fmg kuzu dun cikti bu hafta gelemeyebilirim dedi..
bi hastalari varmis bakcak kimse yokmus kuzu bakicakmis..
bizde dikkat et dedik..ama napti bilmem..
günaydın cnmm. Valla kaç gündür böyleydim ama artık burnumdan nefes alamamaya başladım. Fenayım.. Bakalım geçecek inşallah.. Sen nasılsın. Yarın buyuk gün senin için. Kuzu gelmeyebilir bugun bi tanıdığının yanında hastanede refakat edecek. Sorun yok....
evet gerçekten cılkı çıkmış olayın.
Konuş eşinle ne yap et başka isim koydur o zaman.
Bu mesele ömür boyu dert olur yoksa sana.
Hiç kendini üzmeden, sinirlenmeden bir yol bulmak lazım. Ama nasıl aklıma bişey gelmiyor.
Arada böyle oluyor. Hepimiz zaman zaman böyle dönemler atlatıyoruz.
Insan bazen tahammül edemiyor.
sağol canım. Refakatçi kuzum benim :)
geçmiş olsun canım.
Ben iyiyim çok şükür. Yarını bekliyorum.
Ege ben son günlerde bebeğimi hiç hissetmiyorum. Acaba neden?
Yeri mi değişti. Endişelendim. Eski seyirmeler olmuyor.
Kusura bakmayın ama kızlar eşlerinizde iş biter. Annesine " anne size ne oluyor "deseler bi daha ağzını açamazlar.. Benim eşim hayatta laf söyletmez bana. Bi kere kayınpeder bana sesini yükselterek konuştu noluyo baba sen kimsin ona bağırıyorsun ben değil elife babası bile bağıramaz dedi. Sana ne oluyor dedi. Adam çekti gitti. Hahahaha gerizekalılar nefret ediyorum onlardan..
benimde aklıma bşey gelmiyo işde:26::26:
Kusura bakmayın ama kızlar eşlerinizde iş biter. Annesine " anne size ne oluyor "deseler bi daha ağzını açamazlar.. Benim eşim hayatta laf söyletmez bana. Bi kere kayınpeder bana sesini yükselterek konuştu noluyo baba sen kimsin ona bağırıyorsun ben değil elife babası bile bağıramaz dedi. Sana ne oluyor dedi. Adam çekti gitti. Hahahaha gerizekalılar nefret ediyorum onlardan..
ayyy bende bi ara soruyordum ya hergünmü hissediyorsunuz diye. Oluyor meraklanma cnm.ben dayanamadım gitim dr. Yok bişey hissedemezsin dedi onun belli bi kiloya ulaşması gerekir ki hissedesin dedi. Banada oluyor bazen gün boyunca hiç hissetmiyorum..
maşallah kız ne güzel işte. Allah daim etsin. Benim annemlerde gelinine tapar. Bizde gelin ve damat kıymetlidir valla. Keşke anneme gelin olsaydım:))))biz karsilikli cok seviyoruz birbirimizi..ona ragmen esim hep soyler..benim icin selda once gelir..o ne derse o..ya sus diyom sanki onlar bana bisey diyo..olsun demeden ben akillarina sokayim da diyo :))
kesinlikle katılıyorum ama adamı değiştiremiyorsun ki işte.. O yüzden aklını kullanmak zorunda kalıyorsun :) lafta benim eşim de der, sen kıymetlisin benim için biz birbirimize kalıcaz diye ama lafta bence :)
ya fmg ayniyiz..ama ben daha hic hissetmedim ya..sola yatiyorum sabah bi uyaniyom yine yuzustu olmusum(((
Sabah şekeriniz geldi hanımlar....
Günaydın hepinize....
yeri değişti herhalde. Daha yukarı tam göbek altına geldiyse yağlardan hissetmiyorum heralde :))))
sol kasığımdaki seyirme kayboldu resmen.
Hoşgeldin refakatçi kuzum.
Şimdilik kafanı topla ses etme.
Zaten üstüne gidersen iyice inatlaşır. Biraz zaman geçsin tatlı dille anlatırsın.
Bunlara inatlaşarak bişey yaptırılmıyo fatmacım. ben onu öğrendim.
böyle alttan alttan işliyceksin. kanaviçe gibi.
yumuşak yumuşak. yoksa inada biner sen daha çok üzülürsün.
sabah şekeriniz geldi hanımlar....
Günaydın hepinize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?