2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah dediğin gibi olur...
Yoksa ben lohusa psikolojisiyle herifimi canından bezdiririm kkovuyon mu bizi diye...

aman kuzu takma benım herifde öle pek heycansız umursamaz
cocuga millet tulum alıyo bişeler alıyo adam kafasını cevırıp bakmıyo
gel tekme atıyo bak dıyorum hiccc tınnnn
benimde artık umrumda deil ne hali varsa görsün

güldürdün beni valla.. bana vurun bebeği ellemeyin hehe senin kocanında işi zormuş valla hak verdim şimdi doğunca senden önce koşturucak herşeyine ver bana sen yat diycek bak görürsün yakında inş benim kocam da öyle konuşur konuşur ama hiç kıyamaz yine

kuzu benimki de diyor arada gidersin diye. hatta düşük tehlikem olduğu için şimdi de çok dedi git diye. ben de senin gibi trip yaptım istemiyor musun beni diye. ama onlar daha mantıklı yaklaşıyorlar. evde yalnız kalmak çok daha zor onlar için ama biliyorlar ki güvende olacağız ailemizin yanında. böyle aklı hep bende kalıyor evde yalnızım diye. ama bebek doğduktan sonra zannetmiyorum bu kadar mantıklı yaklaşacaklarını.

kıyamam yaaaaaaa bu arada senın doğum hazıranın kaçına gelıyo kız

benim adamımda rosemaria deyip geziyor ortada.. Akşamları elini koyuyor tekmelesin diye ama arada tekmeliyor bi kere hissetti yaa.. Ama eylülde daha hevesliydi gibime geliyor söylüyorum saçmalama olurmu öyle şey diyor:))) buda biraz tepki versin budaha küçük çok sevicem diyor:))))))))

hoşgeldin uleyynnn...
zaten bi sen bi de bebekpoyraz deli deli geliyonuz anacım...
topiğin deli karıları....Neşe kaynakları...

eee napalım işlerden bi nefes alınca buraya atıyom kenimi avazım ç.ıktıgı kadar bagırasım geliyoooo :) kız öğlen çok mu ne yedim karnım şişti sıkıştırıyoda haaaaa

Ben her akşam öptürüyom valla karnımı...
Öp bakayım kızını diyorum,adam da canından bezdi hak veriyorum da, sen de takma kız..Bebeler doğunca elletmeyelim..Ben öyle yapıcam..Ne zaman ayaklanacak kendi isteğiyle gidecek, o zaman izin vericem...

kız sende o kadar acımasız olma bebiş ancak 15 aylık olunca daha anca anlıyo koşup sarılmayı falan delüüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…