selam kızlar az önce ne oldu bilin ??
benim minnoş kıpırdadı1-2 gündür bişiler hissediyodum hafiften ama ihtimal vermiyodum
daha da bi dinledim kendimi az önce baya daha etkili hissettim yani harika bir duyguymuş yaaa
gördüm canım, beyaz tenlü, yuvarlak yüzlü bir bebekti. kız mıydı erkek miydi hatırlamıyorum ama:))ayy bircecim etkilenmezmisin ne güzel bi rüya o öyle.. yüzünüde gördünmü?
iyi yaa bak, kadında gel demiş, çok merak edersen gidersin, bi görürü bebbişi dönersin bişi deil ki o 5 dak. bakarsın tatlım. gerçi senin dr una gitmeyede çok az kalmış..
selam kızlar az önce ne oldu bilin ??
benim minnoş kıpırdadı1-2 gündür bişiler hissediyodum hafiften ama ihtimal vermiyodum
daha da bi dinledim kendimi az önce baya daha etkili hissettim yani harika bir duyguymuş yaaa
bu arada kızlar ben tammmmm 10 kilo almışım... 4,5 ayda 10 kilo muhteşem değilmiii:)))
bu arada kızlar ben tammmmm 10 kilo almışım... 4,5 ayda 10 kilo muhteşem değilmiii:)))
ayni problemi bende yasiyorum, uyuz gibi kasiyniyorum valla hele sirtim belim falan cok asiri kasiniyo. esim beni kasimaktan bikti valla
ayyy harika ben algılayamıyorumm hala benimkinin bacakşar mesanemde gözün aydın canım çok sevindimmselam kızlar az önce ne oldu bilin ??
iyiydir ararım ama dr olabilir.. önemli bişey yoktur rutin kontroldü.. söyledi zaten dün çarşamba gelirim artık diye..
benimkide o kadar dı kızzzzz ama baya bi fark yapmış :))
canım çok sağoll darısı senin başına .. nasıl kanaman geçti değilmi. bi sıkıntın kalmadı..
bende 16 haftalıgım 2 kilo almışım
doktorun tartısına göre mi bu? öyleyse kıyafetler de etkiliyor. başlarda hafif kıyafetlerle gidiyorduk, şimdi botlar, çizmeler zaten kaç kilo.bu arada kızlar ben tammmmm 10 kilo almışım... 4,5 ayda 10 kilo muhteşem değilmiii:)))
valla hafta sonuna kadar geliyordu kanamam. birkaç gündür yok. ama kanama alanı vardı hala son gittiğimde. 1 aylık heyet raporu aldım ben en son. ayın 20sine kadar geçerli. zaten şimdi başlasam okuldaki düzen de bozulur ben de konsantre olamam. dağıttılar çünkü benim programımı. 2. dönem başlayacağım artık kısmetsebirce senin tehliken geçmedimi hala raporlusun değilmi..
kız yakında doğum yapacaksın ya
hehhehe süper hemen bulduk taktik baksanıza:)Doğurduktan sonra bi zayıflama topiği açarız, zayıflarız birlikte hiçbi şey olmazzz :))
ayyy ne güzel kibarcıkk seni:) çok iyi yaaaabende 16 haftalıgım 2 kilo almışım
o kadar yakışıyor ki anlatamam poğaça gibi surat yusyuvarlak bir beden:) aman napalım eşimde kilolu zaten:)amaaaannn nolcak verirsin be egecimmm sefan olsunn.. bebişe yarasınn inşallah.. kilo hamileye yakısır.. sanada yakısmıstır tatlımmm..
ben demir ve vitamin içince böyle sapıtık oluyorum acıkmak ne kelime doymuyorum ki...maşallahh ege aman dikkat et tansiyon falan Allah korusun
ben henüz kilo almadım verdiğim 3 kilo ile aynen devam ediyorum iştahım da açılmadı zaten henüz sanırım ondan
bende 16 haftalıgım 2 kilo almışım
evet ozaman hepimiz rahatlıyacağız.. olsun yaa ayda bir de olsa görmek çok güzel bu gün kuş gibiyim ama yarın başlarım yine:)sağol canım geçti ama korkusu kaldı işte heran aklım bebişte nasıl iyimi diye hareketlerini hissetmeye başlasam rahat edicem
yok cnm 73 çıkıyor onları düşüyorlar 70 diye kaydettiler:)))))))59 kaldım hatta 11 kilo:)))))))wowwwwwwdoktorun tartısına göre mi bu? öyleyse kıyafetler de etkiliyor. başlarda hafif kıyafetlerle gidiyorduk, şimdi botlar, çizmeler zaten kaç kilo.
valla hafta sonuna kadar geliyordu kanamam. birkaç gündür yok. ama kanama alanı vardı hala son gittiğimde. 1 aylık heyet raporu aldım ben en son. ayın 20sine kadar geçerli. zaten şimdi başlasam okuldaki düzen de bozulur ben de konsantre olamam. dağıttılar çünkü benim programımı. 2. dönem başlayacağım artık kısmetse
fatmacım sende baya az almısın ama galiba yediğini çıkardın dimi canm..
hiçç kilo alamayanlarda varrr, bende 17 deyim 4 buçuk kilo aldmm..
kızlaaarrr buarada herkes burdayken bi yardım istesem sizden... şu alttaki cetvelmi çizelge mi nedir bilmem nasıl yaptınız onnları bana yardım edecek varmııı ???
evet ozaman hepimiz rahatlıyacağız.. olsun yaa ayda bir de olsa görmek çok güzel bu gün kuş gibiyim ama yarın başlarım yine:)
yok cnm 73 çıkıyor onları düşüyorlar 70 diye kaydettiler:)))))))59 kaldım hatta 11 kilo:)))))))wowwwwww
kızlaaarrr buarada herkes burdayken bi yardım istesem sizden... şu alttaki cetvelmi çizelge mi nedir bilmem nasıl yaptınız onnları bana yardım edecek varmııı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?