evet canım benim ilk o yüzden bilmiyorum anlamaya çalışıyorum dr umda 20. haftadan sonra hissedersin demişti ama yine de heyecan yaptım bunu şimdiEvet ya bende de öyle oldu sanki minik minik cimcikleniyorum içerden çok garip bir duygu, benim ikinci ama unutmuşum tabi. eğer senin ilkse çok erken ama erkek bebek falansa çok erken hissedilebiliyormuş hareketler..
günaydın kıslar
dün dr a gitmiştim sistit değilmiş meğer
benim oğlucuk mesaneyi tekmeleyip duruyormuş yaramaz dr önce bi korkuttu acaba doğum kanalına mı indi diye ama çok şükür öyle bişey yokmuş
İlk 3 yıl biraz inatçılık olayları oldu ama bence ikizler zaten iletişim burcu derler ya, inanılmaz sosyal çocuklar. Çokta mantıklılar.. Empati yeteneği çok yüksek..
kızlar bişey sorucam birkaç gündür benimde karnımda yani tam bebeğin olduğu yerde sanki bir noktadan çekiliyormuş gibi oluyor ama hep aynı nokta değil acaba bebek hareketleri olabilirmi
babamızda çok sabırsızlanıyor artık spor yapıyormu bizim sıpa diye her gece soruyor
çok sağol canım evet gerçekten kötü bir şey ama oğlucuk ayaklarını çeksin istiyorum oradan yinedeben hoşgeldin demiştim :26:
hoşgeldin sistit olmamasına sevindim çok berbat bi şey çünkü
evet canım benim ilk o yüzden bilmiyorum anlamaya çalışıyorum dr umda 20. haftadan sonra hissedersin demişti ama yine de heyecan yaptım bunu şimdi
kızlar biraz çalışayım arada bakarım yine.
Yaaa kıyamam ben ona mesaneyi tekmeliyormuşş oyyyy, büyümüş de mesane tekmeliyormuş :)
Ay çok sevindim, bana da anlattılar şöyle zor böyle zor diye gözümü korkuttular.. İlk 3 ay tüm bebekler zor zaten bişey farketmez :)
Doktora sorsan kesin gaz çok erken derİlk bebek miydi senin?
evet teyzesi sıpam büyümüş de annesini tekmeliyormuş bu hafta boyu çok uzamamış en son 21 aralıkta gitmiştim 15 cm dün 16 cm olmuş 162 gr da kendisi küçük adamım
Ne güzel benimki geçen hafta 105 gram filandı küçükmü normalmi acaba bu cuma gidicem bakalım ne kadar olmuş :130:
kızlar ben geldimmmm
bebişim 230 gr olmıuş. maşallah herbir yeri oluşmuş mide karaciğer meshane baktılar baya inceledirler. dr muhteşemdi sürekli sormak istediğin bişey varmı dedi.18 haftalığa göre gelişimi ve sağlığı iyi ama anatomik yapısını erken olduğu için anlayamayıuz ilerleyen zamanlarda belli eder dedi. kızım bacaklarını kapamıştı sonradan açtı kız kesin dedi:))))))))))) herşey süperdi 22 . haftada şeker yüklemesi ve detaylı inceleme yapılacak. 3-4 testlere gerek yok dediler:))))))))) bizden bu kadar... kuzu geldimiii
ay ay ay masallahhhhh ne güzel haberler bunlar ege hadi gözün aydıııııııınn :O)))))
kızlar ben geldimmmm
bebişim 230 gr olmıuş. maşallah herbir yeri oluşmuş mide karaciğer meshane baktılar baya inceledirler. dr muhteşemdi sürekli sormak istediğin bişey varmı dedi.18 haftalığa göre gelişimi ve sağlığı iyi ama anatomik yapısını erken olduğu için anlayamayıuz ilerleyen zamanlarda belli eder dedi. kızım bacaklarını kapamıştı sonradan açtı kız kesin dedi:))))))))))) herşey süperdi 22 . haftada şeker yüklemesi ve detaylı inceleme yapılacak. 3-4 testlere gerek yok dediler:))))))))) bizden bu kadar... kuzu geldimiii
canım çok sevindim gözün aydın maşallah duru kızımızakızlar ben geldimmmm
teşekkür ederim cenım darısı herkesin başşına..
delimavi seninde iyi olmana sevindim cnm.
canım çok sevindim gözün aydın maşallah duru kızımıza
herşeyi oluşmuş minik kızının maşallah ona maşallah
gözünaydın, sorun olmadığına sevindim, kuzu bugün uğramadı henüz, bekliyoruz :)
EGE04 canim gözün aydin hosgeldin.
kızlar ben geldimmmm
normaldir canım dr un ağırlığı az bulsa söylerdi muhakkak ben kendim de baya bi kilo aldım 6,5 kilo
dr iri bi bebk olacak 3,5 4 arası doğacak dedi oğlan bizimkisi daysısı da 4,5 kilo doğmuşu dayıya çekecek muhtemelen hafta hafta kilo aralıkları var internet sitelerinde ordan da takip edebilirsin zaten bu aylarda pek almıyorlar son aylarda hızla alıyorlarmış daha bizim kilo kaygısı için çok erken büyümüştür oda annesi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?