ayyy ben acayip heyecan yaptım seni tanıdığımaa.. yan odalarda doğursak ne güzel olur ama ben sana gelirim sen bana, komşuculuk oynarız..
ben normal doğumu odada yapıldığını felan bilmiyodm, senden öğrendim şimdi, zaten odaları felan da gezmedim hiç, gezenler varmış aslında.. mete güngör harika bi dr. bizde çok düşünmüştük ama ben biraz sıkıntılı davrandım , çekindim ve kadın dr olsun dedim. canan genime gidiyorum. aslında memnunum dr umdan ama bana 2 liyi cem batukan yaptı ben o dr a bayıldımmm. erkek dr lar daha iyi davranıyor. hala değiştirsemmi diye düşünüryorum bazen ama başladık bi kere cananla devam olur haralde bizim..
tabi cnm hasta olmasında illaki büyüycekler kimse küçük kalmadı..
Sağlıklı olsunlar hiç hasta olmasın huzurlu sorunsuz büyüsünler...
Canan Hanım'ı ben de duydum çok iyi doktormuş , değiştirme bu saatten sonra boşver.. Ben c.tesi 12de kontroldeyim beklerim şeker :)
Biz odaları gezdik , sen de söyle bir dahaki gidişinde gezdirsinler sana odaları ben beğendim ... İyi oldu gerçekten karşılaştığımız, 15+3 benim de 1 hafta var aramızdaa :)
kızlar ilk aylar kabus zaten yaa. Hatta 2 yaşına -3 yaşına kadar zorda. Ilk 6 ay daha bi zor..ben bazen diyorum silbaştan yenibaştan yaşıycan kızım herşeyi rahatlık mı battı diye ama büyüycek bi şekilde oda .
Sağlıklı olsunda..
eşim bana ne dedi biliyor musunuz kızlar...
Sen doğum yapınca annenin yanına git bari 1-2 ay çocuğa birlikte bakın dedi...
özlemicen mi bebeğini dedim, hafta sonları gelirim dedi...
öyle dedi ya, gideceğim varsa da gitmem...annem gelemezse de bakarım ben sıpama...yaparken anama mı sordum bakarım mecbur..zaten 9 ay herifi bekliyoz, bi de doğumdan sonra da memlekete gidecekmişim...
Hiç böyle bişey diyen oldu mu yaa sizin kocalardan...
Yoksa bi benim herif mi bizi istemiyo....
Ben eve gidiyorum kızlaaaar , erken çıkıyoruz bugün işten evden bağlanıcam görüşürüzzz.. (tabii maslak-bostancı biraz uzun sürüyor keşke serviste internet bağlantısı olsa :)))
Eşim bana ne dedi biliyor musunuz kızlar...
Özlemicen mi bebeğini dedim, hafta sonları gelirim dedi...
Öyle dedi ya, gideceğim varsa da gitmem...Annem gelemezse de bakarım ben sıpama...Yaparken anama mı sordum bakarım mecbur..Zaten 9 ay herifi bekliyoz, bi de doğumdan sonra da memlekete gidecekmişim...
Eşim bana ne dedi biliyor musunuz kızlar...
Özlemicen mi bebeğini dedim, hafta sonları gelirim dedi...
Öyle dedi ya, gideceğim varsa da gitmem...Annem gelemezse de bakarım ben sıpama...Yaparken anama mı sordum bakarım mecbur..Zaten 9 ay herifi bekliyoz, bi de doğumdan sonra da memlekete gidecekmişim...
Birceeeee ses ver sesime gelll annem neden susuyorsun ki??????????
yaa saçmalam istemesinden felan değil bakmakta zorlanırsın korkarsın tedirgşn olursun diye demiştir canım: Hele doğsun kokusunu alsın istemez evden ayrılmanızı tatilde bile yollamz anneene bak demedi deme.herşeyi tersten anlama bende senin gibiyim ama onlar anlatmak istediklerini en sondakini söyleyip batırırlar hemen:))) emin yalnız kalmaman için demiştir.
Canan Hanım'ı ben de duydum çok iyi doktormuş , değiştirme bu saatten sonra boşver.. Ben c.tesi 12de kontroldeyim beklerim şeker :)
Biz odaları gezdik , sen de söyle bir dahaki gidişinde gezdirsinler sana odaları ben beğendim ... İyi oldu gerçekten karşılaştığımız, 15+3 benim de 1 hafta var aramızdaa :)
Ege, kesin doktora gitti bu, göbek indi benim bi bakıver diyee..
Şimdi burda yazacak, herkes sen gene mi gittin gene mi gördün bebişi diyecek diye yazamıyo...
Şaka bi yana, o geçmişi okuyo kız her geldiğinde...Ben gibi, geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir demiyo...Bakıyo tek tek, cevap yazıyo...Ancak gelir bizim sayfalara...
Canım ben kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum. Bu dönemde adamların psikolojileri de bi değişik oluyor. İlk bebeğinizse belki bebek ve senin için tedirgin olmuş olabilir yalnız başına kalma diye demiştir o Sen fazla üstünde durma derim ben
BEBEKPOYRAZ 1 SEN 2 . Bİ NORMAL GELEMİYOSUNUZ YAA:)))))heeeeeeeeeeeeeyt ben geldim uleeeeeeeeeynnnn
BEN SENİ UNUTMUŞTUM KIZ.si si sigeçmişi bitiremedim. tel.le konuştum uzun süre tam açtım okuyayım diye msn trafiği hızlandı yine kaldı. aktif olamadım bir türlü:)
senin eylüle duygulandım. canım ya kardeşine hediye de alırmış. kız çocukları farklı gerçekten...
Yo, o niyetle dediğini biliyorum da...Ne bileyim...
Ben mesela erkek olsam baba olsam, çocuğum gitsin istemem...Dayanamam...Sanki ayrılığa dayanabilecek gibi geldi...Ben de dedim zaten, inat değil mi,gitmicem de doğuma da seni girdirteceğim...Hem doğumu göreceksin, hem bebişe bakacaksın..Baba kucağı alacaz, gerekirse rapor alacaksın oturup evde bebene bakacaksın...
Ben asıl kocam yanımda olmazsa yalnız kalırım, eksik kalırım... Herkesi bırakmışım arkamda, onun için gelmişim buralara...
bizde annemle aynı şehirde olduğumuz için hiç böyle konu geçmedi
eşinde senin rahatlığını düşündüğünden demiştir ama doğumdan sonra
bir yere gitmenizi istiyeceğini sanmam zor gelir bebekten ayrılmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?