hakkaten ya ben bu erkekleri anlamıyorum. her meselenin içine ailelerini sokmasalar olmuyor. biz niye böyle bişey yapmıyoruz da hep sorun onların taraftan çıkıyor? dengesizler işte..
canım geçen telefonda da yaptı yok ben erkek istiyorum, erkek istiyosan önce evlen sonra da çocuk doğur sana ne benim çocuğumdan diceksin buna. canım içimde kalınca daha kötü hissediyorum kendimi. eşim de görsün çok saf temiz biliyo bacısını. o da görüyo da işte itiraf edemiyo. valla en başlarda çok şeyi alttan aldım, kına gecesinde fesat çıkardı biz anasıyla ilgilenmemişiz bunu söylemiş eşime, sonra bi kere ankya geldi evde temizlikçi vardı yok temizlikçi eşyalarını kaldırmış bilmemne herşeyi eşime şikayet ediyo, gün gelirde evlenebilirse eğer, kendinden beter bi görümce nasip olsun kendisine..tek duam bu. ne olursa olsun Allahın adaleti var, elbette görecekler bi gün..
iki isim koysanız. Diğerini kullanır.
Hem çocuk kendi de etkilenir büyüyünce.
Benim adım da fatma bu arada :)))))))))))))))))))))))
küçükken anneme sorardım niye bu ismi koydun çok fatma var diye.
Fatmalar imparatorluğu :)
Evet canım kesinlikle dengeyi sağlayamıyorlar. Onların genlerinde, yapılarında yok bu özellik.
Yetenek meselesi.
Allah onlara güç kuvvet vermiş.
Zekayı da bize vermiş. Şükürler olsun. :)))))))))))
memnun oldum ikimizde demekki fatmalar imparatorlugundan geldik benim babaannemin adı abimin adı ömür ablamın ismi zeynep bende derdim niye benim adımı daha güzel bişey koymadın diye aglardım küçükken
evet saf ayağına yatıyoruz herşeyi sorun çıkmasın diye alttan alıyoruz diye de salak zannediyorlar. bundan sonra böyle, sorun da çıksa ne düşünüyosam sölicem. sözümün karşı tarafa ulaşmayacağını bilsem de beyfendi bilsin pis cadıyı.
Sen hiiiç takma onu kıskançlığından yapıyordur. Ona sinirlenince aslında istediğini veriyorsun ona ve önemsendiğini hissettiriyorsun. Ben de çok şeyine sinirlerinirim eşimin ailesinin ama huzurumu bozmamak için sinirlendiğim şeyleri direkt söylemem :) yeni öğrendim tabii bunları eskiden dan diye söyleyip evimin huzurunu bozuyordum boşu boşuna :)
şimdi dolaylı olarak söylüyorum. Ay ne çok karışıyorlar çocuğumuza daha doğmadan benim için hiç problem değil ama sen hiç sevmezsin böyle şeyleri diyorum... Erkekler çok çabuk gaza geliyorlar :) Emin ol direkt söyleyince korumaya geçen adamlar aslında o kadar saflarki böyle anlamayıp senin düşünceni kabul ediyorlar :)
sonradan çok sevdim ben adımı. Benimde babannemin adıymış. çok genç yaşta vefat etmiş.
Annemle anneannem babama jest olsun diye kendileri koymuş bu adı.
Babam istememiş.
Sinirlenme be canım valla değmez.
Kocanla aran bozulur sadece onlara yine bişey olmaz.
ya geçen gelmiş evimde. yok bi kadın varmış oğlunu çok seviyomuş, evlendikten sonra oğlu kadını hiç aramamaya başlamış, kadın hiçbişey demiyor ama nası ağlıyor görsen diye bi hikaye anlattı. ne şimdi bu.. dengesiz işte..kendince baskı altına almaya çalışıyo da ben kendisi gibi köylü kızı değilim valla. ilk anda insan bocalıyor kötü niyetle bakmıyor.
