2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Eşim bana ne dedi biliyor musunuz kızlar...
Sen doğum yapınca annenin yanına git bari 1-2 ay çocuğa birlikte bakın dedi...
Özlemicen mi bebeğini dedim, hafta sonları gelirim dedi...
Öyle dedi ya, gideceğim varsa da gitmem...Annem gelemezse de bakarım ben sıpama...Yaparken anama mı sordum bakarım mecbur..Zaten 9 ay herifi bekliyoz, bi de doğumdan sonra da memlekete gidecekmişim...
Hiç böyle bişey diyen oldu mu yaa sizin kocalardan...
Yoksa bi benim herif mi bizi istemiyo....

Canan Hanım'ı ben de duydum çok iyi doktormuş , değiştirme bu saatten sonra boşver.. Ben c.tesi 12de kontroldeyim beklerim şeker :)
Biz odaları gezdik , sen de söyle bir dahaki gidişinde gezdirsinler sana odaları ben beğendim ... İyi oldu gerçekten karşılaştığımız, 15+3 benim de 1 hafta var aramızdaa :)

Millet kendine doğum arkadaşı buluyo valla...
Niye antalyadan kimse yok ki topikte...

Ben eve gidiyorum kızlaaaar , erken çıkıyoruz bugün işten evden bağlanıcam görüşürüzzz.. (tabii maslak-bostancı biraz uzun sürüyor keşke serviste internet bağlantısı olsa :)))

bende çok korkuyorum.. çok büyük bi sorumluluk bu, daha önce hiç böle büyük bi sorumluluğun altına girmemiştm..acaba becerebilecekmiyim, diye çok düşünüyorum ama bişekilde halletcez artık çıktık bu yola:)
sende şöle düşün egecim.. hemen hemen çoğumuz, 2 hatta 3. bebeği isticez, kendimiz için olmasa bile kardeşi olsun deyip çocuklarımız için isticez.. sende 2. cocuk için yola çıkmısın ne güzel başlanmıs iş bitmiş iştir der hep annem, sen bi doğur öle böle derken bi bakmısın yetişmiş ablasına.. rahatlık battı felan deil sen en iyiisini yapmısn bence.. bizleri düşünsennn .. ohooo.. biz daha bunları doğurcaz sora diğerlerinin planını kurup onları düşüncez..

yaa saçmalam istemesinden felan değil bakmakta zorlanırsın korkarsın tedirgşn olursun diye demiştir canım: Hele doğsun kokusunu alsın istemez evden ayrılmanızı tatilde bile yollamz anneene bak demedi deme.herşeyi tersten anlama bende senin gibiyim ama onlar anlatmak istediklerini en sondakini söyleyip batırırlar hemen:))) emin yalnız kalmaman için demiştir.

Ben eve gidiyorum kızlaaaar , erken çıkıyoruz bugün işten evden bağlanıcam görüşürüzzz.. (tabii maslak-bostancı biraz uzun sürüyor keşke serviste internet bağlantısı olsa :)))

Hadi iyi akşamlar canım...Sen eve gidip bağlanasıya, belki ben çıkarım, yarın yazışırız artık...

Canım ben kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum. Bu dönemde adamların psikolojileri de bi değişik oluyor. İlk bebeğinizse belki bebek ve senin için tedirgin olmuş olabilir yalnız başına kalma diye demiştir o Sen fazla üstünde durma derim ben

bizde annemle aynı şehirde olduğumuz için hiç böyle konu geçmedi
eşinde senin rahatlığını düşündüğünden demiştir ama doğumdan sonra
bir yere gitmenizi istiyeceğini sanmam zor gelir bebekten ayrılmak

Birceeeee ses ver sesime gelll annem neden susuyorsun ki??????????

si si si geçmişi bitiremedim. tel.le konuştum uzun süre tam açtım okuyayım diye msn trafiği hızlandı yine kaldı. aktif olamadım bir türlü:)

senin eylüle duygulandım. canım ya kardeşine hediye de alırmış. kız çocukları farklı gerçekten...

Yo, o niyetle dediğini biliyorum da...Ne bileyim...
Ben mesela erkek olsam baba olsam, çocuğum gitsin istemem...Dayanamam...Sanki ayrılığa dayanabilecek gibi geldi...Ben de dedim zaten, inat değil mi,gitmicem de doğuma da seni girdirteceğim...Hem doğumu göreceksin, hem bebişe bakacaksın..Baba kucağı alacaz, gerekirse rapor alacaksın oturup evde bebene bakacaksın...
Ben asıl kocam yanımda olmazsa yalnız kalırım, eksik kalırım... Herkesi bırakmışım arkamda, onun için gelmişim buralara...

:)) ahh canm ne güzel olurdu.. inşallah karşılasırız bigün.. benimde 12 sinde alfa beta protein testim var
bende gezicem bu sefer odaları, bebişin heyecanından unutmazsam tabii:))
sen çıkıyosun galiba, hadi şeker iyi bak kendine ve bebişineeee,

gidesim geldi valla, ama sabretmeyi öğrenmek istiyorum biraz:)) valla geçmişi okuyordum. aşağıda adım var da ben aktif değildim. tel ve msn trafiği oldu okuyamadım bir türlü.

yok üstünde durmaktan değil de, hani mantık olarak düşününce burda iyi kötü bakarız desin istiyorum...Sorumluluğu bi başkasının üzerine atmak hoş değil ki...
Ama benim herif tembel, şimdiden düşünüyordur o,
bebe ağlıcak vıyak vıyak,
kuzu ağlıcak vıyak vıyak,
sabah 6 da işe gidilcek,
gece bunların sesi dinlenecek,
bu karı hastaneye de götüremez bbeği..İğne falan vuracak olsalar bana vuru bebeğimi ellemeyin der..
En iyisi gitsinler de azıcık başımı dinleyeyim diordur, onu da anlıyorum aslında...

heeeeeeeeeeeeeyt ben geldim uleeeeeeeeeynnnn
BEBEKPOYRAZ 1 SEN 2 . Bİ NORMAL GELEMİYOSUNUZ YAA:)))))
HOŞGELDİN ULEYNN

BEN SENİ UNUTMUŞTUM KIZ.
KIZIM BENİM YAA ANASINI KURBAN OLSUN ONA..

AYYY AĞLARIM BAK ŞİMDİ HEE KOCANDA SENİN KIYMETİNİ BİLSİN BENİM TEPEMİ ATTIRMASIN NE BÜYÜK AŞKKKKKKKK ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN

İnşallah dediğin gibi olur...
Yoksa ben lohusa psikolojisiyle herifimi canından bezdiririm kkovuyon mu bizi diye...

kızlar hangi hastaneye gidiyosunuz ve nerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…