kizlar iyi aksamlar bugün pek katilamadim sobete isler yogun bugün son gün yarin tatil :)
yeni yila kadar yokum ben evde laptop bozuldu giremiyorum yinede firsatim olursa gelirim yoksa simdiden herkesin yeni yili kutlu olsun. ıyi aksamlar tekrar
birce kadir gecesi degil ama 14 subat sevgililer gununde dogdummmmmm :))))
yelkovan aynen ev minik kaplarla dolu annemden tasimaktan :)
optum kizlar..
Iyi aksamlar..
Yarin gorusuruz..
Keske cuma olsaydi yahuuuuuuuuu
birce kadir gecesi degil ama 14 subat sevgililer gununde dogdummmmmm :))))
yelkovan aynen ev minik kaplarla dolu annemden tasimaktan :)
optum kizlar..
iyi aksamlar..
yarin gorusuruz..
keske cuma olsaydi yahuuuuuuuuu
ay bende severim. Bide özellikle tabağa koymayız kızıma ayırırm ama bizimki sahanda olacak. Ayyyy bol yumurtalı :)) miss.
özel bir günde doğduğun belli zaten:)) sana da iyi akşamlar canım.
kız canımı çektirdiniz ama yaa :) hasta hasta canım hiç bişey istemiyodu. Sabahtan beri tarhana çorbası ve portakalla duruyorum. Kocam gelsin de biz de menemen yapalım bari :)
selam kızlar nasılsınızzz? Işe başlamama bi hafta kaldı ya bol bol uyuyorum bende son tembelliklerimin tadını çıkarıyorumMüdürüm aradı yarın program düzenlemesi için bi uğra dedi püff ne güzel çalışmıyodum ya şimdi yine sabah 6 da kim kalkacak :26: Amma tembelim bende Neyse daha bi haftam var tadını çıkarayım ... :76:
valla bende en başından beri fazlasıyla açıkfıstıklar nasılsınızzz ???
ya ne dicem ben sık sık acıkmaya başladımiştahım gelmeye başladı..hamileliğim boyunca 2 kilo vermiştim..ama 2 kisini aldım son hafta içinde
sizin iştahlar nasıll
bu arada bu sabah kızımı yoğun hisettim..oynuyordu sanırım hihi yada annee acıktımm kalkk diyordu hihihi :))
valla diyorum ya ultrason rekoru bende. belki 15 kere girmişimdir:26: ama kanamam kesilmedi dünden beri, içim rahatlasın dedim. sen de iyi dayanmışsın ha:))bircecim sen yine doktora mı gittinneyse canım bebişin iyi oldukça sana kar oluyor görmek :)) ay ben 1 aydır görmedim bebemi yaa benim kadar aralıklı giden yok heralde burda
çocuğumu özledim
ilk hafta çok zor gelir de sonra alışırsın. bol bol yat bu haftaselam kızlar nasılsınızzz? işe başlamama bi hafta kaldı ya bol bol uyuyorum bende son tembelliklerimin tadını çıkarıyorummüdürüm aradı yarın program düzenlemesi için bi uğra dedi püff ne güzel çalışmıyodum ya şimdi yine sabah 6 da kim kalkacak :26: amma tembelim bende neyse daha bi haftam var tadını çıkarayım ... :76:
sana da iyi akşamlar canım. ben yedim menemeni, tokum, mutuluyumBende çıkıyorum herkese iyi akşamlarrr.. öpüldünüz bebişlerrrr
dimi mızıldanıyorum işteooo süper işte hem diyon bir sürü borç var hemde iş geliyor mızmızlanıyorsun. çalış da bi an önce bitsin borçlar.. Bir hafta daha var uyuuu
Bende çıkıyorum herkese iyi akşamlarrr.. öpüldünüz bebişlerrrr
valla diyorum ya ultrason rekoru bende. belki 15 kere girmişimdir:26: ama kanamam kesilmedi dünden beri, içim rahatlasın dedim. sen de iyi dayanmışsın ha:))
Bende çıkıyorum herkese iyi akşamlarrr.. öpüldünüz bebişlerrrr
valla bende en başından beri fazlasıyla açık
valla diyorum ya ultrason rekoru bende. belki 15 kere girmişimdir:26: ama kanamam kesilmedi dünden beri, içim rahatlasın dedim. sen de iyi dayanmışsın ha:))
ilk hafta çok zor gelir de sonra alışırsın. bol bol yat bu hafta
sana da iyi akşamlar canım. ben yedim menemeni, tokum, mutuluyum
evet ya ben de başlarda çok gittim büyümesini pek görmedim, dedim ki bari bi fark olsun gittiğimde
yakamooooooooooozz hoşgeldin hamarat kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?