2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy çok sevindim canm yaaa... bizde hissetsek bi an önce.. ege ve oykum de hissetmişti diye hatırlıyorumm..acaba şimdi sırada kim var kimler hissedecek..

gördüm canım, beyaz tenlü, yuvarlak yüzlü bir bebekti. kız mıydı erkek miydi hatırlamıyorum ama:))

ne güzel ya erkenden hissetmişsin. ben de arada değişik şeyler hissediyorum karnımda ama emin olamıyorum bebek mi diye.

bu arada kızlar ben tammmmm 10 kilo almışım... 4,5 ayda 10 kilo muhteşem değilmiii:)))

maşallahh ege aman dikkat et tansiyon falan Allah korusun
ben henüz kilo almadım verdiğim 3 kilo ile aynen devam ediyorum iştahım da açılmadı zaten henüz sanırım ondan

ayni problemi bende yasiyorum, uyuz gibi kasiyniyorum valla hele sirtim belim falan cok asiri kasiniyo. esim beni kasimaktan bikti valla

canım tırnaklarınızla kaşımayın leke olur genişliyoruz ya ondan kaşınıyoruz

ayyy harika ben algılayamıyorumm hala benimkinin bacakşar mesanemde gözün aydın canım çok sevindimm
bu arada kızlar ben tammmmm 10 kilo almışım... 4,5 ayda 10 kilo muhteşem değilmiii:)))

napcaz biz bu kilolarııı ama çok az kilo almak da ii değilmiş erken doğum riski varmış bakınız ebru şallı çağla şikel hatunlar 7,5-6,5 kilo almışlar iikiside 8. ayda doğurmuşlar
bende tam 6,5 kilo almışım bugün itibariyle ekmeği sadece sabah kahvaltılarında yemeye başladım
bandırarak yemenin tadı olmuyor ama ben veremem gibi geliyor doğumdan sonra kolay kolay
dün doktorum da ne yesen şu anda sana yarıyor vücut yakma eğiliminde değil emzirme dönemi için depolama eğiliminde dedi olmazsa diyetisyene gideceğiz

sağol canım geçti ama korkusu kaldı işte heran aklım bebişte nasıl iyimi diye hareketlerini hissetmeye başlasam rahat edicem

doktorun tartısına göre mi bu? öyleyse kıyafetler de etkiliyor. başlarda hafif kıyafetlerle gidiyorduk, şimdi botlar, çizmeler zaten kaç kilo.
birce senin tehliken geçmedimi hala raporlusun değilmi..
kız yakında doğum yapacaksın ya
valla hafta sonuna kadar geliyordu kanamam. birkaç gündür yok. ama kanama alanı vardı hala son gittiğimde. 1 aylık heyet raporu aldım ben en son. ayın 20sine kadar geçerli. zaten şimdi başlasam okuldaki düzen de bozulur ben de konsantre olamam. dağıttılar çünkü benim programımı. 2. dönem başlayacağım artık kısmetse

Doğurduktan sonra bi zayıflama topiği açarız, zayıflarız birlikte hiçbi şey olmazzz :))
hehhehe süper hemen bulduk taktik baksanıza:)

bende 16 haftalıgım 2 kilo almışım
ayyy ne güzel kibarcıkk seni:) çok iyi yaaaa

amaaaannn nolcak verirsin be egecimmm sefan olsunn.. bebişe yarasınn inşallah.. kilo hamileye yakısır.. sanada yakısmıstır tatlımmm..
o kadar yakışıyor ki anlatamam poğaça gibi surat yusyuvarlak bir beden:) aman napalım eşimde kilolu zaten:)

maşallahh ege aman dikkat et tansiyon falan Allah korusun
ben henüz kilo almadım verdiğim 3 kilo ile aynen devam ediyorum iştahım da açılmadı zaten henüz sanırım ondan
ben demir ve vitamin içince böyle sapıtık oluyorum acıkmak ne kelime doymuyorum ki...

hiçç kilo alamayanlarda varrr, bende 17 deyim 4 buçuk kilo aldmm..

kızlaaarrr buarada herkes burdayken bi yardım istesem sizden... şu alttaki cetvelmi çizelge mi nedir bilmem nasıl yaptınız onnları bana yardım edecek varmııı ???

sağol canım geçti ama korkusu kaldı işte heran aklım bebişte nasıl iyimi diye hareketlerini hissetmeye başlasam rahat edicem
evet ozaman hepimiz rahatlıyacağız.. olsun yaa ayda bir de olsa görmek çok güzel bu gün kuş gibiyim ama yarın başlarım yine:)

yok cnm 73 çıkıyor onları düşüyorlar 70 diye kaydettiler:)))))))59 kaldım hatta 11 kilo:)))))))wowwwwww

fatmacım sende baya az almısın ama galiba yediğini çıkardın dimi canm..

evet ben 5 kilo vermiştim kusmaktan işde yeni normale döndüm 2 k,lo almışım onda da ve hamur işi yiyemiyorum içim almıyo daha öncede dedim ekmek den uzaklaştım ben sevmiyorum

vallaha benimkini gökyüzü yapmıştı:=)

benimkiler düşmüyor onu, sinir oluyorum. ayakkabılarımı bari çıkarayım diyorum, yok diyorlar:)) doktor ne dedi peki, uyardı mı?

selam. temmuz anneleri topiğine gir. orada bu cetvelin nasıl yapıldığı ayrıntılarıyla anlatılıyor canım. ben ordan yaptım.

selam. temmuz anneleri topiğine gir. orada bu cetvelin nasıl yapıldığı ayrıntılarıyla anlatılıyor canım. ben ordan yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…