2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar iyi aksamlar bugün pek katilamadim sobete isler yogun bugün son gün yarin tatil :)
Yeni yila kadar yokum ben evde laptop bozuldu giremiyorum yinede firsatim olursa gelirim yoksa simdiden herkesin yeni yili kutlu olsun. Iyi aksamlar tekrar

canım seninde yeni yılın kutlu olsun. Bebişinle güzel bir yıl diliyorum.. Herşey gönlünce olsun. Gelmeye çalış ..öptümm

birce kadir gecesi degil ama 14 subat sevgililer gununde dogdummmmmm :))))
yelkovan aynen ev minik kaplarla dolu annemden tasimaktan :)

optum kizlar..
iyi aksamlar..
yarin gorusuruz..
keske cuma olsaydi yahuuuuuuuuu

birce kadir gecesi degil ama 14 subat sevgililer gununde dogdummmmmm :))))
yelkovan aynen ev minik kaplarla dolu annemden tasimaktan :)

optum kizlar..
iyi aksamlar..
yarin gorusuruz..
keske cuma olsaydi yahuuuuuuuuu

özel bir günde doğduğun belli zaten:)) sana da iyi akşamlar canım.

ay bende severim. Bide özellikle tabağa koymayız kızıma ayırırm ama bizimki sahanda olacak. Ayyyy bol yumurtalı :)) miss.

kız canımı çektirdiniz ama yaa :) hasta hasta canım hiç bişey istemiyodu. sabahtan beri tarhana çorbası ve portakalla duruyorum. kocam gelsin de biz de menemen yapalım bari :)

fıstıklar nasılsınızzz ???

ya ne dicem ben sık sık acıkmaya başladım iştahım gelmeye başladı..hamileliğim boyunca 2 kilo vermiştim..ama 2 kisini aldım son hafta içinde

sizin iştahlar nasıll

bu arada bu sabah kızımı yoğun hisettim..oynuyordu sanırım hihi yada annee acıktımm kalkk diyordu hihihi :))

özel bir günde doğduğun belli zaten:)) sana da iyi akşamlar canım.

bircecim sen yine doktora mı gittin neyse canım bebişin iyi oldukça sana kar oluyor görmek :)) ay ben 1 aydır görmedim bebemi yaa benim kadar aralıklı giden yok heralde burda
çocuğumu özledim

selam kızlar nasılsınızzz? işe başlamama bi hafta kaldı ya bol bol uyuyorum bende son tembelliklerimin tadını çıkarıyorum müdürüm aradı yarın program düzenlemesi için bi uğra dedi püff ne güzel çalışmıyodum ya şimdi yine sabah 6 da kim kalkacak :26: amma tembelim bende neyse daha bi haftam var tadını çıkarayım ... :76:

ooo süper işte hem diyon bir sürü borç var hemde iş geliyor mızmızlanıyorsun. çalış da bi an önce bitsin borçlar.. Bir hafta daha var uyuuu

valla bende en başından beri fazlasıyla açık
bircecim sen yine doktora mı gittin neyse canım bebişin iyi oldukça sana kar oluyor görmek :)) ay ben 1 aydır görmedim bebemi yaa benim kadar aralıklı giden yok heralde burda
çocuğumu özledim
valla diyorum ya ultrason rekoru bende. belki 15 kere girmişimdir:26: ama kanamam kesilmedi dünden beri, içim rahatlasın dedim. sen de iyi dayanmışsın ha:))
ilk hafta çok zor gelir de sonra alışırsın. bol bol yat bu hafta
Bende çıkıyorum herkese iyi akşamlarrr.. öpüldünüz bebişlerrrr
sana da iyi akşamlar canım. ben yedim menemeni, tokum, mutuluyum

ooo süper işte hem diyon bir sürü borç var hemde iş geliyor mızmızlanıyorsun. çalış da bi an önce bitsin borçlar.. Bir hafta daha var uyuuu
dimi mızıldanıyorum işte bi hafta sonra saltanatım bitiyo ama en azından işe başlıyorum yaw o daha güzel, naz yapıyorum işte
Bende çıkıyorum herkese iyi akşamlarrr.. öpüldünüz bebişlerrrr

görüşürüz canımmmmmm

valla diyorum ya ultrason rekoru bende. belki 15 kere girmişimdir:26: ama kanamam kesilmedi dünden beri, içim rahatlasın dedim. sen de iyi dayanmışsın ha:))

evet ya ben de başlarda çok gittim büyümesini pek görmedim, dedim ki bari bi fark olsun gittiğimde

yakamooooooooooozz hoşgeldin hamarat kız :)

afiyet olsunnnnn ya burda hava buz gibi sabah 6 sıralarında ayaz soğuk oluyo yok böyle bi soğuk burnum donuyo şimdi dahada soğudu hava ben kalın kalın bi kaç kazak alıyım en iyisi evet ya uzun süre evde istediğin saate kadar yattıktan sonra ilk hafta erken kalkmak zorlıycak biras sonra alışırım zaten

evet ya ben de başlarda çok gittim büyümesini pek görmedim, dedim ki bari bi fark olsun gittiğimde

yakamooooooooooozz hoşgeldin hamarat kız :)

sende hoşgeldin fıstık, yalnız değilsin ayda bir kontrole giden bide ben varım ay cinsiyet için bekliyorum gidip öğrenemeyince canım sıkılıyo sonra en iyisi 16. da gidimde öğrenip gelim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…