Ben her akşam öptürüyom valla karnımı...
Öp bakayım kızını diyorum,adam da canından bezdi hak veriyorum da, sen de takma kız..Bebeler doğunca elletmeyelim..Ben öyle yapıcam..Ne zaman ayaklanacak kendi isteğiyle gidecek, o zaman izin vericem...
güldürdün beni valla.. bana vurun bebeği ellemeyin hehe senin kocanında işi zormuş valla hak verdim şimdi doğunca senden önce koşturucak herşeyine ver bana sen yat diycek bak görürsün yakında inş benim kocam da öyle konuşur konuşur ama hiç kıyamaz yine
kız niye kovsunonunda bebişi
ben koşuyolu medipol hastanesi sema ovalıya gidiyorum ama
seval pataya gidicem galiba uff bilmıyorum kafam bu konuda cok karısık
kız sende o kadar acımasız olma bebiş ancak 15 aylık olunca daha anca anlıyo koşup sarılmayı falan delüüüüüüüüüüü
kıızz bi test alıp baksana eczaneden :):):) hamile olabilirsin :):):):):):
kıyamam yaaaaaaabu arada senın doğum hazıranın kaçına gelıyo kız
Selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl.
Benim kocam da bana kıyamaz..Ama hiç çaktırmaz...
Geçen akşam annesigildeyiz, benim pek sevmediğim bişey yapmışlar, ama yanına benim sevdiğim bişeyler de var..Eşim mutfakta çemkiriyo, kız bunu gördü mü içi almaz yiyemez niye yaptınız diye...Yalnız, ben duymayayım diye mutfakta...
Sonra içeri geldi sofra, ben başladım burun kıvırmaya, bu sefer bana kzıyo, ne mızmızsın işte sevdiğini yesene diye..
Şımarmayım diye gizli saklı sever ama bende belli etsin isterim...
Doktora da gelmem diyordu, şimdi her kontrolde benden önce o koşturuyor...
Geçen akşam annesigildeyiz, benim pek sevmediğim bişey yapmışlar, ama yanına benim sevdiğim bişeyler de var..Eşim mutfakta çemkiriyo, kız bunu gördü mü içi almaz yiyemez niye yaptınız diye...Yalnız, ben duymayayım diye mutfakta...
Sonra içeri geldi sofra, ben başladım burun kıvırmaya, bu sefer bana kzıyo, ne mızmızsın işte sevdiğini yesene diye..
İyiyiz canım, sen nasılsın...İnşallah bebişler de iyidir, keyifleri yerindedir...
ben de iyiyim kızımda iyi.çok şükür.
kıızz bi test alıp baksana eczaneden :):):) hamile olabilirsin :):):):):):
merhaba kizlar bende bugün doktora gittim cinsiyetini ve kontrolle, kizim olacakmis
cok sevindim yaa, allahima sükürler olsun herseyi gelisimi normalmis. melegim 270 gram 23 cm
cok mutluyum yaaa, artik pembe pembe cicisler alarim kizima
merhaba kizlar bende bugün doktora gittim cinsiyetini ve kontrolle, kizim olacakmis
cok sevindim yaa, allahima sükürler olsun herseyi gelisimi normalmis. melegim 270 gram 23 cm
ayyy benımkıde oyle ama ben hep belli etsin istyorum ben bılmedıkten sonra ne anlamı var benı deli ediyo uyusssssss herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?