2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anaaaaammm coşmuşsunuz yine kızlar yaaaa adam geliyo telefon etti daha yemek yok geçmişi okuycam diye hadi ben kaçtım bye

Amin canım hiç sorma valla... Ayy moralimi bozamam o kadın için bebeğimi aliym kucağıma valla hiçç umrumda deil

Bozma tabii..
Sen bi doğur, gör bak onlar muhtaç olacaklar, torun görmek için mecbur iyi olacaklar....
Ben kaynanama diyom geçen gün, sana elletmicem bebemi diye, niye kızım diyo...Arayıp sormuyon nasılsınız diye diyorum, hediye de almıyon kızıma dedim...
Bugün aradı al yazmasıyla,sarı yazmasını yaptırıyormuş...Öykü hanım neler istiyo diye soruyor...

kuzu 5e geliyor saat hazırlanda çık.. yarın gidicenmi karar verdin mi..
ben gidicem çok heyecanlıyım :))))))))))

Hala karar veremedim...Yarın gelmezsem gitmişimdir demektir..Bana belli olmaz, zaten şimddi gitmicem derim, yarın bi bakmışsın kuzu yok gitmiş...Deliye ne yapacağı belli mi olur..
saati biliyom da, bugün eşim gelecek, bizi yemeğe götürecek, yılbaşı kutlayamamıştık ya, ondan....Geç çıkacağım birazcık...

ege düşün benim kayınvalidem 12 tane dogurmuş 6 erkek 6 kız
yuhhhhhhhhhh maşallah seanda kolay gelsin 11 tane kardeş

bak bide adama neler diyosun snada yaranılmaz ki

ehehehe .. adamcağızda bunu biliyo işteee... 2 tane olcaklar,napcam ben diyee düşünüyo ..
şaka bi yana kuzum sen adamın ömrünü uzatırsın valla, yaşlanmaz seninle yaşayan..

Acaba herifim de öyle mi düşünüyo ki..
Davulun sesi misali, uzaktan hoş geliyom da, her gün benle uğraşmak da kolay değil...
Eşimde peygamber sabrı var canım,biliyom ben..5 senedir boşamadı beni...LAfını bile etmedi..İyi dayanıyor...

Yaptırsın tabi canım az bile yapmış gerçi bizimkinde daha tık yok patik bile örmedi ama bende çemkirmeye başlıcam yakında bu arada benimki makarnaya talim edecek gibi görünüyo işten gelicek daha yemek yapmadım valla

vayyyyyyyyyyyyyy süperrrrr
bizim içinde ye kız romantik bir akşam yemeği:))))
iyi eğlenceler cnm

kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr

bebişine isme karar veren varmı fıstıklar.. hazır burda bu adar kalabalıkken söyleyelim akıldan geçenlerii.. benim bebiş erkek.. kkız annelerine çok güzel isimler var önerebilceğim, erkektende isim sıkıntısı var ama yaman düşünüyo babası bende çok beğendim dorusu.. sizlerde düşünceler nelerrrrr

erkek
EGE
DORUK
EMRE
ÇINAR

KIZ
DURU
:))))) ÇÜNKÜ KIZIM OLACAKKKKKKKKKKKKKKKKKK

YARIN GELİRMİŞİM DEĞİŞMİŞ:) AY BAYILIRIM OZAMAN SİNİRDEN

Valla ben de yemek yapamıyorum ya..Ne olacak böyle bilmiyrum, herşey kokuyor..Hele yemek pişerken koktu mu mümkün değil yiyemyiorum...Bi de çorba yapıverirsin olur biter...
Örer örer, kimisi erken alınmasını istemiyor, geç yapıyorlar hazırlığı..Belki o da geç yapacaktır hazırlıkları bebek için..

erkek
EGE
DORUK
EMRE
ÇINAR

KIZ
DURU
:))))) ÇÜNKÜ KIZIM OLACAKKKKKKKKKKKKKKKKKK

YARIN GELİRMİŞİM DEĞİŞMİŞ:) AY BAYILIRIM OZAMAN SİNİRDEN

erkekte doruk la ege bende çok beğendiyorumm.. kızda da duru gerçekten çook güzel hoşş bi isimm..isimleriyle büyüsünler kocaman olsun bebişlerimiz...
yarın da yine duru kzıının güzel haberlerini alırsın canm merak etme..

ayyyyy pardonn
aman yaptırsın tabi ona babannelik ünvanı nı veriyorsun az bile daha bilezikler felan alması lazım:)

Onu da dedim kız, kız olursa 2 bilezik bi bana bi kızıma, erkek olursa burma istiyom dedim...
Bu gelin beni öldürecek dedi...
Bi doğur da, yaparızz bişeyler dedi..

amin teyzesi inşallah çokkkkk mutlu eder annesini :) duru kızım:)))

romantiklikten değil kız,açlıktan...adam evde ne yicek yemek yok....

hhaaa alemsin yaa. Olsun bende bezelye yaptım mum yapkar yeriz:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…