2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynennn
evet ya selda yine yok kimsede telefonu falan yok mu?

hareket ediyordur da canım sen hsssetmiyorsun bence
ben baya zayıfım diyorlar zayıflar erken hisseder 45 kiloyla hamile kaldım şimdi 50 olmuşum

oy oyyy maşallah ya ne kadar hızlı büyüyorlar...

Hoşgeldin Egecim :)
maşallah kızına, tombiş kocaman olmuş
çok sevindim.

yoktu onun numarası kimsede
kuzuda da sorun yok dimi aylık normal kontrole gitti

off bende 11.inde gideceğim doktora şimdiden sizden haberler gelince heveslenmeye basladım :)
bildiğim kadarıyla normal kontrol kuzununki de sende güzel haberlerle gelirsin inşallah

evet ya daha küçücükler:))) biz bile tam hisedemezken eşimin elini zorla tutuyorum göbeğimi boş gözlerle bana bakıyor... en büyük dileğimiz sağlıklı olsunlar hepimizinki

ben annemi almaya gidiyorum kıslar görüşürüz

canım yaa sağol .. evet 22 de şeker yüklemesi sonra detaylı ultrason. bunlarıda atlatsak rahatız:)))

aynennn
evet ya selda yine yok kimsede telefonu falan yok mu?
yok cnm yaa bende sadece fmg ve kuzunun var..

ege hoşgeldin maşallah kızına
sağol cnmm çok mersiiii

oy oyyy maşallah ya ne kadar hızlı büyüyorlar...
:) evet teyzesi 107 gr dı kıızm 230 gr olmuş. nette baktım 18. haftada 190-220 arasında oluyormuş.. çok şükür sağlıklı olsunda.. sende heves etmişsindir gidersin birazdan..
:)))

kızlar biz göbüşleri büyüttükce birazda rahatladıkca cidden burası sakinleşiyor :) ama cok şükür tabi bir yaramazlık olmasında
birde kuzunun yokluğu bayaa bir farkediliyor
herkese güzel günler dilerrrrrrrrrr işime döneeerim

]canımmmm çok sağol. nasılsın
ben sıramı savdım bi rahatladım ki anlatamam. şimdi 1 ay bekle:))
nasıl oldun iyimisin. kuzuda yarın gelri ancak

Sabah daha iyiydim ama kötüleşiyorum yine. kafam çatlıyo sanki. (((((
Yemeğe çıkıyorum görüşürüz birazdan.

Selam Kızlarr,

HErkese merahaba aranıza yeni aktıldım ve bu ilk katıldığım forum :)
2011 Haziran anneleri başlığını görünce heyecanlandım.Bende evlilik yıl dönümümde yani 12 Haziranda bekliyorum bebişimi.Cinsiyetini bugü öğrencez.çokk heyecanlıyımmmmmmmmm

sanada merhaba hoşgeldin canm... ne güzel bi tarihe denk gelecek bebeişin..cinsiyetini de inş. öğrenirsin bugün, kızlar çoğunlukta, ama benm bebiş erkek..Allah bağışlasın bebişini..

Sabah daha iyiydim ama kötüleşiyorum yine. kafam çatlıyo sanki. (((((
Yemeğe çıkıyorum görüşürüz birazdan.
ayy cnm dr gitseydin bi kötü yaa bende oldumda atlattım.. bol limonlu çorba iç.. dikkat et kendine..

canım işler yoğun tabi kuzunun etkiside var ama gerçek şu ki zamanla belli saatlerde yoğunlaşıyoruz..
sabah ve akşam yoğun
öğlen herkes işte oluyor..
merhaba cnm hayırlı olsun aramıza hoşgelin.. sağlıkla al bebeğini kucağına

egecimmm duru hanaımı görmüşün bugün... hanfendi baya büyümüş maşaallah, demekki iyi bakıyo annesi ona... çok sevindim canm çok güzel haberlerle gelmişin.. kuzu da neyaptı acaba.. o da iyidir inşallah, hadi darısı başımızza çok özledim bebişimiiiiii:)))

çok iyi gelişimi valla hevesleniyorum doktordan gelen olunca ama hava yağmurlu, çok kasvetli, yerimden kıpırdayasım yok:)) benimki de geçen hafta 106 gr.dı. haftaya kendi doktoruma gideceğim, bakalım ne kadar olmuş.

hoşgeldin aramıza. gönlüne göre olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…