler gibi oluyorum ama arkadaşlar arayıp okuldaki durumu anlatıyorlar, aman tadını çıkar diyorlar.

bencede tadını cıkar o kadar ozledım kı ayaklarımı uzatıp keyıf yapmayı(
ılk defa ayaklarım gerı gerı gıdıyor ıse gelmek ıstemıyorum

ohhh sende iyi buldun hee. Ne güzel hergün görmeye gidiyorusn..
Maşallah teyzesinin paşasına

aynen yaaaaa...poşette tavuk faln yaparım herhalde
ben melemen ve tarhana çorbası yapcam birden canım çekti.

bu aksam anneme gidicem ama cumaya bı seyler dusunmem lazım kayınvalıdemler yemege gelıyoo
Aksam 6:30 da evde oluyorum bakalım ne koyabılırım o yorgunluklaa
belkı hazır mantı corba, salata bıttı

çalışan insana hafta içi akşam gelinirmi cumartesi gelseydi şakıtırdın sofrayı:)))

kizlar bisey daha diyim iyice sasirin..ben mesela iki aileyi yemege cagirirken yapicaklari yemekleride soyluyorum..gelirken yapip getiriyorlar anneler sagolsun :)))) alemim ben yaaaaaa..

benim birick kocam geldi ben çıkıyorum yarın görüşürüüüüzz öptüm hepinizi göbüşleriniide öptüm

kizlar bisey daha diyim iyice sasirin..ben mesela iki aileyi yemege cagirirken yapicaklari yemekleride soyluyorum..gelirken yapip getiriyorlar anneler sagolsun :)))) alemim ben yaaaaaa..

ya inanmıyorum sana . Eşin allahtan bişey demiyor. Hadi eşini geçtim aileler dmeiyor mu . Annem kızar benim beceremiyorsun diye valla.. Ama kendisi yapar yemeklerimi bilirki ben güzel yemek yaparım..

demiyorlar valla canim..sevmiyom zorla yapamam ki..6 ay calismadim oglen gezerdim 5 te anneme gider yemeklerimi alip eve gelirdim :))))))))))))))

ya inanmıyorum sana . Eşin allahtan bişey demiyor. Hadi eşini geçtim aileler dmeiyor mu . Annem kızar benim beceremiyorsun diye valla.. Ama kendisi yapar yemeklerimi bilirki ben güzel yemek yaparım..

herkes anne olunca bakalim napican derdi..belki degisirim.yapmaya baslarim..ne bilim ki yaaaa..

ya neden yap ama olmaz...
Ben değişik yeemekler yapmaya çalışırım ki eşimden övgü alınca hoşuma gider. Hatta haftasonları benden değişiklik beklerler. Börek felan yaparım kahvaltıya.. Ne biliyim. Eşim sen yap yeterki der..

benımde annem yapar getırır yemek kutularım gıder gelır:)
ama kayınvalıdeme soylemıyorum cunku once kendısının teklıf etmesı dusunmesı gerekır.
ondan ses cıkmayınca hıcte agzımı acmam.düşüncesizlik işte hem tam gun calısıyorum hemde hamıleyım al yemegını gel

öğretmenliğin en sevdiğim yönü tatili 15 tatil var yazın tatili var benim topu topu 20 gün iznim var zaten 2 günü yolda gidiyo çabuk bitiyo
evet o bakımdan rahatız:))
oh birce ne guzel valla..hergun gordun hee..bende cok ozledim..cumartesiyi iple cekiyorum..iyi bari dr icini rahatlatmis en azindan..
evet ya ultrasoana girme rekoru bendedir herhalde. rahatladı valla içim. bakalım ne kadar sürecek ama
napiyim teyzesi dayanamıyorum. takla attı önce, sonra yoruldu serdi kendini:))
aynı bu akşamki menümüz. ben de gündüz tarhana yapmıştım. eşim de menemen yapacakmış. hem pratik hem lezzetli çok severim menemeni.
selda sen kadir gecesinde falan mı doğdun? ballısın valla...
benim birick kocam geldi ben çıkıyorum yarın görüşürüüüüzz öptüm hepinizi göbüşleriniide öptüm
hoşçakal canım

napiyim teyzesi dayanamıyorum. takla attı önce, sonra yoruldu serdi kendini:))
aynı bu akşamki menümüz. ben de gündüz tarhana yapmıştım. eşim de menemen yapacakmış. hem pratik hem lezzetli çok severim menemeni.

oohhh menemende guzel olur :))

ay bende severim. Bide özellikle tabağa koymayız kızıma ayırırm ama bizimki sahanda olacak. Ayyyy bol yumurtalı :)) miss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…