2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyy, canım benim yaa...yerim ben eylülü...kardeşine hediye de alırmış....
Biz de babamızdan istedik de, ne hediyesi o anana söyle borç batağına soktu beni..hediyeleri kendi alıp alıp duruuyo dedi...
:))))))))))) adamın ocağına incir ağacını diktin desene:))

ya c.tesi ben de ağladım ama benim gaddar kızım hiç anacım ağlama falan demedi....

cmrt niye beklesieydin yarın ağlardn.osman anasından ayrılacak ben salya sümük olurum

:))))))))))) adamın ocağına incir ağacını diktin desene:))

cmrt niye beklesieydin yarın ağlardn.osman anasından ayrılacak ben salya sümük olurum

Diktim valla...Ama öbür ay kiradan kurtuluyoz, öderiz birlikte yaa...İki şey alıyoz gözüne batıyo..

C.tesi küçük sırların tekrarı vardı, arzu bebeğini düşürdü ya, ona ağladım hem de çok ağladım yaa...
Osmanı görsem ne olacam allah biliyo..Eşim izin vermiyo o diziye bakmama..

ayy kızlarında bu derdi var(
daha yeni doğmadımı kız o
nasıl yaptılar myle allah korusun bee ne ağlar o şimdi.. Cnmmmm

2 haftalık daha ya,17 aralıkta doğdu...
Geçen hafta sarılık oldu, küvoze yatırdılar 1 gece..O zaman idrar da mı almışlar ne, orda çıkmış..1 haftadır iğne oluyo, göremiyorum da,arkadaşım zor geldi bakmak, annesine gitti orda kalıyor..Yarın bi daha gidecekler doktora..İnşallah kalmamıştır bişeyi....

Yaparız yaparız...
Biz 40 ımız çıksın,Allah nasip ederse Isparta yolcusuyuz...40 gün sabredicez..

inşallah canm.. benm goncacım da dolu planlar yapıyo , biz çocuğa deil cocuk bize uycak diyo, heryere gider geliriz diyo da bakalımmm...

oyy oyy .... güle güle kullansın duru hanım cicilerinii..

yaa kuzum benimm çokkkkkkkkk geçmiş olsun acil şifalar versin rabbim..
Kızlar aklınızda olsun bebişinizi sık sık emzirmeniz gerekiyor ki sarılık olmasın . Uyuyor diye uyandırammaıştık eylülü meğer uyarmamız lazım mış sarılık sınırda çıktı valla

Evet, doktorda öyle demiş bunlara ama, oralı olmadılar demek..
Sürekli emerse sarılık olsa bile ışığn altına yatırmazlarmış..Hafif geçermiş...
Hiç yara oldum falan demeyin, ya da bebek uyuyo demeyin..
Ben zaten hiç uyutmucam da, emzirmek aklıma gelirmi koklamaktan onu bilmiyorum..

kuzu çook üzüldüm canm yaa .. çok geçmiş olsunnn.. iyileşir inş. bi an önce..

egecim saol cnm tavsiyen için, yeni yeni şeyler öğreniyorum ben burda , bunuda bilmiyodum cnm , saol, sen tecrübelisin, aklına geldikçe söyle böle..

Sağol canım, inşallah yarın doktoru iyi der...Doğar doğmaz çocuk çile çekmeye başladı valla...

söylerim cnm. Tabiki sizin bebelerinizde benim bebem gibi:))

Allah'ım bütün bebişleriii korusun, hiç hasta olmasalar keşke hep iyi olsa bebişler..

Aminn...
Kız valla şimdiden demeye başladı, bu içerdeyken çok daha iyiydi diye...
Kendi göğsü yara oldu, sezeryanı zor iyileşti...Bebek hasta...
O yüzden diyorum ya, kış bebeği daha zor...Biz tam ideal zaanda doğum yapıcaz inşallah...

Birceeeee ses ver sesime gelll annem neden susuyorsun ki??????????

Ege, kesin doktora gitti bu, göbek indi benim bi bakıver diyee..
Şimdi burda yazacak, herkes sen gene mi gittin gene mi gördün bebişi diyecek diye yazamıyo...
Şaka bi yana, o geçmişi okuyo kız her geldiğinde...Ben gibi, geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir demiyo...Bakıyo tek tek, cevap yazıyo...Ancak gelir bizim sayfalara...

kızlar ilk aylar kabus zaten yaa. Hatta 2 yaşına -3 yaşına kadar zorda. Ilk 6 ay daha bi zor..ben bazen diyorum silbaştan yenibaştan yaşıycan kızım herşeyi rahatlık mı battı diye ama büyüycek bi şekilde oda .
Sağlıklı olsunda..

hheee kesin korkusundan demiyordur...
Ben yarın gidiyim görüyüm oda söyler bende dayanamıdm dün gittim diye:))

Olsun ya...Hasta olmasın da,dediğin gibi sağlıklı olsunlar, ben razıyım uykusuz gecelere...Göğüsteki yaralara,ameliyat acısına...onun mırıltısı bütün acılarımı unutturur bana, yeter ki iyi olsun kuzucuğum...

tabi cnm hasta olmasında illaki büyüycekler kimse küçük kalmadı..
Sağlıklı olsunlar hiç hasta olmasın huzurlu sorunsuz büyüsünler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…