2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ben kaçıyorum, akşam şirket yemeğimiz var hazırlanmam gerek anca :) Çok çok öpüyorum herkesi ve bebişlerini :)
Bence çocuklarımız doğunda inşallah yakınlarda olanlar oyun grupları oluşturalımm :)

merak etme annesi yarın sana poposunu elini belini heryerini oynatırsa dersin boşuna evham yapmışım diye..ayy güzel haberlerle gel inşallah....

İnşallah canım. İçim içime sığmıyor bugün.

Günaydın canım nasılsın,
refakatçilik de yapamadım,safra kesesinde taştan şüpheleniyolardı, yokmuş çıkardılar hastaneden ameliyat etmeden...İyi olunca geldim bende...

Güzel haber :)
Ben iyiyim canım. Şükürler olsun.
Ege hasta biraz.

oy oy oy hoşgeldin canım ciğerimmm.. Seni görmek ne kadar güzel.. Nasılsın bakalım..
Bu arada fmggg senin kızın olacak içime öyle doğuyor

İyiyim canım, dün kızımı gördüm çooookkkk iyiyim bugün...
Dün benim gittiğim hastaneye götürdük teyzemizi...Bende 3 lü sonucumu almamıştım ya, onu alıp doktora gösterdim...
Bi de dedim, doktor bey randevum yok biliyorum ama, çok özledim ben kızımı..Bi görsek dedim...
Yat bakalım hadi dedi...
Koşa koşa yattım, koşma kız diyo ..
büyüyo kızım maşallah, ve artık bize tepki vermeyi öğrenmiş, gel bi daha bakalım cinsietine dedi, ultrasonu bacak arasına soktuğunda tekme attı, ellerine bakmaya çalışırken elini kaldırdı, kafasına bakarken de ağzını açtı...
Doktorum maşallah dedi, bu haftadan tepki vermeye başlamış ama hiç elletmicek kendini haberin olsun işin zor bu inatla dedi..
O sırada eşim de diyo ki, doktor bey bu karı ondan daha inattır,sindirir çocuğu merak etme sen...
Eşime doğuma seni de alacağız dedi..Biliyo eşimin girmek istemediğini..
Eşin spinal istiyo, çenesiyle ben başedemem sen eşinin başında duracan onu oyalayacan,ben bebeği alacam dedi...
Çok güzeldi bebeğimi görmek...

oyy maşallah kuzucuga ve annesine

evet haklısın ama işde inşallah kırarım şu andını :84:

Kırarsın evvel allah. Sen üzme canını tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Yeterki sabırlı ol.

oy oy oy hoşgeldin canım ciğerimmm.. Seni görmek ne kadar güzel.. Nasılsın bakalım..
Bu arada fmggg senin kızın olacak içime öyle doğuyor

Herkes öyle diyor Egecim.
Çevremdeki herkes kızın olacak diyor.
Bakalım yarın göstersinde. Alıcam artık pembişleri :)

ayyy inş. Yoks ben sinirimden çatlarım :84:
sağol canım..sen nasılsın iyi misin..
Baş ağrın oluyor mu hala...
sağolasın tatlım iyiyim bugün daha

Ayyy canım gözünaydın. Maşallah minik kuzuya

Ben de çok özledim. Napıyo acaba benimki.

kuzucuk bu çok güzel bir haber yaa..
Yerim ben onun heryerini..

herkese günaydınnn...

egecim geçmiş olsun...

kuzu, gözünaydın, görmüşsün yine kızını. bugün ağzın açık dolaşırsın yine:)) ben ultrasonda gördüğüm gün hep öyle oluyorum:)

fatmacım inşallah eşin vazgeçer inadından. gerçekten garip herkeste aynı isim olması

Ayyy canım gözünaydın. Maşallah minik kuzuya

Ben de çok özledim. Napıyo acaba benimki.

yarın gidicen demi sen...
Eminim kıpır kıpırdır...Benimki ehlikeyf anası gibi..Normalde kığırdamıyo da, ultrason aletine tepki veriyo artık...Bi de maşallah 160 gr.olmuş pazartesi baktığında doktorum, iri bi bbek olabilir dedi...
Küçücüktü kuzum geriden geliyordu,birden büyüyüverdi...
Hem cinsiyet de öğrenirsin sen, insan çok heyecanlanıyor...

ayy canım inş. Düşündükçe boguluyorum gibi zaten ufff:84:

bircecim ve kuzucum çok sağolun. Heryerim tıkalı hapşuramıyorum gözümden yaş akıyor yaa(((( sıcak içe içe delirdim..
Sen nasıslın

zaten canm, bi sen, bi de ben...
Çocukları ultrasonda görmekten ezberlicez..Haftada 2 kere görüyorum...
Tam 16 tane resmi var benim bebişimin....
Bi de tıpta falan resim vermiyorlar, onlar da olsa 25 falan olurdu sanırım...

:)))) ayyyy şimdi burda yazılanları okuyunca bi garip oldum tuhaf hissettim.geçen sene bende bu zamanlarda aynı şeyleri yaşıyordum.2010 haziran annesiyim.şimdi kızım asila kocaman bir bebek oldu :)))))

:)))) ayyyy şimdi burda yazılanları okuyunca bi garip oldum tuhaf hissettim.geçen sene bende bu zamanlarda aynı şeyleri yaşıyordum.2010 haziran annesiyim.şimdi kızım asila kocaman bir bebek oldu :)))))

ayyy maşallah darısı bzilere inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…