En kısa zamanda geçer umarım bulantılar hayatı kabusa çevirmeye yetiyo zaten hele bir de çalışıyosanız felaket ben evdeyim şu anda allahtan dinlenme fırsatı buldum o zamanlarda işe gittiğimi hayal bile edemiyorum valla. allaha şükür şimdi yok gibi bişey
evet. ben öncelikle başka isimler önermiştim aslında ama eşim istemedi, buna ses çıkarmadı sadece. benimki şimdiden yaman zaten. babam arıyor hanginiz daha yaman, hala seni üzüyor mu yaman bey diyor
ısınmıssın isme sende.. isme ısınmak çok önemli gerçekten, banada bazıları diyo ohhooo daha çok değişir bu isim diye, ama ne bilim buna içim ısındı benimde.. annemde geçen bana geldi, çağırıyim bakıyim nasıl oluyo diye evin içinde bağırıyoo yamaaaannn diyee..
Ben yılbaşında herkesi aradığımda öykünün selamı var diyorum da, o kim oluyo diyorlar...
Kim olacak kuzunun kuzusu diyorum...Oooo daha çok değişir o isim diyorlar..Bilmiyorum ama sanırım ben de alıştım bu isme..Değiştirmek istemiyorum..
ısınmıssın isme sende.. isme ısınmak çok önemli gerçekten, banada bazıları diyo ohhooo daha çok değişir bu isim diye, ama ne bilim buna içim ısındı benimde.. annemde geçen bana geldi, çağırıyim bakıyim nasıl oluyo diye evin içinde bağırıyoo yamaaaannn diyee..
170 değildi kız, 160..
170 olan fmgnin bebesiydi..hatta 173 tü...
Seninki 270 olmuştur inşallah bacım...
Aman gününde olsunlar çok şişko olup ne olacak, hormonlu ebru şallı mı olacaklar..
Ben hep gününde gitsin diye dua ediyorum, geri de kallmasın, çok önden de gitmesin..sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah...
Ben yılbaşında herkesi aradığımda öykünün selamı var diyorum da, o kim oluyo diyorlar...
Kim olacak kuzunun kuzusu diyorum...Oooo daha çok değişir o isim diyorlar..Bilmiyorum ama sanırım ben de alıştım bu isme..Değiştirmek istemiyorum..
değiştirme zaten, harika bir isim:))
ay inşallah sağlıklı olsunda ben onu doyururum. Güzel gelişsin serpinsin.. Bakalım yarın ne çıkacak:)))))))
ben acıktım
bitmedi gitti şu pazartesi. Yarın inşallah selda da gelir çifte mutluluk yaşarız
Selamm kızlar kaynatmışsınız burayı yine
Suzii siz cinsiyetleri öğrenip isimlere alışmışsınız bile, ben hala cinsiyeti öğrenemedim,
bu hafta 3 lü testim var, daha sonrada kontrolüm, çok heyecanlıyım yaa
off bir an önce çıksada şu testler dr uma gitsem
ya etrafımda diyeen çok, öykü diye isim mi olur,masal koy bari, hikaye koy diyee...
Ben de diyorum karışmayın, bebe benim..ismi de ben koyacam, ilerde beğenmezse kendi değiştirir..
Ya etrafımda diyeen çok, öykü diye isim mi olur,masal koy bari, hikaye koy diyee...
Ben de diyorum karışmayın, bebe benim..İsmi de ben koyacam, ilerde beğenmezse kendi değiştirir..
millet diye dursun öle , bence değişmez o isimler.. gönlümüze göre olsun herşey ama hele öyküyü sen hiç değiştirmezsin gibi geliyo bana .. ben bile alıştım kuzunun öyküsü..
evet ya,selda gelsin sen doktordan iyi haberlerle gel...ben gidersem bende iyi haberlerle geleyim...
Hiç kötü haber duymayalım...
ay sorma yaa öyle dengesizler bende de var ..duru diyorum yok erkek olursa hacışakir koy duru sabun duru su:)) aptalllll diyesim geliyor
eylül de de ekim kasım diye sayarlardı.. Bende çok aptalsın derdim:)
değil mi ama, ki düşün sen yeni geldin alıştın...
Ben en başından beri diyorum öyküm gelecek diye, bütün kızlar ezberledi, hatta diyorlardı daha cinsiyet belli değil şu çocuğa öykü diyip durma diye...adıyla geliyo benim kızım...ilk baştan beri de biliyordum kız olacağını...babası da alıştı sanırım..kaynanam bile artık öykü ne istiyo demeye başladı..Büyük ihtimal değişmez artık...
niye olmasınmış, aslında yaygın bir isim duymamışlar mı. ben liseden beri baylırım bu isme. hatta türkçe öğretmeniyim ben, derslerde öykü geçince bile gülümseyerek söylerim:)) takma sen milleti.
bu aralar masal da çok revaçta. başta garip gelmişti ama o da hoş bir isim.
ay inşallah sağlıklı olsunda ben onu doyururum. Güzel gelişsin serpinsin.. Bakalım yarın ne çıkacak:)))))))
ben acıktım
bitmedi gitti şu pazartesi. Yarın inşallah selda da gelir çifte mutluluk yaşarız
Ya etrafımda diyeen çok, öykü diye isim mi olur,masal koy bari, hikaye koy diyee...
Ben de diyorum karışmayın, bebe benim..İsmi de ben koyacam, ilerde beğenmezse kendi değiştirir..
ay sorma yaa öyle dengesizler bende de var ..duru diyorum yok erkek olursa hacışakir koy duru sabun duru su:)) aptalllll diyesim geliyor
eylül de de ekim kasım diye sayarlardı.. Bende çok aptalsın derdim:)
cnm inşallah bu hafta öğrenirsinn .. güzel haberlerle gelirsin buraya, ne zaman gideceksin dr a merak ettim bende... başta tabi sağlıklı sıhhatli sizlere hayırlı bi evlat sonrada gönlünden geçen varsa o olsun inşallah tatlımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?