amin yaa kuzu ne olur dua edin kızlar güzel haberlerle gelelimm..
çok heyecanlıyım valla
evet ya, bazen hususi gıcıklık yapıyorlar...takılma sen, duru çok harika bi isim...
amin yaa kuzu ne olur dua edin kızlar güzel haberlerle gelelimm..
çok heyecanlıyım valla
inşallah canım.. Kaçta gideceksin doktora, yarın alabilecek miyiz güzel haberleri senden?
ay sorma yaa öyle dengesizler bende de var ..duru diyorum yok erkek olursa hacışakir koy duru sabun duru su:)) aptalllll diyesim geliyor
eylül de de ekim kasım diye sayarlardı.. Bende çok aptalsın derdim:)
hep dua ediyom ben kız...
Dua terapi gibi gelir bana...
Gece yatağa yattım mı, yedi sülaleme dua ederim..size de ediyom valla...
Ama dualarım bile komik, allahım diyorum adlarını bilmiyom ama sitedeki kızlara da bana da hayırlı evlatlar,sağlıklı sıhhatli bebeler ver, gece korkunç rüya gösterme, eşim beni aldatmasın... Vs..vs...
Bi başlıyo dua faslı 15 dakika bitmiyo....
egecim ne zaman canm yarın ki dr randevun.. saat kaçta.. bizi merakta bırakma olurmu...
kuzumm sende takma o gıcıkları boşver.. insanlar hemen bi kulp bulmaya uğraşıyo, ama sen ne koyarsan koy onlar konusaçak, bana da yaban olsun bari diyen oldu. ama benn tııınnnn.. yani beğendimmi beğendim okadar.. sinir şeyler ben asla diyemem yani onlar gibi bu kadar rahat eleştirmen olamam ama bazıları böle işte. takmıcazz artıkk
bencede cok güzel bir isim, sen bakma baskalrina...masalda cok hosuma gidiyor benim
aptallar gerçektenn..
sabah 9 da direk evden gderim.öğleden sonra burdayım inşallah... Bi aksilik olmazsa....
Çok teşekkür ederim,
akşam akşam ne güzel dilekler bunlar, sağol herşey gönlünce olsun seninde,
dr um 3 lü testi devlette yaptırmamı istedi, birde tsh testi var kan sayımınına da bakarlarmı bilmem, daha doğrusu bütün bu testleri devlette yaptırabilecekmiyim orası muamma,
bu testlerin sonuçlarını alır almazda inşallah dr a giderim.
canım benim bende hepimiz için ediyorum.. Cemi cümlesine de yeterli
Evet ya,takmamak lazım zatenn...
Görümcem de diyo, niye kurandan koymuyorsun isim...
Ben de dedim sen kurandan koydun ne oldu,, kızın günde 7 posta küfür ediyor...
teşekkürler kızlarrr
evet bencede espri yaptıklarını sanıyorlar ama iğrenççç
olmaz olmaz. Kocaman olmuştur durumuz...
Ya başkası dese alınır belki de...Bana o kadar alınmo kimse...
Ofiste de öyle, ben çarşıyı gezcem diyom çıkıyom kimse bişey demiyor..
Kaynanam da bişey demez,aslında umursamaz çocuk olayını da, pek sevmez çocukları, ben şimdiden çemkiriyom ki sevsin torununu diye...
Valla bizim ne herifin anası, ne benim anam, ne öykünün anası, üçümüzün de marifet sıfır...Anca hazır alıyoz..Elden bişey gelmiyo...Ne güzel senin annen yapıyormuş...
Geçti aslında, 2 haftadır yoktu, 2-3 gündür tekrarladı...Geçer herhalde, çok önemsemiyorum bulantıyı...Çalışıyorum ama, evdeyken daha kötü zaman hiç geçmiyor...
İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canım ya...
Devlet yapıyo o testlerin hepsini de...
Ayy alemsin kuzuu akşam akşam güldürdün beni
..........aminnnnnnn.......
ya hakikatten delisin işte yaaaaa:))))))))) gülmekten öldümolur mu kızım, o zaman herkesin duasına benzer..ben kuzu duası ediyorum....
bence de. Bazılarında her şeye kulp takma hastalığı var. Anne- baba beğenmiş işte beğenmiyorsan yorum yapma, saygı göster. Bence de duru çok güzel bir isim. Insan söylerken bile rahatlıyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?