canım, benimde ikili test biraz kötü çıkmıştı ama dörtlü test için sonuç 1/1800 çıktı. amniyosentezden önce muhakkak onu yaptır derim. orda 4 kan değerine bakılıyor. bana dörtlü test sonucuna göre doktor ben yapmam sana AS dedi . takma kafanı bence. bazen laboratuarda bile değerler saçma sapan çıkabiliyor zaten önemli olan ense kalınlığı... haberlerini bekliyoruz...
öyküm çok güzel yaaaa
başım ağrıyor ya eve gidelim atık ..kimseciklerde yok
18:30 canım insafa gelirde yollarlarsa bilmembence de gidelimm... Sen kaça kadar kalacaksın ege
ben geldimmmmmmmmAtanmışım kızlaaaaaaaar yehuuuuuuuu Iyi bi yer değil ama sonuçta artıkın devlet memuruyum çok iyi oldu ya, hehe çok sevindim çok mutlu oldum Birazdanda bebekimi görmeye gidecem cinsiyetini öğrenecem inşallah inşallah iyidir sağlıklıdırda mutluluğum iki kat olur
ben geldimmmmmmmmatanmışım kızlaaaaaaaar yehuuuuuuuu iyi bi yer değil ama sonuçta artıkın devlet memuruyum çok iyi oldu ya, hehe çok sevindim çok mutlu oldum birazdanda bebekimi görmeye gidecem cinsiyetini öğrenecem inşallah inşallah iyidir sağlıklıdırda mutluluğum iki kat olur
18:30 canım insafa gelirde yollarlarsa bilmem
oleyyyyy bittimi kız dertler artık. Kocan yanına gelecekmi nereye atanmışsın:)))
bebişinde öğren bu seneyi mutlu bitir mutlu karşıla:)))))))))))
canımm çok sevindim gözün aydın çok güzel bir zamanlama oldu senin açından inşallah atandığın yerde çalışma arkadaşların ortamın da çok güzel olur bebişin için de Allah gönlüne göre versin sağlıklı haberlerini alırız senden inşallah maşallah maşallah 2011 e çok güzel girmiş olursun:)))
ben geldimmmmmmmmatanmışım kızlaaaaaaaar yehuuuuuuuu iyi bi yer değil ama sonuçta artıkın devlet memuruyum çok iyi oldu ya, hehe çok sevindim çok mutlu oldum birazdanda bebekimi görmeye gidecem cinsiyetini öğrenecem inşallah inşallah iyidir sağlıklıdırda mutluluğum iki kat olur
tebrikler yakamoz bebişin kısmetiyle geliyyor sanırım yeni yıl sizin için çok güzel olucak bebişinde iyidir inş.mutlu mesut girersinin yeni yıla rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.
canım ya çok sevindim. bak bebeğin şimdiden uğurlu geldi sana. onu da gör bomba gibi gir yeni yıla...
yaptık cnm ailece baya bi ailece yemek yiycez babannede amcalar felan sonra kuzenler gençler birarada olucaz allah ne verdiyse:)))))) yani herşey hazırlanıyor ben gidene kadr gidip yiycem:)ege 18,30 mu inşallah insafa gelirler kuzumm ne yapacaksınız bugün akşama plan yaptınız mı?
bitti kız bitti ay çok sevindim çok mutluyumşırnağa atanmışım ama hiç üzülmedim burasıda kötüydü zaten en azından kocam yanımda olacak devlet memuruyum artık, doğum iznim var yaz tatilim var :)) özelde bunların hiçbiri yoktu 31 ocakta başlama yapacaz bi hafta sonrada kocam gelecek yanıma Bebekim babasının yanında doğacak en azından yaw çok sevindim Bi tek tekrar taşınma işi çıktı işte bi ay içinde evi taşınacak hale getirmem lazım hamile hamile nasıl yapacam bilmem :26:
yaptık cnm ailece baya bi ailece yemek yiycez babannede amcalar felan sonra kuzenler gençler birarada olucaz allah ne verdiyse:)))))) yani herşey hazırlanıyor ben gidene kadr gidip yiycem:)
allahın sevgili kulusun bu kadar hamile senin için dua ettik canım allah gönlüne göre hayırlısını verin. O kadar üzülüyordum ki çok sevindim.. Allah bir dahada ayırmasın seni kocandan. Sen bunu hakettin.....
saol canım dua eden etmeyen herkes sağolsun bundan sonra herşey daha güzel olacak inşallahYaw zaten taşınalı iki ay olmuştu ne güzel ev tam düzene girdi derken tekrar taşın Neyse atandım ya gerisi önemli değil 1 ayım var başlamak için toparlarım o zamana kadar ...
evet canım bebeğimin şansına oldu zaten, bende şans yoktur yoksa pek :) en çok eşime kavuşacagıma bebeğimin babasının yanında doğacagına sevindim zaten, bebişide görimde akşam tekrar güzel haberleri yazarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?