2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yemegimi yedim geldim ama sanki hala bisiler yiyebilirim
Kilodan bahsetmissiniz bende simdiye kadar 2 kilo aldim sanirim normal.

evet ben 5 kilo vermiştim kusmaktan işde yeni normale döndüm 2 k,lo almışım onda da ve hamur işi yiyemiyorum içim almıyo daha öncede dedim ekmek den uzaklaştım ben sevmiyorum

anlıyorum tatlım.. sende tam kilo yapıcı şeyden tiikisinmişin.. aslında güzel de olmuş beyaz ekmeğin hiç bir besin değeri yok dedi benm dr um.. ilerde de şimdi bi iştah patlaması yaşıcaz hepimiz ozaman gelsin kilolar... ohh ohh..tombiş olsakta verirriz , bebişlerimize yarasın napalım..daha 5. aya yeni geçtik..benimde yeni açıldı iştahımm..

ben deneyeyim istersen. SAT ve tahmini doğum tarihi ne? bir de yazmak istediğin bir şey var mı?

evet ben 5 kilo vermiştim kusmaktan işde yeni normale döndüm 2 k,lo almışım onda da ve hamur işi yiyemiyorum içim almıyo daha öncede dedim ekmek den uzaklaştım ben sevmiyorum

Herkese merhaba ben yine baya uzak kalmışım forumdan... fatma sen 2 kiloyu verdiğin kiloların üstüne mi aldın? ben de 5 kilo falan verdim daha 2 kilosunu aldım... -3'teyim yani canım biraz sıkılıyor. Ama bulantılar çok hafifledi sadece iştah pek yok ama tabiki buna da şükür

ohohohh maşallah bende öle düşünüyorum ilerde patlama yapıcam dye eski kıyafetlerimi rahatlıkla giyebiliyorum göbeğimde çok çıkmadı daha görenlerde faza kilo almamışsın ii falan diyorlar ama bilmiyorum :) ekmek ve bulgur dan tiksindim ben

bende 5 kilo almışım.. 58 le başladım 63 üm şimdi. aslında ilk üç ayda ben çok aldım.. hafif bulantım vardı.. ağzımın kötü tadını hissetmeyeyim diye ağzım hiç ama hiç boş durmuyordu..

ben deneyeyim istersen. SAT ve tahmini doğum tarihi ne? bir de yazmak istediğin bir şey var mı?

sat 11 eylül tahmini d. tarihi 18 haziran yazmak istediğim bişiiiii bilmem ki heyecan yaptım gene.. şşey olabilir ''biricik oğluuuummm...'' ne bilim şu an bu geldi aklıma daha önce hiç dikkat etmemmiştim buna.. valla şu an da nedense bi duygulandım ki sorma hem sana yazıyorum, hem akıyor şıp şıp, ilk kez oğlum felan dedim ondanmıdır ne, oğlusum derdim hep..

ayy çok saol bircecim yaa gerçekten çok saoll...

benimkiler düşmüyor onu, sinir oluyorum. ayakkabılarımı bari çıkarayım diyorum, yok diyorlar:)) doktor ne dedi peki, uyardı mı?

yok uyarmadı ama sanırım uyarır böyle gidersem. yada demişti ki adam eşşek kadar karı benmi uyarıcam kendini bilmiyor mu diyebilir. kızmam yani:))
evet bundan sonra hızla kilo alacağız ben medili önde sallıyorum lütfen yetişin yoksa bunalıma gircemmm:92:

canım gözünaydın bebişini görmüş gelmişsin :)) çook sevindim maşallah

canım gözünaydın bebişini görmüş gelmişsin :)) çook sevindim maşallah

evekkkkkkk nasılsın fıstık senin avatar bende mide bulantoso yapıyor başım dönüyor :) kızımın selamı var hepinize. pek sakindi bugun kızım fazla kıpırdamadı ama kalbimiz gümbür gümbürdü:)

yaa :)) o zaman başka bi avatar koyayım :) yesinler onun kalbini :) ay ben de çocukcağızların herşeyini yedim bitirdim sabahtan beri
ya ben de bugün pek bi sinirliyim. yemek yedim bizim kurumda bi cafe var, tam 45 dk yemek bekledim tabi sinirlerim zıpladı. neyse ya bugün çok sinirliyim sakinleşmeye çalışıyorum..

