hoşgeldin aramıza. gönlüne göre olsun inşallah...
Selam Kızlarr,
HErkese merahaba aranıza yeni aktıldım ve bu ilk katıldığım forum :)
2011 Haziran anneleri başlığını görünce heyecanlandım.Bende evlilik yıl dönümümde yani 12 Haziranda bekliyorum bebişimi.Cinsiyetini bugü öğrencez.çokk heyecanlıyımmmmmmmmm
selammmmmm kızlarrrr nasılsınız bugünnn...
ayy cnm dr gitseydin bi kötü yaa bende oldumda atlattım.. bol limonlu çorba iç.. dikkat et kendine..
hos geldin birce.cinseyiti belli olunca yazarsin bizede
çok iyi gelişimivalla hevesleniyorum doktordan gelen olunca ama hava yağmurlu, çok kasvetli, yerimden kıpırdayasım yok:)) benimki de geçen hafta 106 gr.dı. haftaya kendi doktoruma gideceğim, bakalım ne kadar olmuş.
kızlar ben çıkıyorum. dün de gelmedim çalışmam lazım. yarın sabah görüşürüz. kendinize iyi bakın sakın benim gibi hasta olmayın.
bircecimmmm bende çok gidip görmek istiyorumm, çok özledim oğluşumu benmde haftaya ama naasıl sabretcem bilmiyorum.. rüyama girdi benmde..komikti :)) rüyamda güyaa hastaneye gidiyorum ama geceyarısı ve kaçak olarak ultrasonun olduğu odaya giriyorum, eşimde yanımda onada sessiz sessiz gel gel diyorum, heryer karanlık , ışıkları açma bizi farketmesinler felan diyorum, sonrada yatıyorum bi güzel jelide sürüyorummm ... hahahaha öğrenmişim herşeyi karnıma dayayıp bakmaya uğraşıyorumm.. yaa ne bilim yaa çok özledim bende gerçekten.. ama sabretcez galibaa
aklımız hep onlarda ya gece gündüz uğraştırıyorlar bizi keretalar:)) ben de haftaya salı gideceğim ama dayamazsam karşımdaki tıp merkezine de giderim bu hafta.
oyyy sorma yaa ben de aynı durumdayım...hatta benim bazen tüm vücudum kaşınıyo afedersiniz uyuz gibi...düşünün banyoda yıkanırkene bile kaşınabiliyom bazen...
şu an bişey kullanmıyom doktorcuma bu hafta sonu gidince sorucam bakalım ne tavsiye edecek
:)) evettt canmm ..gündüzleri zaten aklımızdan çıkmıyolar, şimdi geceleri rüyalarımızda da varlar... :))
ne güzel bi duygu ama deilmi onları daha görmeden rüyalarımıza kadar girmeleri..
benmde haftaya çarşamba canm.. sen benden önce kavuşacaksın yamanına ama çok ta istersen görmeyi karşıya da git bence, merak ettim dersin, görürsün bi güzell..
ben zaten burdaydım hep:) yeni gelen arkadaşa yazmıştım ben onu:)
kızlar ben geldimmmm
bebişim 230 gr olmıuş. maşallah herbir yeri oluşmuş mide karaciğer meshane baktılar baya inceledirler. dr muhteşemdi sürekli sormak istediğin bişey varmı dedi.18 haftalığa göre gelişimi ve sağlığı iyi ama anatomik yapısını erken olduğu için anlayamayıuz ilerleyen zamanlarda belli eder dedi. kızım bacaklarını kapamıştı sonradan açtı kız kesin dedi:))))))))))) herşey süperdi 22 . haftada şeker yüklemesi ve detaylı inceleme yapılacak. 3-4 testlere gerek yok dediler:))))))))) bizden bu kadar... kuzu geldimiii
selammmmmm kızlarrrr nasılsınız bugünnn...
dün gece ben de emzirdiğimi gördüm, çok etkilendim. karşımdakine sık sık gidiyorum zaten, kadın anladı evhamlı olduğumu istediğin zaman gel gör diyor sağolsun:))
dün gece ben de emzirdiğimi gördüm, çok etkilendim. karşımdakine sık sık gidiyorum zaten, kadın anladı evhamlı olduğumu istediğin zaman gel gör diyor sağolsun:))
iyiydir ararım ama dr olabilir.. önemli bişey yoktur rutin kontroldü.. söyledi zaten dün çarşamba gelirim artık diye..egecimmm duru hanaımı görmüşün bugün... hanfendi baya büyümüş maşaallah, demekki iyi bakıyo annesi ona... çok sevindim canm çok güzel haberlerle gelmişin.. kuzu da neyaptı acaba.. o da iyidir inşallah, hadi darısı başımızza çok özledim bebişimiiiiii:)))
benimkide o kadar dı kızzzzz ama baya bi fark yapmış :))çok iyi gelişimivalla hevesleniyorum doktordan gelen olunca ama hava yağmurlu, çok kasvetli, yerimden kıpırdayasım yok:)) benimki de geçen hafta 106 gr.dı. haftaya kendi doktoruma gideceğim, bakalım ne kadar olmuş.
canım çok sağoll darısı senin başına .. nasıl kanaman geçti değilmi. bi sıkıntın kalmadı..egecim hoşgeldin maşallah duru hanımı görmüşün
iyi olmanıza çok sevindim canım kocaman olmuş kız maşallah ona
selam kızlar az önce ne oldu bilin ??
benim minnoş kıpırdadı1-2 gündür bişiler hissediyodum hafiften ama ihtimal vermiyodum
daha da bi dinledim kendimi az önce baya daha etkili hissettim yani harika bir duyguymuş yaaa
iyiyiz hastenadaşımm sen nasılsınn :)
..
selam kızlar az önce ne oldu bilin ??
benim minnoş kıpırdadı1-2 gündür bişiler hissediyodum hafiften ama ihtimal vermiyodum
daha da bi dinledim kendimi az önce baya daha etkili hissettim yani harika bir duyguymuş yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?