ben de anneciğimi yormak istemiyorum da kendisi çok hevesli. başlayalım artık yapalım bişeyler diyor :) durmaz benim anam, karadeniz kadını, ateş gibi maşallah :))
bulantı bende de var. doktora gittim elevit verdi, o günden beri bulantım var. ağzımın tadı bozuk hep. ama yemek yapabiliyorum. ay eve gitsem de bi çorba içsem bir an önce..10 dk kaldı inş çıkabilirim bi acil iş gelmez de..
Çok teşekkür ederim,
akşam akşam ne güzel dilekler bunlar, sağol herşey gönlünce olsun seninde,
dr um 3 lü testi devlette yaptırmamı istedi, birde tsh testi var kan sayımınına da bakarlarmı bilmem, daha doğrusu bütün bu testleri devlette yaptırabilecekmiyim orası muamma,
bu testlerin sonuçlarını alır almazda inşallah dr a giderim.
bütün dualarım seninle tatlım.. yarınn bombaa gibi gel olurmuu..amin yaa kuzu ne olur dua edin kızlar güzel haberlerle gelelimm..
çok heyecanlıyım valla
Hep dua ediyom ben kız...
Dua terapi gibi gelir bana...
Gece yatağa yattım mı, yedi sülaleme dua ederim..Size de ediyom valla...
Ama dualarım bile komik, Allahım diyorum adlarını bilmiyom ama sitedeki kızlara da bana da hayırlı evlatlar,sağlıklı sıhhatli bebeler ver, gece korkunç rüya gösterme, eşim beni aldatmasın... vs..vs...
Bi başlıyo dua faslı 15 dakika bitmiyo....
Evet ya,takmamak lazım zatenn...
Görümcem de diyo, niye kurandan koymuyorsun isim...
Ben de dedim sen kurandan koydun ne oldu,, kızın günde 7 posta küfür ediyor...
kuzun dua etmen bile komik yaa seninnn...
deli kuzu diyorum sana yaa kızma darılma sakın çılgın anlamında diyorumm .. çok güldürüyosun beni naapimmm
Kızlar bende toparlanayım birazdan çıkarım.. Herkese iyi akşamlarrr.
Yarın öğleden sonra gelmeye çalışıcam başım ağrırsa bugun kü gibi kaçarım eve ordan.. Kendinize bebelere iyi bakın.. öpüyorum siziiiiiii.
Dua edin. Kuzum sende gidersen dr iyi haberlerle gelirsin inşallah
iyi akşamlarrrrrrr
saol canmcm..devlet yapar bu testleri .. sende hemen sonuçlarını alır dr una gider görürsün bebişini, güzel haberlerini alır bizimle paylaşoırsın cnm.. hadi hayırlısı bakalımm.. bu rada ben bade ismine de bayılırım bade ekşi vardı ya ondan duymustumm..
bütün dualarım seninle tatlım.. yarınn bombaa gibi gel olurmuu..
[
QUOTE=kocaminkuzusuyum;16941627]Evet ya, bazen hususi gıcıklık yapıyorlar...Takılma sen, duru çok harika bi isim...
Yarın öğleden sonra gelmeye çalışıcam başım ağrırsa bugun kü gibi kaçarım eve ordan.. Kendinize bebelere iyi bakın.. öpüyorum siziiiiiii.
iyi akşamlarrrrrrr
gülee güleee ege,
yarın mutlu haberlerle gel,
sakın o osmanlı diziyide seyretme, kendine iyi bak arkadaşım
ben de anneciğimi yormak istemiyorum da kendisi çok hevesli. başlayalım artık yapalım bişeyler diyor :) durmaz benim anam, karadeniz kadını, ateş gibi maşallah :))
bulantı bende de var. doktora gittim elevit verdi, o günden beri bulantım var. ağzımın tadı bozuk hep. ama yemek yapabiliyorum. ay eve gitsem de bi çorba içsem bir an önce..10 dk kaldı inş çıkabilirim bi acil iş gelmez de..
iyi akşamlarrrrrrr
yok bacım, be kendimle barışığımdır,suratıma tükürsen yarabbi şükür derim...
Hem deliye deli demicen de ne dicen, buraya geldiğinden beri bi akıllı lafımı mı duydun, deli dicen tabi...
Kız akşam akşam aklıma getirdin valla...Çok yaşa sen..
valla kardeşlerden yana sıkıntım yok iyilerdir Allah var:)yuhhhhhhhhhh maşallah seanda kolay gelsin 11 tane kardeş
bak bide adama neler diyosun snada yaranılmaz ki
valla bende öle diyorum ama kayınpeder hayatta değil rahmetli olmuş12 miimasallah biz bitaneyi zor doguruyoz valla
benim ayın 20 sinde yaa var daha ohoooooofatma sen ne zaman gidiyorsun dr'a? ben perşembe sabahtan of zaman hiç geçmiyo :))
ben geldim doktordaydık kızımı götürdüm öksürüyordu ilaç werdi çok bekledik yaa kalabalıktı((
geldik kocam yine almış kuru incir falan yıkamaış 1 tabak elinde beni bekliyor zorla 5tane yedim 1de muz.. off yine 20 kilo alıcam kesin bundada((( delirdi yine bu sıralar ufffffffffff
kocacim, deve dikenim geldi...
Çıkıyorum ben kızlarr...Hepinize iyi akşamlar...
kocacim, deve dikenim geldi...
Çıkıyorum ben kızlarr...Hepinize iyi akşamlar...
Geçti aslında, 2 haftadır yoktu, 2-3 gündür tekrarladı...Geçer herhalde, çok önemsemiyorum bulantıyı...Çalışıyorum ama, evdeyken daha kötü zaman hiç geçmiyor...
aaaaa kızlarrr esra erolda hamileymişşş canlı canlı acıkladııı... vay beeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?