2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel tesadüf olmuş canım. inşallah denk gelir o tarihe. aramıza hoşgeldin :)

selammmmmm kızlarrrr nasılsınız bugünnn...

Selam canım ben hastayım sen nasılsın?

ayy cnm dr gitseydin bi kötü yaa bende oldumda atlattım.. bol limonlu çorba iç.. dikkat et kendine..

Valla elimden geldiğince dikkat ediyorum ama hala toparlanamadım.
Ben de atlatabilsem bir an önce.

kızlar ben çıkıyorum. dün de gelmedim çalışmam lazım. yarın sabah görüşürüz. kendinize iyi bakın sakın benim gibi hasta olmayın.

bircecimmmm bende çok gidip görmek istiyorumm, çok özledim oğluşumu benmde haftaya ama naasıl sabretcem bilmiyorum.. rüyama girdi benmde..komikti :)) rüyamda güyaa hastaneye gidiyorum ama geceyarısı ve kaçak olarak ultrasonun olduğu odaya giriyorum, eşimde yanımda onada sessiz sessiz gel gel diyorum, heryer karanlık , ışıkları açma bizi farketmesinler felan diyorum, sonrada yatıyorum bi güzel jelide sürüyorummm ... hahahaha öğrenmişim herşeyi karnıma dayayıp bakmaya uğraşıyorumm.. yaa ne bilim yaa çok özledim bende gerçekten.. ama sabretcez galibaa

aklımız hep onlarda ya gece gündüz uğraştırıyorlar bizi keretalar:)) ben de haftaya salı gideceğim ama dayamazsam karşımdaki tıp merkezine de giderim bu hafta.

egecim hoşgeldin maşallah duru hanımı görmüşün
iyi olmanıza çok sevindim canım kocaman olmuş kız maşallah ona

aklımız hep onlarda ya gece gündüz uğraştırıyorlar bizi keretalar:)) ben de haftaya salı gideceğim ama dayamazsam karşımdaki tıp merkezine de giderim bu hafta.

:)) evettt canmm ..gündüzleri zaten aklımızdan çıkmıyolar, şimdi geceleri rüyalarımızda da varlar... :))
ne güzel bi duygu ama deilmi onları daha görmeden rüyalarımıza kadar girmeleri..

benmde haftaya çarşamba canm.. sen benden önce kavuşacaksın yamanına ama çok ta istersen görmeyi karşıya da git bence, merak ettim dersin, görürsün bi güzell..

ayni problemi bende yasiyorum, uyuz gibi kasiyniyorum valla hele sirtim belim falan cok asiri kasiniyo. esim beni kasimaktan bikti valla

dün gece ben de emzirdiğimi gördüm, çok etkilendim. karşımdakine sık sık gidiyorum zaten, kadın anladı evhamlı olduğumu istediğin zaman gel gör diyor sağolsun:))

oy maşallaahhhh duru kızaaa

selammmmmm kızlarrrr nasılsınız bugünnn...

iyiyiz hastenadaşımm sen nasılsınn :)

dün gece ben de emzirdiğimi gördüm, çok etkilendim. karşımdakine sık sık gidiyorum zaten, kadın anladı evhamlı olduğumu istediğin zaman gel gör diyor sağolsun:))

ay ne güzell :) keşke benim de öyle bir yer olsa, feci panikledim kontrolüö yaklaştıkçaaa..

ayy bircecim etkilenmezmisin ne güzel bi rüya o öyle.. yüzünüde gördünmü?

iyi yaa bak, kadında gel demiş, çok merak edersen gidersin, bi görürü bebbişi dönersin bişi deil ki o 5 dak. bakarsın tatlım. gerçi senin dr una gitmeyede çok az kalmış..

selam kızlar az önce ne oldu bilin ??
benim minnoş kıpırdadı 1-2 gündür bişiler hissediyodum hafiften ama ihtimal vermiyodum
daha da bi dinledim kendimi az önce baya daha etkili hissettim yani harika bir duyguymuş yaaa

iyiydir ararım ama dr olabilir.. önemli bişey yoktur rutin kontroldü.. söyledi zaten dün çarşamba gelirim artık diye..

benimkide o kadar dı kızzzzz ama baya bi fark yapmış :))

egecim hoşgeldin maşallah duru hanımı görmüşün
iyi olmanıza çok sevindim canım kocaman olmuş kız maşallah ona
canım çok sağoll darısı senin başına .. nasıl kanaman geçti değilmi. bi sıkıntın kalmadı..

aa süper yaaaaa ne güzel. banada dedi dr 1-2 haftaya kadar daha sık hissedersin:))

iyiyiz hastenadaşımm sen nasılsınn :)

..

aaaa çilek gelmişşş.. bende çook iyiyiim hastanedaşımm:)) seninde az kaldı dr kontrolüne.. nee güzel..cumartesi bebişine bak doya doyaaaa...
eşinin d. günüymüş mutlu yıllar bebişinizleee... hediyeni aldınmı tatlım naptınnn..

Yaa ne güzel maşallahh :) Ben daha 1 ay beklerim herhalde kıpırdaması için, dr. ancak hissedersin diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…