:))))))))))) adamın ocağına incir ağacını diktin desene:))ayyyyy, canım benim yaa...yerim ben eylülü...kardeşine hediye de alırmış....
Biz de babamızdan istedik de, ne hediyesi o anana söyle borç batağına soktu beni..hediyeleri kendi alıp alıp duruuyo dedi...
ya c.tesi ben de ağladım ama benim gaddar kızım hiç anacım ağlama falan demedi....
bu arada bizim ece bebek idrar yolu enfeksiyonu olmuş, 1 haftadır sabah akşam iğne vuruyorlar kuzuma...
:))))))))))) adamın ocağına incir ağacını diktin desene:))
cmrt niye beklesieydin yarın ağlardn.osman anasından ayrılacak ben salya sümük olurum
ayy kızlarında bu derdi var(
daha yeni doğmadımı kız o
nasıl yaptılar myle allah korusun bee ne ağlar o şimdi.. Cnmmmm
Yaparız yaparız...
Biz 40 ımız çıksın,Allah nasip ederse Isparta yolcusuyuz...40 gün sabredicez..
ayyy inşallah sağlıklı gelsinlerde.. Duru'ya yeni yılda ilk hediyeler geldi.. Annemden ..
Vee ablasından.. Eylül kendi parasıyla öpme beni önlük anlmış:))) tabi sonra param kalmadı anne diye geri istedi parasını:))
2 haftalık daha ya,17 aralıkta doğdu...
Geçen hafta sarılık oldu, küvoze yatırdılar 1 gece..o zaman idrar da mı almışlar ne, orda çıkmış..1 haftadır iğne oluyo, göremiyorum da,arkadaşım zor geldi bakmak, annesine gitti orda kalıyor..yarın bi daha gidecekler doktora..inşallah kalmamıştır bişeyi....
yaa kuzum benimm çokkkkkkkkk geçmiş olsun acil şifalar versin rabbim..
Kızlar aklınızda olsun bebişinizi sık sık emzirmeniz gerekiyor ki sarılık olmasın . Uyuyor diye uyandırammaıştık eylülü meğer uyarmamız lazım mış sarılık sınırda çıktı valla
2 haftalık daha ya,17 aralıkta doğdu...
Geçen hafta sarılık oldu, küvoze yatırdılar 1 gece..O zaman idrar da mı almışlar ne, orda çıkmış..1 haftadır iğne oluyo, göremiyorum da,arkadaşım zor geldi bakmak, annesine gitti orda kalıyor..Yarın bi daha gidecekler doktora..İnşallah kalmamıştır bişeyi....
yaa kuzum benimm çokkkkkkkkk geçmiş olsun acil şifalar versin rabbim..
Kızlar aklınızda olsun bebişinizi sık sık emzirmeniz gerekiyor ki sarılık olmasın . Uyuyor diye uyandırammaıştık eylülü meğer uyarmamız lazım mış sarılık sınırda çıktı valla
kuzu çook üzüldüm canm yaa .. çok geçmiş olsunnn.. iyileşir inş. bi an önce..
egecim saol cnm tavsiyen için, yeni yeni şeyler öğreniyorum ben burda , bunuda bilmiyodum cnm , saol, sen tecrübelisin, aklına geldikçe söyle böle..
inşallah canm.. Benm goncacım da dolu planlar yapıyo , biz çocuğa deil cocuk bize uycak diyo, heryere gider geliriz diyo da bakalımmm...
Oyy oyy .... Güle güle kullansın duru hanım cicilerinii..
Sağol canım, inşallah yarın doktoru iyi der...Doğar doğmaz çocuk çile çekmeye başladı valla...
kuzu çook üzüldüm canm yaa .. çok geçmiş olsunnn.. Iyileşir inş. Bi an önce..
Egecim saol cnm tavsiyen için, yeni yeni şeyler öğreniyorum ben burda , bunuda bilmiyodum cnm , saol, sen tecrübelisin, aklına geldikçe söyle böle..
Allah'ım bütün bebişleriii korusun, hiç hasta olmasalar keşke hep iyi olsa bebişler..
Birceeeee ses ver sesime gelll annem neden susuyorsun ki??????????
aminn...
Kız valla şimdiden demeye başladı, bu içerdeyken çok daha iyiydi diye...
Kendi göğsü yara oldu, sezeryanı zor iyileşti...bebek hasta...
O yüzden diyorum ya, kış bebeği daha zor...biz tam ideal zaanda doğum yapıcaz inşallah...
ege, kesin doktora gitti bu, göbek indi benim bi bakıver diyee..
şimdi burda yazacak, herkes sen gene mi gittin gene mi gördün bebişi diyecek diye yazamıyo...
şaka bi yana, o geçmişi okuyo kız her geldiğinde...ben gibi, geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir demiyo...bakıyo tek tek, cevap yazıyo...ancak gelir bizim sayfalara...
kızlar ilk aylar kabus zaten yaa. Hatta 2 yaşına -3 yaşına kadar zorda. Ilk 6 ay daha bi zor..ben bazen diyorum silbaştan yenibaştan yaşıycan kızım herşeyi rahatlık mı battı diye ama büyüycek bi şekilde oda .
Sağlıklı olsunda..
olsun ya...hasta olmasın da,dediğin gibi sağlıklı olsunlar, ben razıyım uykusuz gecelere...göğüsteki yaralara,ameliyat acısına...onun mırıltısı bütün acılarımı unutturur bana, yeter ki iyi olsun kuzucuğum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?