Son düzenleme:

benmde çok çıkmadı göbiş zaten ben çok zayıftım, şimdi kilo aldım ama normal bi imsan gibi oldum, 46 kiloyla hamiş kaldım ben ,boydanda kısa deilim, düşün sıskalığımı:)) şimdide beni görenlerde aaa karnın hiç yok, aaa kilon yok diyolar ama aslında aldım bende almasam bile zaten alıcam eli mahkum , bebişin sağlığı en baştaa..sende alırsın bak zaten mide bulantılarında azalmıstr, 2 aldığına göre artık yiyebileceksin demek, tiksindiğin şeyleri yemeye zorlama kendini , miden bulanmasın canm

dur dur girme benim de az kaldı. ben de 5-6 kilo aldım. benimki de kibarlığından sanırım söyleyemiyor bir şey. gerçi kızartmalardan, yağlılardan, çikolatadan uzak dur diyor sürekli. mesaj vermeye çalışıyor sanırım ama o ne zaman öyle dese benim canım onları daha çok çekiyor:))

Şanlıurfa'da 15 yaşındaki F.K. yakınları tarafından getirildiği Kadın Hastalıkları ve Doğum Evi Hastanesi'nde doğum yaptı.

Yapılan araştırmada küçük kızın ailesi tarafından 24 yaşındaki bir kişiyle yaşamaya zorlandığı belirlendi.

Şanlıurfa'nın merkeze bağlı Aşık Köyü'nde yaşayan 15 yaşındaki F.K. doğum sancıları başlayınca yakınları tarafından otomobille Kadın Hastalıkları ve Doğum Evi Hastanesi'ne getirildi. Burada doğum yapan F.K.'nin yaşının küçük olduğunu gören hastane yetkilileri durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen jandarma Aşık Köyü'nde yaptığı araştırmada kızın ailesi tarafından 24 yaşındaki C.A ile birlikte yaşamaya zorlandığı ve bu kişiden hamile kaldığını belirledi.

15 yaşında anne olan F.K. cumhuriyet savcısının talimatıyla ailesine teslim edilirken, gözaltına alınan C.A. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak : F.K. yakınları tarafından getirildiği Kadın Hastalıkları ve Doğum Evi Hastanesi'nde doğum yaptı

yaa ne saçmalık gene ailesine vermişler

ben zayıf biri değildim zaten 1.75 boyunda 75 kilodaydım zaten 75 le hamile kaldım 77 ye çıkmıştım ilk 3-4 haftada veeeeeeee kusmalar başlayınca 5 kilo verdim 72 kilodaydım şimdi ise 74 e geldim bakalım pek bi değişiklik yok bende de inş. bebeişlerimiz ii olur benim bebeik uzun olur herhalde babada uzun

egecım gozun aydın canım cok sevındım duru hanım heralde dun yoruldu bgn kıpırdamadıgına gore:)))
ege ben 14. haftamda 2 kılo aldım dıe akıllı doktor bana kızdı. cok ta umrumda valla napım kaarnım acıkıyor yıyorummmm

[
ne güzel 2 kilo :) bana da doktor 4. ayı bitirene kadar max. 2 kilo demişti ama benim 5 falan olmuştur herhalde :) bi de o kadar dikkat ediyorumm ben zaten dış gebelik geçirip normalden 10 kilo fazla ile, kiloları veremeden hamile kalmıştım. Yani benim normal kiloma göre bu kilo ile hamileliği bitirmem gerekiyordu ama olmadı.. Kısmett

ayy benimde dün öyleydi. ama bugun kızım ban moral oldu..
kafeinsiz nescafe içiyorum şuan gayet iyi sende dene

hahah bana eylülde hep söyledi dr ama 24 kilo aldım:) bananeeeee benim elime fırsat geçmiş nasılsa herşey mübah yerim gitsin günde 1 tane uzun eti çikolata keyfi yiyorum ben:))

canımm sağol teyzesi.. evet kızım sabah uyuyordu sanırım yada kıpırdadı ben görmedim baya bi ölçümler yaptı dr. 2 kiloya kızmış aman ne mankenmiyiz biz yiyin gari....

sakın bunalıma girme. sen ilk hamileliğinde ne kadar kilo almıştın acaba. bunda dahamı fazla alıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…