2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sen hiiiç takma onu kıskançlığından yapıyordur. Ona sinirlenince aslında istediğini veriyorsun ona ve önemsendiğini hissettiriyorsun. Ben de çok şeyine sinirlerinirim eşimin ailesinin ama huzurumu bozmamak için sinirlendiğim şeyleri direkt söylemem :) yeni öğrendim tabii bunları eskiden dan diye söyleyip evimin huzurunu bozuyordum boşu boşuna :)
şimdi dolaylı olarak söylüyorum. Ay ne çok karışıyorlar çocuğumuza daha doğmadan benim için hiç problem değil ama sen hiç sevmezsin böyle şeyleri diyorum... Erkekler çok çabuk gaza geliyorlar :) Emin ol direkt söyleyince korumaya geçen adamlar aslında o kadar saflarki böyle anlamayıp senin düşünceni kabul ediyorlar :)

memnun oldum ikimizde demekki fatmalar imparatorlugundan geldik benim babaannemin adı abimin adı ömür ablamın ismi zeynep bende derdim niye benim adımı daha güzel bişey koymadın diye aglardım küçükken

Evet canım kesinlikle dengeyi sağlayamıyorlar. Onların genlerinde, yapılarında yok bu özellik.
Yetenek meselesi.
Allah onlara güç kuvvet vermiş.
Zekayı da bize vermiş. Şükürler olsun. :)))))))))))

evet saf ayağına yatıyoruz herşeyi sorun çıkmasın diye alttan alıyoruz diye de salak zannediyorlar. bundan sonra böyle, sorun da çıksa ne düşünüyosam sölicem. sözümün karşı tarafa ulaşmayacağını bilsem de beyfendi bilsin pis cadıyı.

memnun oldum ikimizde demekki fatmalar imparatorlugundan geldik benim babaannemin adı abimin adı ömür ablamın ismi zeynep bende derdim niye benim adımı daha güzel bişey koymadın diye aglardım küçükken

Sonradan çok sevdim ben adımı. Benimde babannemin adıymış. Çok genç yaşta vefat etmiş.
Annemle anneannem babama jest olsun diye kendileri koymuş bu adı.
Babam istememiş.

Ay ben beceremedim göbeğimin resmini bilgisayara bile yüklemeyi :) iş yerinde bir sorun var herhalde. Bu akşam da yemekteyim, yarın akşam evden koyacağım ama kesin kararlıyım :)

Sinirlenme be canım valla değmez.
Kocanla aran bozulur sadece onlara yine bişey olmaz.

ya geçen gelmiş evimde. yok bi kadın varmış oğlunu çok seviyomuş, evlendikten sonra oğlu kadını hiç aramamaya başlamış, kadın hiçbişey demiyor ama nası ağlıyor görsen diye bi hikaye anlattı. ne şimdi bu.. dengesiz işte..kendince baskı altına almaya çalışıyo da ben kendisi gibi köylü kızı değilim valla. ilk anda insan bocalıyor kötü niyetle bakmıyor.
şimdi burada doktora yapmaya gelmeye çalışıyor samsunda başladığı halde 1 dönemi yakmaya hazır. inşallah almazlar, böyle dua ediyorum. gelirse de ben de ona "bi arkadaşım var hamile görümcesi illa erkek olsun diye tutturmuş ne cahiller dimi" diye hikaye anlatıcam

sonradan çok sevdim ben adımı. Benimde babannemin adıymış. çok genç yaşta vefat etmiş.
Annemle anneannem babama jest olsun diye kendileri koymuş bu adı.
Babam istememiş.

