Valla ben de yemek yapamıyorum ya..Ne olacak böyle bilmiyrum, herşey kokuyor..Hele yemek pişerken koktu mu mümkün değil yiyemyiorum...Bi de çorba yapıverirsin olur biter...
Örer örer, kimisi erken alınmasını istemiyor, geç yapıyorlar hazırlığı..Belki o da geç yapacaktır hazırlıkları bebek için..
aaaaaaaaa hayırlı olsun hadii:):):) darısı bnim başıma:)
amin teyzesi inşallah çokkkkk mutlu eder annesini :) duru kızım:)))
hhaaa alemsin yaa. Olsun bende bezelye yaptım mum yapkar yeriz:)))))
eder eder, kocaman olmuştur annesi o şimdi...
Sizinki daha romantik işte, evde evli,mutlu,çocuklu havasında....biz karnımızı doyurma sevdasıyla gidiyoz..
Ay ben o dönemi atlattım biraz ama hala soğan doğramakta zorlanıyorum yaptığım yemeği de yiyemiyorum. Öyle yapıcaz artık napalım bu akşam da böyle olsun
erkekte doruk la ege bende çok beğendiyorumm.. kızda da duru gerçekten çook güzel hoşş bi isimm..isimleriyle büyüsünler kocaman olsun bebişlerimiz...
yarın da yine duru kzıının güzel haberlerini alırsın canm merak etme..
gözünaydın... maşallah ya çok iyi boyu, gramı. ben de soracaktım kaç haftalık diye ama arkadaşlar sormuşlar 19 haftalıkmş.merhaba kizlar bende bugün doktora gittim cinsiyetini ve kontrolle, kizim olacakmis
cok sevindim yaa, allahima sükürler olsun herseyi gelisimi normalmis. melegim 270 gram 23 cm
cok mutluyum yaaa, artik pembe pembe cicisler alarim kizima
ne güzell, darısı bize.iyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir ben artık bebişimi hissetmeye başladım.))))
kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
bebişine isme karar veren varmı fıstıklar.. hazır burda bu adar kalabalıkken söyleyelim akıldan geçenlerii.. benim bebiş erkek.. kkız annelerine çok güzel isimler var önerebilceğim, erkektende isim sıkıntısı var ama yaman düşünüyo babası bende çok beğendim dorusu.. sizlerde düşünceler nelerrrrr
kızlaaarrrr
galibaa isimlere daha karar vermedinizz
hade lennnnnnnnn
eylül hadi ye ye yee demekten sinirelrim hoplayacak...
Babsı ayrı dert elif rahat bırak şu çocuğu diycek
ben desen karnımı doyurma telaşındayım :)) doyuramıyorum bi türlü kendimi:))
sen git yemeğini rahatça ye eşinin elini tut gez dolaş eve gel:) ne güzl
gözünaydın... maşallah ya çok iyi boyu, gramı. ben de soracaktım kaç haftalık diye ama arkadaşlar sormuşlar 19 haftalıkmş.
ne güzell, darısı bize.
benimki de yaman olacak büyük ihtimalle:))
aa bircecim adaş olacak bebişlerimiz..isimleriyle büyüsünler inş...
yaman ismi bana çok hoş geldi ilk duyduğumda, biraz fırlama biraz da ağır abi bi isim..
üstüne düşme çocuğun, gör bak o zaman daha güzel yiyorlar...
Ye dedikçe yiyesileri gelmiyo bebelerin...hiç zorlama...
Senin karnını doyurma telaşın bana da geçse ne var, her akşam dua ediyom kız, allahım diyom, şu ege hatunun ştahından azıcık al bana ver, bbem beslensin diye...
aa bircecim adaş olacak bebişlerimiz..isimleriyle büyüsünler inş...
yaman ismi bana çok hoş geldi ilk duyduğumda, biraz fırlama biraz da ağır abi bi isim..
valla ben atlatamıyorum...hala bulantılarım var...Nereye kadar sürecek hiç bilmiyorum...
Valla bizmki belli de, nasılsa sen biliyon diye yazmadım...Gerçi topikte bilmeyen kalmadı benim kızımın ismini...
Öykü diye diye, kız oldu bebeğim...Daha cinsiyeti bile belli değilken adı belliydi..
senin bebe doping yapıyor kızım benimki seninkinden 63 gr eksikti hatırlasana 107 di..
Senin ki 170 di. Demekki ben besleniyorum bebem değil. Acaba kaç gr oldu kız yavrummmm
fıstıklar naber yine kaynamış buralar :))
kuzu kayınvaliden iyiymiş ben benimkine sana vermicem vs diye espri bile yapsam var ya nazından oracıkta çatlar ölür heralde :)) yani o kadar espri kaldıracak falan yapısı yok.
kendisinin pek becerisi de yok da belki bişeyler alır kendi çapında bakalım, benim kendi annemin mahareti 3 anneye bedel o yüzden yapmasın kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?