Kızlar ne yemek yapacaksınız benim yemeğim yok yine(
kızlar biliyorum fazla evhamlıyım ama ben yine dayanamayıp bebişi görmeye gittimdünkü kanama kesilmedi hala, adet kanaması gibi devam ediyor. ama iyiymiş çok şükür. demek ki böyle gidecek sizinki diyor doktor. bu kadar büyümüş bir bebeğin düşmesi çok zor dedi rahatlattı biraz. bu hafta her gün bakıştık oğlumla:)
hem fiziki olarak hemde zihinsel olarak yorgunluk aslında öğretmenlik birde eve iş getirmeme gibi bi durum yok her daim okul -öğrenci işleri..
evet en kötüsü evde de işin bitmemesi. gerçi ben 2 aydır evdeyim. bazen özler gibi oluyorum ama arkadaşlar arayıp okuldaki durumu anlatıyorlar, aman tadını çıkar diyorlar.
ohhh sende iyi buldun hee. Ne güzel hergün görmeye gidiyorusn..kızlar biliyorum fazla evhamlıyım ama ben yine dayanamayıp bebişi görmeye gittimDünkü kanama kesilmedi hala, adet kanaması gibi devam ediyor. Ama iyiymiş çok şükür. Demek ki böyle gidecek sizinki diyor doktor. Bu kadar büyümüş bir bebeğin düşmesi çok zor dedi rahatlattı biraz. Bu hafta her gün bakıştık oğlumla:)
ben melemen ve tarhana çorbası yapcam birden canım çekti.aynen yaaaaa...poşette tavuk faln yaparım herhalde
bu aksam anneme gidicem ama cumaya bı seyler dusunmem lazım kayınvalıdemler yemege gelıyoo
Aksam 6:30 da evde oluyorum bakalım ne koyabılırım o yorgunluklaa
belkı hazır mantı corba, salata bıttı
çalışan insana hafta içi akşam gelinirmi cumartesi gelseydi şakıtırdın sofrayı:)))
kizlar bisey daha diyim iyice sasirin..ben mesela iki aileyi yemege cagirirken yapicaklari yemekleride soyluyorum..gelirken yapip getiriyorlar anneler sagolsun :)))) alemim ben yaaaaaa..
benim birick kocam geldi ben çıkıyorum yarın görüşürüüüüzz öptüm hepinizi göbüşleriniide öptüm :d
ya inanmıyorum sana . Eşin allahtan bişey demiyor. Hadi eşini geçtim aileler dmeiyor mu . Annem kızar benim beceremiyorsun diye valla.. Ama kendisi yapar yemeklerimi bilirki ben güzel yemek yaparım..
herkes anne olunca bakalim napican derdi..belki degisirim.yapmaya baslarim..ne bilim ki yaaaa..
evet o bakımdan rahatız:))öğretmenliğin en sevdiğim yönü tatili 15 tatil var yazın tatili var benim topu topu 20 gün iznim var zaten 2 günü yolda gidiyo çabuk bitiyo
evet ya ultrasoana girme rekoru bendedir herhalde. rahatladı valla içim. bakalım ne kadar sürecek amaoh birce ne guzel valla..hergun gordun hee..bende cok ozledim..cumartesiyi iple cekiyorum..iyi bari dr icini rahatlatmis en azindan..
napiyim teyzesi dayanamıyorum. takla attı önce, sonra yoruldu serdi kendini:))ohhh sende iyi buldun hee. Ne güzel hergün görmeye gidiyorusn..
Maşallah teyzesinin paşasına
ben melemen ve tarhana çorbası yapcam birden canım çekti.
çalışan insana hafta içi akşam gelinirmi cumartesi gelseydi şakıtırdın sofrayı:)))
selda sen kadir gecesinde falan mı doğdun? ballısın valla...kizlar bisey daha diyim iyice sasirin..ben mesela iki aileyi yemege cagirirken yapicaklari yemekleride soyluyorum..gelirken yapip getiriyorlar anneler sagolsun :)))) alemim ben yaaaaaa..
hoşçakal canımbenim birick kocam geldi ben çıkıyorum yarın görüşürüüüüzz öptüm hepinizi göbüşleriniide öptüm
bızım cıkıs saatımız geldı hepınızı öptümm
evet o bakımdan rahatız:))
evet ya ultrasoana girme rekoru bendedir herhalde. Rahatladı valla içim. Bakalım ne kadar sürecek ama
Napiyim teyzesi dayanamıyorum. Takla attı önce, sonra yoruldu serdi kendini:))
aynı bu akşamki menümüz. Ben de gündüz tarhana yapmıştım. Eşim de menemen yapacakmış. Hem pratik hem lezzetli çok severim menemeni.
Selda sen kadir gecesinde falan mı doğdun? Ballısın valla...
Hoşçakal canım
ay bende severim. Bide özellikle tabağa koymayız kızıma ayırırm ama bizimki sahanda olacak. Ayyyy bol yumurtalı :)) miss.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?