yaa bende severim adımı ama düşünsene hatta kayınvalidemin annesinin adıda fatma ki vefat etti bayramdan önce ee onun adı fatma kaynanamın adı fatma eltimin adı fatma 3 tane yeğenin adı fatma uff cinent geçirecem kendi ailemde de fatma dolu yaaaa uuuffffffffffffffffff:84::84::84::84:

ahahaha süper onlara onlar gibi davranmak lazım walla :))
benim kayınvaldem nişanlıyken yalnız yakaladı bi gün eşim için diyo ki "onun çok sevdiği bi kız vardı, çok güzel manken gibi kızdı ne oldu acaba" ay ben bi afalladımm, dalga geçiyor benimle zannettim tepki bile veremedim. Şimdi olsa ne cevaplar veririm :)

fmg kuzu dun cikti bu hafta gelemeyebilirim dedi..
bi hastalari varmis bakcak kimse yokmus kuzu bakicakmis..
bizde dikkat et dedik..ama napti bilmem..

eğer benimde bir oğluşum olursa 2 isimli olacak ve ilk adı Mustafa olacak..
benim babamın ve kayınpederiminde adı mustafa ve babamın bütün erkek torunların ön adı mustafa hem bu kervana katılırız hemde diğer tarafında gönlü olur bu konuda şanslıyım sanırım.
kız olursa şayet seçip begenip istediğimiz ismi koyacağız

egecim günaydın. üşüttün mü geçmiş olsun.
Kıyamam ben sana.
günaydın cnmm. Valla kaç gündür böyleydim ama artık burnumdan nefes alamamaya başladım. Fenayım.. Bakalım geçecek inşallah.. Sen nasılsın. Yarın buyuk gün senin için. Kuzu gelmeyebilir bugun bi tanıdığının yanında hastanede refakat edecek. Sorun yok....

allah yardım etsin ama önemseme bencede..
Ay bizde ne isime karışır eşim ne anasına yüz verir. Melek melek benim kocam. Oyyyy. Biz ortak karar veririz koyarız. Ne onunkilere danışırım ne bizimkilere. Kimseye sormam biz seçeriz sorarız nasıl diye:))

canım dengesiz bunlar. bi de cehalet olunca yapacak bişey olmuyo işte.. düzeltemiyoruz da..

evime geldiklerinde akşam bunlara çayın yanına bişeyler yaptım gece 12de abartmıyorum tepsinin yarısını yediler valla çok da güzel olmuştu, sabah kalkmış kaynanam diyoki daha az yağ koy yağlı olmuş biraz ben de ben böyle seviyorum dedim..kesti sesini. sonra yemek yapıyo parça parça beyaz et yağı getirmiş, ben de dedim ki"aa bu kadar yağ konulurmu hem hastasın hem de bu yağdan koyuyosun çok zararlı" dedim çok güzel oldu. bunlara eşin yokken iğneyi batıracaksın kendilerinin yaptığı gibi..

Çok çok geçmiş olsun,
Ne güzel bak maşallah biz bin takla atıyoruz ailesini idare etmek için :)

Evet gerçekten cılkı çıkmış olayın.
Konuş eşinle ne yap et başka isim koydur o zaman.
Bu mesele ömür boyu dert olur yoksa sana.
Hiç kendini üzmeden, sinirlenmeden bir yol bulmak lazım. Ama nasıl aklıma bişey gelmiyor.

haklısın canım işte veremediğim cevapları dşündükçe deli oluyorum :)) niye böyleyim bilmiyorum yaa..

Arada böyle oluyor. Hepimiz zaman zaman böyle dönemler atlatıyoruz.
İnsan bazen tahammül edemiyor.

şuanda tek endişem doktorası için buraya gelmeye çalışıyo, gelirse 2 yıl boyunca her hafta 1-2 günlüğüne gelecek. umarım gelemez. duam bu..
isim konusunda çok kararlıyım kesinlikle karıştırmıcam kimseyi.. ben seslenicem en çok çocuğuma ismiyle. kim ne isim istiyosa kendi doğursun kendi koysun :))

burası terapi gibi oluyo valla, insan canı sıkılınca sadece kendinde oluyo zannediyo da, herkes böyle şeyler yaşıyo diye insan biraz rahatlıyo valla kızlar. çok sağolun desteğiniz için

Di mi ama... Sen sakin ol hep bebişin için.. Onlar kim oluyor ki :) Artık biz kocalarımız ve bebişlerimizle bir aileyiz. Onlar dış kapının dış mandalları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…