2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Karadenizliler gerçekten de maşallah, bütün işleri kadnlar yapıyo, çok imrenirim onlara...
Vitmin yapıyo demek sana da bulantıyı...Az kalmış çıkacaksın, inşallah gelmez acil bi iş..

saol canmcm..devlet yapar bu testleri .. sende hemen sonuçlarını alır dr una gider görürsün bebişini, güzel haberlerini alır bizimle paylaşoırsın cnm.. hadi hayırlısı bakalımm.. bu rada ben bade ismine de bayılırım bade ekşi vardı ya ondan duymustumm..
amin yaa kuzu ne olur dua edin kızlar güzel haberlerle gelelimm..
çok heyecanlıyım valla
bütün dualarım seninle tatlım.. yarınn bombaa gibi gel olurmuu..
[
QUOTE=kocaminkuzusuyum;16941627]Evet ya, bazen hususi gıcıklık yapıyorlar...Takılma sen, duru çok harika bi isim...[/QUOTE]

aynen katılıyorum kuzuyaa

Evet ya,takmamak lazım zatenn...
Görümcem de diyo, niye kurandan koymuyorsun isim...
Ben de dedim sen kurandan koydun ne oldu,, kızın günde 7 posta küfür ediyor...

kuzun dua etmen bile komik yaa seninnn...
deli kuzu diyorum sana yaa kızma darılma sakın çılgın anlamında diyorumm .. çok güldürüyosun beni naapimmm

Kızlar bende toparlanayım birazdan çıkarım.. Herkese iyi akşamlarrr.
Yarın öğleden sonra gelmeye çalışıcam başım ağrırsa bugun kü gibi kaçarım eve ordan.. Kendinize bebelere iyi bakın.. öpüyorum siziiiiiii.
Dua edin. Kuzum sende gidersen dr iyi haberlerle gelirsin inşallah

iyi akşamlarrrrrrr

deli kuzu diyorum sana yaa kızma darılma sakın çılgın anlamında diyorumm .. çok güldürüyosun beni naapimmm

yok bacım, be kendimle barışığımdır,suratıma tükürsen yarabbi şükür derim...
Hem deliye deli demicen de ne dicen, buraya geldiğinden beri bi akıllı lafımı mı duydun, deli dicen tabi...

İyi akşamlar canım...İnşallah güzel haberlerle gelirsin yarın, dualarım seninle...
Ben de gelmezsem anlayın ki gitmişimdir doktora, gitmişsem de öğleden sonra gelmem, çarşamba gelirim artık inşallah...

aynen katılıyorum kuzuyaa

deli kuzu diyorum sana yaa kızma darılma sakın çılgın anlamında diyorumm .. çok güldürüyosun beni naapimmm[/QUOTE]

Bade ekşiyi bilmiyorum ama Bade harika bir isim,
aşk şarabı demek,
inşallahh bu kez heyecanlıyım hemde hiç heyecanlanmadığım kadar,
isim aramaya, hazırlıklara başlıycaz bu kontrolden sonra,
sizede sorarım karar veremezsem.

gülee güleee ege,
yarın mutlu haberlerle gel,
sakın o osmanlı diziyide seyretme, kendine iyi bak arkadaşım

elevit kesinlikle bulantı yapıyor bende kullanıyorum, kullandığımdan beri yaşar oldum bende böle sorunlar.. çok sık deil ama

duru bebişe ve kendien iyi bakk canmm.. yarın güzel haberlerini bekliyoruz.. dualarım dr a gidecek arkadaslarımla
yok bacım, be kendimle barışığımdır,suratıma tükürsen yarabbi şükür derim...
Hem deliye deli demicen de ne dicen, buraya geldiğinden beri bi akıllı lafımı mı duydun, deli dicen tabi...

canm yaa ben de öle darılmam herşeye , hatta bazen derim yüzsüzmüyüm ne diye, takmam yani pek, takılcak şeyleri bile salla der geçerimm.. ne güzel işte dediğin gibi bencede barışık olmak bu.. ama tabi bazı insanlara da taktımı tam takarımm.. etrafımdaki gıcık olan insanlara mesela..orası da ayrı bişeydr..

ben geldim doktordaydık kızımı götürdüm öksürüyordu ilaç werdi çok bekledik yaa kalabalıktı((
geldik kocam yine almış kuru incir falan yıkamaış 1 tabak elinde beni bekliyor zorla 5tane yedim 1de muz.. off yine 20 kilo alıcam kesin bundada((( delirdi yine bu sıralar ufffffffffff

sevilbade

bade ekşi ezeldeki şebnem varya , aynı zamanda mahsun kırmızı gülün eski nişanlısı hoş bi hatun o.. bende ondan duydum ama bade gerçekten çok hoş bi isim, anlamıda güzel.. senin ebişin cinsiyet belli olsunda ne güzel isimler bulursun sen onaaa...

kuzuuu
sende çıkıyomusun kızzz

yuhhhhhhhhhh maşallah seanda kolay gelsin 11 tane kardeş

bak bide adama neler diyosun snada yaranılmaz ki
valla kardeşlerden yana sıkıntım yok iyilerdir Allah var:)
12 mii masallah biz bitaneyi zor doguruyoz valla
valla bende öle diyorum ama kayınpeder hayatta değil rahmetli olmuş
fatma sen ne zaman gidiyorsun dr'a? ben perşembe sabahtan of zaman hiç geçmiyo :))
benim ayın 20 sinde yaa var daha ohoooooo

kızzzlar geldim evdeyimmmmmmmm ama yemek yapmaya gidiyorum hadi görüşürüüüüüüüüüüüüz öptüm

Canım ya,geçmiş olsun,salgın var herhalde..Herkesin çocuğu hasta...Aman dikkat et...

aaaaa kızlarrr esra erolda hamileymişşş canlı canlı acıkladııı... vay beeeee

Hadi yaw bizim Bade hanım yüzünden tv izleyemiyoz ki
7-24 yumurcak tv, smart çocuk içim dışım çizgi film oldu,
Esra iyi kız ama kocasından hoşlanmadım ne o öyle maço maço
polis kızı gitti mafyanın oğluyla evlendi,
hay Allahım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…