canlarım sağolun çok mutluyummmmm . buraya yetişebilmek için taksiye bindim hemen kızları bekletmiyim diye:) bağımlılık yaptınız bende.. kuzu bugun gelmeyebilirim çarşamba gelirim demişti. merak edilecek bişey yoktur olsa haber veriridi... ama selda yine yok
O bacaksızı yerim ben yaa...
Bi benimki tekmelemiyo, tembel kızım...
Milletin bebeler yoga bile ypıyo kız burda..Bluebottle nin bebesi yoga yapıyo resmen, kimisi kolbastı oynuyo..Zıplayıp duruyorlar...Maşallah hepsine de..
Geçen ege ninki de ağlama anacım diye tekme attı valla, duygusal çocuk...
aynennn
evet ya selda yine yok kimsede telefonu falan yok mu?
kızlar ben geldimmmm
bebişim 230 gr olmıuş. maşallah herbir yeri oluşmuş mide karaciğer meshane baktılar baya inceledirler. dr muhteşemdi sürekli sormak istediğin bişey varmı dedi.18 haftalığa göre gelişimi ve sağlığı iyi ama anatomik yapısını erken olduğu için anlayamayıuz ilerleyen zamanlarda belli eder dedi. kızım bacaklarını kapamıştı sonradan açtı kız kesin dedi:))))))))))) herşey süperdi 22 . haftada şeker yüklemesi ve detaylı inceleme yapılacak. 3-4 testlere gerek yok dediler:))))))))) bizden bu kadar... kuzu geldimiii
kızlar ben geldimmmm
bebişim 230 gr olmıuş. maşallah herbir yeri oluşmuş mide karaciğer meshane baktılar baya inceledirler. dr muhteşemdi sürekli sormak istediğin bişey varmı dedi.18 haftalığa göre gelişimi ve sağlığı iyi ama anatomik yapısını erken olduğu için anlayamayıuz ilerleyen zamanlarda belli eder dedi. kızım bacaklarını kapamıştı sonradan açtı kız kesin dedi:))))))))))) herşey süperdi 22 . haftada şeker yüklemesi ve detaylı inceleme yapılacak. 3-4 testlere gerek yok dediler:))))))))) bizden bu kadar... kuzu geldimiii
bildiğim kadarıyla normal kontrol kuzununki de sende güzel haberlerle gelirsin inşallahyoktu onun numarası kimsede
kuzuda da sorun yok dimi aylık normal kontrole gitti
off bende 11.inde gideceğim doktora şimdiden sizden haberler gelince heveslenmeye basladım :)
Maşallah tosuncuk olucak inş seninkiay geçende ayıptır söylemesi 100 gr ceviz almıştı eşim bana dedim bizimkisi daha bu kadar mı çok tuhaf geldi ama bu aydan sonra hızla kilo alıyolarmış galiba aman sağlıklı olsunlarda üç beş gram önemli deil
canım yaa sağol .. evet 22 de şeker yüklemesi sonra detaylı ultrason. bunlarıda atlatsak rahatız:)))Oyyyyy maşallah yirim ben onu, baya büyümüş dimi.. Şeker yüklemesi 22. haftamıymış canım.. Beni 20. haftada çağırdı yaaaa bende merak ediyorum ama olmuyor ki böle.. 22. haftada bana da ayrıntılı ultrason dedi. Duru kızını öp benim için...
yok cnm yaa bende sadece fmg ve kuzunun var..aynennn
evet ya selda yine yok kimsede telefonu falan yok mu?
sağol cnmm çok mersiiiiege hoşgeldin maşallah kızına
:) evet teyzesi 107 gr dı kıızm 230 gr olmuş. nette baktım 18. haftada 190-220 arasında oluyormuş.. çok şükür sağlıklı olsunda.. sende heves etmişsindir gidersin birazdan..oy oyyy maşallah yane kadar hızlı büyüyorlar...
canımmmm çok sağol. nasılsınHoşgeldin Egecim :)
maşallah kızına, tombiş kocaman olmuş
çok sevindim.
]canımmmm çok sağol. nasılsın
ben sıramı savdım bi rahatladım ki anlatamam. şimdi 1 ay bekle:))
nasıl oldun iyimisin. kuzuda yarın gelri ancak
Selam Kızlarr,
HErkese merahaba aranıza yeni aktıldım ve bu ilk katıldığım forum :)
2011 Haziran anneleri başlığını görünce heyecanlandım.Bende evlilik yıl dönümümde yani 12 Haziranda bekliyorum bebişimi.Cinsiyetini bugü öğrencez.çokk heyecanlıyımmmmmmmmm
ayy cnm dr gitseydin bi kötü yaa bende oldumda atlattım.. bol limonlu çorba iç.. dikkat et kendine..Sabah daha iyiydim ama kötüleşiyorum yine. kafam çatlıyo sanki.(((((
Yemeğe çıkıyorum görüşürüz birazdan.
canım işler yoğun tabi kuzunun etkiside var ama gerçek şu ki zamanla belli saatlerde yoğunlaşıyoruz..kızlar biz göbüşleri büyüttükce birazda rahatladıkca cidden burası sakinleşiyor :) ama cok şükür tabi bir yaramazlık olmasında
birde kuzunun yokluğu bayaa bir farkediliyor
herkese güzel günler dilerrrrrrrrrr işime döneeerim
merhaba cnm hayırlı olsun aramıza hoşgelin.. sağlıkla al bebeğini kucağınaSelam Kızlarr,
2011 Haziran anneleri başlığını görünce heyecanlandım.Bende evlilik yıl dönümümde yani 12 Haziranda bekliyorum bebişimi.Cinsiyetini bugü öğrencez.çokk heyecanlıyımmmmmmmmm
canım yaa sağol .. evet 22 de şeker yüklemesi sonra detaylı ultrason. bunlarıda atlatsak rahatız:)))
:) evet teyzesi 107 gr dı kıızm 230 gr olmuş. nette baktım 18. haftada 190-220 arasında oluyormuş.. çok şükür sağlıklı olsunda.. sende heves etmişsindir gidersin birazdan..
:)))
Selam Kızlarr,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?