2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende öle yappıcammm

Benim kocam da bana kıyamaz..Ama hiç çaktırmaz...
Geçen akşam annesigildeyiz, benim pek sevmediğim bişey yapmışlar, ama yanına benim sevdiğim bişeyler de var..Eşim mutfakta çemkiriyo, kız bunu gördü mü içi almaz yiyemez niye yaptınız diye...Yalnız, ben duymayayım diye mutfakta...
Sonra içeri geldi sofra, ben başladım burun kıvırmaya, bu sefer bana kzıyo, ne mızmızsın işte sevdiğini yesene diye..
Şımarmayım diye gizli saklı sever ama bende belli etsin isterim...
Doktora da gelmem diyordu, şimdi her kontrolde benden önce o koşturuyor...

ben koşuyolu medipol hastanesi sema ovalıya gidiyorum ama
seval pataya gidicem galiba uff bilmıyorum kafam bu konuda cok karısık

seval de medipoldemi.. farklı hastanedelerse ilk önce hastaneler arası tercih yap, aynı hastanedelerse netten araştırdınmı cnm, bazen dr lar hakkında yorumlar çıkıyo çünkü. ona göre karar verirsin

kız sende o kadar acımasız olma bebiş ancak 15 aylık olunca daha anca anlıyo koşup sarılmayı falan delüüüüüüüüüüü

Olsun bacım...
anama bile bayramda gidemicem diye mecbur kalıp söylemişim ben hamileyim diye...
Ahh, elimden gelse içimden bile çıkarmıcam, kimselere elletmicem, koklatmıcam...
Özleyince kendim çıkarcam, sonra birileri gelince gene geri içime koyacam da,elimden gelmiyo işte...

merhaba kizlar bende bugün doktora gittim cinsiyetini ve kontrolle, kizim olacakmis
cok sevindim yaa, allahima sükürler olsun herseyi gelisimi normalmis. melegim 270 gram 23 cm
cok mutluyum yaaa, artik pembe pembe cicisler alarim kizima

ayyy benımkıde oyle ama ben hep belli etsin istyorum ben bılmedıkten sonra ne anlamı var benı deli ediyo uyusssssss herif

Akıllı erkek taktiği hem o tarafı hoş tutuyo hem seni vay be ama bebek olunca sen ve de ben bir sıfır öne geçeceğiz bence yani inş ben kaynanamla altlı üstlü oturduğum için bide biraz ana baba kuzusu bizimki o yüzden bu konu benim için çok önemli

merhaba kizlar bende bugün doktora gittim cinsiyetini ve kontrolle, kizim olacakmis
cok sevindim yaa, allahima sükürler olsun herseyi gelisimi normalmis. melegim 270 gram 23 cm

Anammm, maşallah...Allah nazardan saklasın..
Kızmış bir de, ben de hep kızım olsun diyordum, kızım olacak, sanki kız haberlerine daha bi heyecanlanıyorum..
Bacım yalnız sen kaç haftalıksın, bizimkiler daha 100-160 gr.arasındaydılar...Seninki maşallahı varmış...Allah nazardan saklasın...

aaaaaaaaa hayırlı olsun hadii:):):) darısı bnim başıma:)

kuzu az deiilsin valla .. aslında sende biliyosun kocann seni nekadar çok sevdiğinide, seni gidi senii.. hiç o goncan sana kıyıpta git dermi onu düşünüyon bide, bazıları zor belli eder duygularını,sende biliyon bunu deli kız senii..

AY GÖZÜNAYDIN ANNESİİİ.. DEMEK KIZZ
SORULAR:))
1) isim ne olacak ?
2) kaç haftalıksın ?
3) bebeğin hareketlerini hissediyormusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…