şimdi burada doktora yapmaya gelmeye çalışıyor samsunda başladığı halde 1 dönemi yakmaya hazır. inşallah almazlar, böyle dua ediyorum. gelirse de ben de ona "bi arkadaşım var hamile görümcesi illa erkek olsun diye tutturmuş ne cahiller dimi" diye hikaye anlatıcam
günaydın cnmm. Valla kaç gündür böyleydim ama artık burnumdan nefes alamamaya başladım. Fenayım.. Bakalım geçecek inşallah.. Sen nasılsın. Yarın buyuk gün senin için. Kuzu gelmeyebilir bugun bi tanıdığının yanında hastanede refakat edecek. Sorun yok....egecim günaydın. üşüttün mü geçmiş olsun.
Kıyamam ben sana.
allah yardım etsin ama önemseme bencede..hakkaten ya ben bu erkekleri anlamıyorum. Her meselenin içine ailelerini sokmasalar olmuyor. Biz niye böyle bişey yapmıyoruz da hep sorun onların taraftan çıkıyor? Dengesizler işte..
Canım geçen telefonda da yaptı yok ben erkek istiyorum, erkek istiyosan önce evlen sonra da çocuk doğur sana ne benim çocuğumdan diceksin buna. Canım içimde kalınca daha kötü hissediyorum kendimi. Eşim de görsün çok saf temiz biliyo bacısını. O da görüyo da işte itiraf edemiyo. Valla en başlarda çok şeyi alttan aldım, kına gecesinde fesat çıkardı biz anasıyla ilgilenmemişiz bunu söylemiş eşime,kına gecesinde gelinle ilgilenilir dedim ben de, ama bunların hepsini eşime söyleyebiliyorum.. Sonra bi kere ankya geldi evde temizlikçi vardı yok temizlikçi eşyalarını kaldırmış bilmemne herşeyi eşime şikayet ediyo,. Düğünden eşimle annesinin fotoğrafını beni keserek facebooka koymuş sen düşün yani pis cadı.gün gelirde evlenebilirse eğer, kendinden beter bi görümce nasip olsun kendisine..tek duam bu. Ne olursa olsun allahın adaleti var, elbette görecekler bi gün..
ahahaha süper onlara onlar gibi davranmak lazım walla :))
benim kayınvaldem nişanlıyken yalnız yakaladı bi gün eşim için diyo ki "onun çok sevdiği bi kız vardı, çok güzel manken gibi kızdı ne oldu acaba" ay ben bi afalladımm, dalga geçiyor benimle zannettim tepki bile veremedim. Şimdi olsa ne cevaplar veririm :)
günaydın cnmm. Valla kaç gündür böyleydim ama artık burnumdan nefes alamamaya başladım. Fenayım.. Bakalım geçecek inşallah.. Sen nasılsın. Yarın buyuk gün senin için. Kuzu gelmeyebilir bugun bi tanıdığının yanında hastanede refakat edecek. Sorun yok....
allah yardım etsin ama önemseme bencede..
Ay bizde ne isime karışır eşim ne anasına yüz verir. Melek melek benim kocam. Oyyyy. Biz ortak karar veririz koyarız. Ne onunkilere danışırım ne bizimkilere. Kimseye sormam biz seçeriz sorarız nasıl diye:))
yaa bende severim adımı ama düşünsene hatta kayınvalidemin annesinin adıda fatma ki vefat etti bayramdan önce ee onun adı fatma kaynanamın adı fatma eltimin adı fatma 3 tane yeğenin adı fatma uff cinent geçirecem kendi ailemde de fatma dolu yaaaa uuuffffffffffffffffff:84::84::84::84:
haklısın canım işte veremediğim cevapları dşündükçe deli oluyorum :)) niye böyleyim bilmiyorum yaa..
allah yardım etsin ama önemseme bencede..
Ay bizde ne isime karışır eşim ne anasına yüz verir. Melek melek benim kocam. Oyyyy. Biz ortak karar veririz koyarız. Ne onunkilere danışırım ne bizimkilere. Kimseye sormam biz seçeriz sorarız nasıl diye:))
Çok çok geçmiş olsun,
Ne güzel bak maşallah biz bin takla atıyoruz ailesini idare etmek için :)
şuanda tek endişem doktorası için buraya gelmeye çalışıyo, gelirse 2 yıl boyunca her hafta 1-2 günlüğüne gelecek. umarım gelemez. duam bu..
isim konusunda çok kararlıyım kesinlikle karıştırmıcam kimseyi.. ben seslenicem en çok çocuğuma ismiyle. kim ne isim istiyosa kendi doğursun kendi koysun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?