2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amin yaa kuzu ne olur dua edin kızlar güzel haberlerle gelelimm..
çok heyecanlıyım valla

Hep dua ediyom ben kız...
Dua terapi gibi gelir bana...
Gece yatağa yattım mı, yedi sülaleme dua ederim..Size de ediyom valla...
Ama dualarım bile komik, Allahım diyorum adlarını bilmiyom ama sitedeki kızlara da bana da hayırlı evlatlar,sağlıklı sıhhatli bebeler ver, gece korkunç rüya gösterme, eşim beni aldatmasın... vs..vs...
Bi başlıyo dua faslı 15 dakika bitmiyo....

canım benim bende hepimiz için ediyorum.. Cemi cümlesine de yeterli

Evet ya,takmamak lazım zatenn...
Görümcem de diyo, niye kurandan koymuyorsun isim...
Ben de dedim sen kurandan koydun ne oldu,, kızın günde 7 posta küfür ediyor...

İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canım ya...
Devlet yapıyo o testlerin hepsini de...

teşekkürler kızlarrr
evet bencede espri yaptıklarını sanıyorlar ama iğrenççç

bence de. bazılarında her şeye kulp takma hastalığı var. anne- baba beğenmiş işte beğenmiyorsan yorum yapma, saygı göster. bence de duru çok güzel bir isim. insan söylerken bile rahatlıyor sanki.

ben de anneciğimi yormak istemiyorum da kendisi çok hevesli. başlayalım artık yapalım bişeyler diyor :) durmaz benim anam, karadeniz kadını, ateş gibi maşallah :))

Geçti aslında, 2 haftadır yoktu, 2-3 gündür tekrarladı...Geçer herhalde, çok önemsemiyorum bulantıyı...Çalışıyorum ama, evdeyken daha kötü zaman hiç geçmiyor...

bulantı bende de var. doktora gittim elevit verdi, o günden beri bulantım var. ağzımın tadı bozuk hep. ama yemek yapabiliyorum. ay eve gitsem de bi çorba içsem bir an önce..10 dk kaldı inş çıkabilirim bi acil iş gelmez de..

olur mu kızım, o zaman herkesin duasına benzer..ben kuzu duası ediyorum....
ya hakikatten delisin işte yaaaaa:))))))))) gülmekten öldüm

bence de. Bazılarında her şeye kulp takma hastalığı var. Anne- baba beğenmiş işte beğenmiyorsan yorum yapma, saygı göster. Bence de duru çok güzel bir isim. Insan söylerken bile rahatlıyor sanki.

ayyy demi arkadaşım yaa duru anneme çok kızıyorum hızlı söylüyor duruya aldım diycek mesela dürüye dermiş gibi çıkıyor:)))) yavaş yavaş acele etmeden diyorum sakin ol
du ru de diyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…