İyiyiz canım, sen nasılsın...İnşallah bebişler de iyidir, keyifleri yerindedir...
ben de iyiyim kızımda iyi.çok şükür.
yaaaaaaaaaaaaaa bı ben kaldın cinsiyetini öğrenmeyen evet oylama yapıyorum haftama göre kızmı erkek mı ıcınızden ne gecıyo
cvp yazmak zorunlu değildiremri vaki yaptım sankııı
ama bende ıstyrum artıkım ne olduğunu bılmekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Akıllı erkek taktiği hem o tarafı hoş tutuyo hem seni vay be ama bebek olunca sen ve de ben bir sıfır öne geçeceğiz bence yani inş ben kaynanamla altlı üstlü oturduğum için bide biraz ana baba kuzusu bizimki o yüzden bu konu benim için çok önemli
Anammm, maşallah...Allah nazardan saklasın..
Kızmış bir de, ben de hep kızım olsun diyordum, kızım olacak, sanki kız haberlerine daha bi heyecanlanıyorum..
Bacım yalnız sen kaç haftalıksın, bizimkiler daha 100-160 gr.arasındaydılar...Seninki maşallahı varmış...Allah nazardan saklasın...
ay benimkinin de ağzından kerpetenle laf alırım.10 kere sorarım 1 kere gülerek cevap verir. dışarda övsen bana ne duymadıktan sonra..Aynen ya, önce ben bileyim gönlümü hoş et ki, çenemi çekme değil mi ama...Ele övmüş,anlatmış ne fayda...
iyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir ben artık bebişimi hissetmeye başladım.))))
iyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir ben artık bebişimi hissetmeye başladım.))))
yaaaaaaaaaaaaaa bı ben kaldın cinsiyetini öğrenmeyen evet oylama yapıyorum haftama göre kızmı erkek mı ıcınızden ne gecıyo
kızz sana eşlik ediyorum bende öğrenmedim daha yaa.. senin de kız gibi sanki yaaa :) banada kendiminki erkek gibi geliyo ama hayırlısı bilmiyom....
sen kacinca haftadasin? bende baya gec ögrendim.olsun canim gec ögrenmek daha iyi gelisimi tamamlanmis oluyo, sonra degisme ihtimale olmuyo
iyi akşamlar ....comely hamileymişhayırlı olsun ...
bir arkadaşımız doktordan gelmiş kızı hayırlı olsun maşallah epey büyümüş 270 gr çok iyi
kuzu az deiilsin valla .. aslında sende biliyosun kocann seni nekadar çok sevdiğinide, seni gidi senii.. hiç o goncan sana kıyıpta git dermi onu düşünüyon bide, bazıları zor belli eder duygularını,sende biliyon bunu deli kız senii..
merhaba kizlar bende bugün doktora gittim cinsiyetini ve kontrolle, kizim olacakmis
cok sevindim yaa, allahima sükürler olsun herseyi gelisimi normalmis. melegim 270 gram 23 cm
cok mutluyum yaaa, artik pembe pembe cicisler alarim kizima
Selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl.
ayy bı an 3 cüye hamıle gıbı hıssettım allah korusunnnnnnnnnben zaten 2 senedir hamıleyımm tam doğdu az zayıflayam dedim yıne hamıleyım kaldırdıgıom kıyafetler hopppp tekrar meydana cıktı cok komıkkkk
erkekkkkkkkkkkkkkkkk..........
amin canim .ben 19. haftadayim burda ilk doguranlardan biri ben olacam allah nasip ederse..ayy icim icime sigmiyor bugün...benimde icimden kiz geciyodu ve rabbim bana kiz verecek insallah.
AY GÖZÜNAYDIN ANNESİİİ.. DEMEK KIZZ
SORULAR:))
1) isim ne olacak ?
2) kaç haftalıksın ?
3) bebeğin hareketlerini hissediyormusun ?
Ayyy, inşallah öyle olur..Ana kuzusu olunca çok zor oluyor ya...Bir de altlı üstlü oturmak çok zor..Allah yardımcın olsun...
Benimki bana daha çok düşkündür de, şımarıveriyorum diye çaktırmaz...Birinin yanında güzel bi söz söylese hemen atlayıveririm kucağına canım kocacım diyeee, o da böyle şeyleri sevmez..O yüzden çaktırmadan sever...
ayyy oda çok sıkıcıdır. ben 7 seneden sonra hamle kaldım tekrar bu bile baydı. hemen geçsin istyorum insanlar nasıl 3-4-5 hatta daha fazlasını yaparlar helallllllllll
Olsun bacım, kız evi naz evi...Nazlanıcam ki beni daha çok sevsin...
Kızım da bana benzicek nazlı nazlı...Arıcak babasını, babacıımmmmm ne zaman gelicen ben seni çok sefiyoommm, çok özledim dicek...Adamı işte bile rahat bırakmıcaz ikimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?