2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy, inşallah öyle olur..Ana kuzusu olunca çok zor oluyor ya...Bir de altlı üstlü oturmak çok zor..Allah yardımcın olsun...
Benimki bana daha çok düşkündür de, şımarıveriyorum diye çaktırmaz...Birinin yanında güzel bi söz söylese hemen atlayıveririm kucağına canım kocacım diyeee, o da böyle şeyleri sevmez..O yüzden çaktırmadan sever...

amin canim .ben 19. haftadayim burda ilk doguranlardan biri ben olacam allah nasip ederse..ayy icim icime sigmiyor bugün...benimde icimden kiz geciyodu ve rabbim bana kiz verecek insallah.

iyi akşamlar ....comely hamileymiş hayırlı olsun ...
bir arkadaşımız doktordan gelmiş kızı hayırlı olsun maşallah epey büyümüş 270 gr çok iyi

Aynen ya, önce ben bileyim gönlümü hoş et ki, çenemi çekme değil mi ama...Ele övmüş,anlatmış ne fayda...
ay benimkinin de ağzından kerpetenle laf alırım.10 kere sorarım 1 kere gülerek cevap verir. dışarda övsen bana ne duymadıktan sonra..

iyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir ben artık bebişimi hissetmeye başladım.))))

ne mutlu sanaaaa:)

iyi akşamlar ....comely hamileymiş hayırlı olsun ...
bir arkadaşımız doktordan gelmiş kızı hayırlı olsun maşallah epey büyümüş 270 gr çok iyi

ayy bı an 3 cüye hamıle gıbı hıssettım allah korusunnnnnnnnn ben zaten 2 senedir hamıleyımm tam doğdu az zayıflayam dedim yıne hamıleyım kaldırdıgıom kıyafetler hopppp tekrar meydana cıktı cok komıkkkk

Olsun bacım, kız evi naz evi...Nazlanıcam ki beni daha çok sevsin...
Kızım da bana benzicek nazlı nazlı...Arıcak babasını, babacıımmmmm ne zaman gelicen ben seni çok sefiyoommm, çok özledim dicek...Adamı işte bile rahat bırakmıcaz ikimiz...

merhaba kizlar bende bugün doktora gittim cinsiyetini ve kontrolle, kizim olacakmis
cok sevindim yaa, allahima sükürler olsun herseyi gelisimi normalmis. melegim 270 gram 23 cm
cok mutluyum yaaa, artik pembe pembe cicisler alarim kizima

aaa topikte bi kızımız daha oluyor desenizee...kızlar çoğunlukta..Allah bağışlasın bebişini cnm..

Selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl.

selam tatlım iyiyiz bebişlerde süper .. burda herkes bomba bugünn. sen nasılsın bakalımm?

iyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir ben artık bebişimi hissetmeye başladım.))))

aaa ne güzel cnm... ama senin galiba 2. bebiş dimi..

ayyy oda çok sıkıcıdır. ben 7 seneden sonra hamle kaldım tekrar bu bile baydı. hemen geçsin istyorum insanlar nasıl 3-4-5 hatta daha fazlasını yaparlar helallllllllll

AY GÖZÜNAYDIN ANNESİİİ.. DEMEK KIZZ
SORULAR:))
1) isim ne olacak ?
2) kaç haftalıksın ?
3) bebeğin hareketlerini hissediyormusun ?

sagol canim isim olarak daha kesin bisey yok ama irem, efdelya,naz, hayal, berfin cok hosuma gidiyo ama esim kesinlikle istemiyo) bilmiyorum kararsizim daha :97:

ben 19 haftaligim
hareketlerini cok az hisediyorum pit pit bisyeler atiyo gibi oluyo karnimda

Amin canım hiç sorma valla... Ayy moralimi bozamam o kadın için bebeğimi aliym kucağıma valla hiçç umrumda deil

kuzu 5e geliyor saat hazırlanda çık.. yarın gidicenmi karar verdin mi..
ben gidicem çok heyecanlıyım :))))))))))

ayyy oda çok sıkıcıdır. ben 7 seneden sonra hamle kaldım tekrar bu bile baydı. hemen geçsin istyorum insanlar nasıl 3-4-5 hatta daha fazlasını yaparlar helallllllllll

ege düşün benim kayınvalidem 12 tane dogurmuş 6 erkek 6 kız

ehehehe .. adamcağızda bunu biliyo işteee... 2 tane olcaklar,napcam ben diyee düşünüyo ..
şaka bi yana kuzum sen adamın ömrünü uzatırsın valla, yaşlanmaz seninle yaşayan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…