2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ben o dönemi atlattım biraz ama hala soğan doğramakta zorlanıyorum yaptığım yemeği de yiyemiyorum. Öyle yapıcaz artık napalım bu akşam da böyle olsun

amin teyzesi inşallah çokkkkk mutlu eder annesini :) duru kızım:)))

hhaaa alemsin yaa. Olsun bende bezelye yaptım mum yapkar yeriz:)))))

Eder eder, kocaman olmuştur annesi o şimdi...
Sizinki daha romantik işte, evde evli,mutlu,çocuklu havasında....Biz karnımızı doyurma sevdasıyla gidiyoz..

eder eder, kocaman olmuştur annesi o şimdi...
Sizinki daha romantik işte, evde evli,mutlu,çocuklu havasında....biz karnımızı doyurma sevdasıyla gidiyoz..

hade lennnnnnnnn

eylül hadi ye ye yee demekten sinirelrim hoplayacak...
Babsı ayrı dert elif rahat bırak şu çocuğu diycek
ben desen karnımı doyurma telaşındayım :)) doyuramıyorum bi türlü kendimi:))
sen git yemeğini rahatça ye eşinin elini tut gez dolaş eve gel:) ne güzl

kiz: irem, eftelya, naz, sudenaz, berfin, masal, hayal, ceren,
erkek: egemen, efe, rüzgar, daghan, berkay, koray,

merhaba kizlar bende bugün doktora gittim cinsiyetini ve kontrolle, kizim olacakmis
cok sevindim yaa, allahima sükürler olsun herseyi gelisimi normalmis. melegim 270 gram 23 cm
cok mutluyum yaaa, artik pembe pembe cicisler alarim kizima
gözünaydın... maşallah ya çok iyi boyu, gramı. ben de soracaktım kaç haftalık diye ama arkadaşlar sormuşlar 19 haftalıkmş.
iyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir ben artık bebişimi hissetmeye başladım.))))
ne güzell, darısı bize.

benimki de yaman olacak büyük ihtimalle:))

Merhaba arkadaslar....
Sitede degisimden dolayi editorler de yenileniyor ))
bu yuzden herkesin oldugu gibi benim de editorlugum bir sureligine alindi.
Yeni gorevim ne olur bilemiyorum ...
bu yuzden listenizi de guncellemiyorum.
eger haziran annelerinde kalirsam ilk is listenizi guncellemek olacak.)))
ama konu sahibi olan ecrin hanima mesaj da yazabilirsiniz,konu basligini o acmis,guncellemeleri yapabilir. edi olmadigim icin mudahele edemiyorum.

Üstüne düşme çocuğun, gör bak o zaman daha güzel yiyorlar...
Ye dedikçe yiyesileri gelmiyo bebelerin...Hiç zorlama...
senin karnını doyurma telaşın bana da geçse ne var, her akşam dua ediyom kız, Allahım diyom, şu ege hatunun ştahından azıcık al bana ver, bbem beslensin diye...

aa bircecim adaş olacak bebişlerimiz..isimleriyle büyüsünler inş...
yaman ismi bana çok hoş geldi ilk duyduğumda, biraz fırlama biraz da ağır abi bi isim..

senin bebe doping yapıyor kızım benimki seninkinden 63 gr eksikti hatırlasana 107 di..
Senin ki 170 di. Demekki ben besleniyorum bebem değil. Acaba kaç gr oldu kız yavrummmm

fıstıklar naber yine kaynamış buralar :))
kuzu kayınvaliden iyiymiş ben benimkine sana vermicem vs diye espri bile yapsam var ya nazından oracıkta çatlar ölür heralde :)) yani o kadar espri kaldıracak falan yapısı yok.
kendisinin pek becerisi de yok da belki bişeyler alır kendi çapında bakalım, benim kendi annemin mahareti 3 anneye bedel o yüzden yapmasın kalsın

aa bircecim adaş olacak bebişlerimiz..isimleriyle büyüsünler inş...
yaman ismi bana çok hoş geldi ilk duyduğumda, biraz fırlama biraz da ağır abi bi isim..

evet. ben öncelikle başka isimler önermiştim aslında ama eşim istemedi, buna ses çıkarmadı sadece. benimki şimdiden yaman zaten. babam arıyor hanginiz daha yaman, hala seni üzüyor mu yaman bey diyor

valla ben atlatamıyorum...hala bulantılarım var...Nereye kadar sürecek hiç bilmiyorum...

En kısa zamanda geçer umarım bulantılar hayatı kabusa çevirmeye yetiyo zaten hele bir de çalışıyosanız felaket ben evdeyim şu anda allahtan dinlenme fırsatı buldum o zamanlarda işe gittiğimi hayal bile edemiyorum valla. allaha şükür şimdi yok gibi bişey

Valla bizmki belli de, nasılsa sen biliyon diye yazmadım...Gerçi topikte bilmeyen kalmadı benim kızımın ismini...
Öykü diye diye, kız oldu bebeğim...Daha cinsiyeti bile belli değilken adı belliydi..

öyküüü bebişte ismiyle büyüsün canmm.. öykü de çook güzel bii isim, bütün bebişlerin ismi çok güzel yaa gerçekten kötü isim yookk

bende kz annelerine burdan yaziyim
kız da :
esila (çok güzel anlamları var)
asel ( benim favorim bi isim anlamı balım demek ve cennetteki 4 sudan biriymiş ayrıca)
inci

erkekte :
yaman
doruk
yağız
tuğra

senin bebe doping yapıyor kızım benimki seninkinden 63 gr eksikti hatırlasana 107 di..
Senin ki 170 di. Demekki ben besleniyorum bebem değil. Acaba kaç gr oldu kız yavrummmm

170 değildi kız, 160..
170 olan fmgnin bebesiydi..Hatta 173 tü...
Seninki 270 olmuştur inşallah bacım...
Aman gününde olsunlar çok şişko olup ne olacak, hormonlu ebru şallı mı olacaklar..
Ben hep gününde gitsin diye dua ediyorum, geri de kallmasın, çok önden de gitmesin..Sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah...

Ya başkası dese alınır belki de...Bana o kadar alınmo kimse...
Ofiste de öyle, ben çarşıyı gezcem diyom çıkıyom kimse bişey demiyor..
Kaynanam da bişey demez,aslında umursamaz çocuk olayını da, pek sevmez çocukları, ben şimdiden çemkiriyom ki sevsin torununu diye...
Valla bizim ne herifin anası, ne benim anam, ne öykünün anası, üçümüzün de marifet sıfır...Anca hazır alıyoz..Elden bişey gelmiyo...Ne güzel senin annen yapıyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…