kızz sana eşlik ediyorum bende öğrenmedim daha yaa.. senin de kız gibi sanki yaaa :) banada kendiminki erkek gibi geliyo ama hayırlısı bilmiyom....
ii barı tek değilmişimmmmmmmmmmmm
sen kacinca haftadasin? bende baya gec ögrendim.olsun canim gec ögrenmek daha iyi gelisimi tamamlanmis oluyo, sonra degisme ihtimale olmuyo
14+5 cnm 1 kızım var 16 ayına gırdı bakalım bunu erkek hissediyorummm ama kız olursa kızım için cok sevınıcem
ayyy oda çok sıkıcıdır. ben 7 seneden sonra hamle kaldım tekrar bu bile baydı. hemen geçsin istyorum insanlar nasıl 3-4-5 hatta daha fazlasını yaparlar helallllllllll
aynen valllllaaaaaaaaaaa
Amin canım hiç sorma valla... Ayy moralimi bozamam o kadın için bebeğimi aliym kucağıma valla hiçç umrumda deil
kuzu 5e geliyor saat hazırlanda çık.. yarın gidicenmi karar verdin mi..
ben gidicem çok heyecanlıyım :))))))))))
yuhhhhhhhhhh maşallah seanda kolay gelsin 11 tane kardeşege düşün benim kayınvalidem 12 tane dogurmuş 6 erkek 6 kız
Bozma tabii..
Sen bi doğur, gör bak onlar muhtaç olacaklar, torun görmek için mecbur iyi olacaklar....
Ben kaynanama diyom geçen gün, sana elletmicem bebemi diye, niye kızım diyo...Arayıp sormuyon nasılsınız diye diyorum, hediye de almıyon kızıma dedim...
Bugün aradı al yazmasıyla,sarı yazmasını yaptırıyormuş...Öykü hanım neler istiyo diye soruyor...
ege düşün benim kayınvalidem 12 tane dogurmuş 6 erkek 6 kız
ehehehe .. adamcağızda bunu biliyo işteee... 2 tane olcaklar,napcam ben diyee düşünüyo ..
şaka bi yana kuzum sen adamın ömrünü uzatırsın valla, yaşlanmaz seninle yaşayan..
ege düşün benim kayınvalidem 12 tane dogurmuş 6 erkek 6 kız
Bozma tabii..
Sen bi doğur, gör bak onlar muhtaç olacaklar, torun görmek için mecbur iyi olacaklar....
Ben kaynanama diyom geçen gün, sana elletmicem bebemi diye, niye kızım diyo...Arayıp sormuyon nasılsınız diye diyorum, hediye de almıyon kızıma dedim...
Bugün aradı al yazmasıyla,sarı yazmasını yaptırıyormuş...Öykü hanım neler istiyo diye soruyor...
Hala karar veremedim...Yarın gelmezsem gitmişimdir demektir..Bana belli olmaz, zaten şimddi gitmicem derim, yarın bi bakmışsın kuzu yok gitmiş...Deliye ne yapacağı belli mi olur..
saati biliyom da, bugün eşim gelecek, bizi yemeğe götürecek, yılbaşı kutlayamamıştık ya, ondan....Geç çıkacağım birazcık...
bak bide adama neler diyosun snada yaranılmaz ki
Adama değil kız, kaynanaya diyom, o yaptırcak yazmayı....
kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
bebişine isme karar veren varmı fıstıklar.. hazır burda bu adar kalabalıkken söyleyelim akıldan geçenlerii.. benim bebiş erkek.. kkız annelerine çok güzel isimler var önerebilceğim, erkektende isim sıkıntısı var ama yaman düşünüyo babası bende çok beğendim dorusu.. sizlerde düşünceler nelerrrrr
Yaptırsın tabi canım az bile yapmış gerçi bizimkinde daha tık yok patik bile örmedi ama bende çemkirmeye başlıcam yakında bu arada benimki makarnaya talim edecek gibi görünüyoişten gelicek daha yemek yapmadım valla
erkek
EGE
DORUK
EMRE
ÇINAR
KIZ
DURU
:))))) ÇÜNKÜ KIZIM OLACAKKKKKKKKKKKKKKKKKK
YARIN GELİRMİŞİM DEĞİŞMİŞ:) AY BAYILIRIM OZAMAN SİNİRDEN
vayyyyyyyyyyyyyy süperrrrr
bizim içinde ye kız romantik bir akşam yemeği:))))
iyi eğlenceler cnm
ayyyyy pardonn
aman yaptırsın tabi ona babannelik ünvanı nı veriyorsun az bile daha bilezikler felan alması lazım:)
erkekkkkkkkkkkkkkkkk..........inş cnm
Adama değil kız, kaynanaya diyom, o yaptırcak yazmayı....
erkek
EGE
DORUK
EMRE
ÇINAR
KIZ
DURU
:))))) ÇÜNKÜ KIZIM OLACAKKKKKKKKKKKKKKKKKK
YARIN GELİRMİŞİM DEĞİŞMİŞ:) AY BAYILIRIM OZAMAN SİNİRDEN
allahh korusunnnnnnnnnnn
amin teyzesi inşallah çokkkkk mutlu eder annesini :) duru kızım:)))erkekte doruk la ege bende çok beğendiyorumm.. Kızda da duru gerçekten çook güzel hoşş bi isimm..isimleriyle büyüsünler kocaman olsun bebişlerimiz...
Yarın da yine duru kzıının güzel haberlerini alırsın canm merak etme..
romantiklikten değil kız,açlıktan...adam evde ne yicek yemek yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?