2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sakın bunalıma girme. Sen ilk hamileliğinde ne kadar kilo almıştın acaba. Bunda dahamı fazla alıyorsun?

24 kilo almıştım 10 ayda 49 kiloya düştüm. Ama bunda düşemem çalışıyorum oturuyorum sürekli. Kızımda evdeydim yemek doğrudüzgün yoktu koşturmaca vardı. Bide 2. çocukda kalır diyorlar. Amannnn tınnnnnnnn napıyım ben formu 2 kız annesiyim:))))) huhuuuuuuu ne mutlu bana

ya bende dıkkat edıodum tatlı felan yemıodum ekmek yemıodum basta ama yok artık durduramıorum kendımı sımdı bıle onumde cerz ve cuku varr:):):)
bu arada cılek sen maslakta yapcaksın dımı dogum cuma da bnm cok yakın arkadasımorda yapıo dogumunu orda

kızlar nabersınız nasılsınız egecım canımcım gözün aydın hastenden gelmissin yigenımı görmüssün
.....
kızlar tv de ne izledim bu ünlüler bide kilo almak istemeyen sosyetıkler bebeklerini
7 aylık sezeryanla dogurtuyomus bide rejım mejım yapıyolar ya 6 kilo alıyor falan cok zararlıymıs
.

hem iki çocuk annesi olacaksın , hem de çalışacaksın insanda kilomu kalır hiç?

ohaaaa 7 aylık olsaydı süre yüce rabbim 7 ayken dogum başlardı manyak mı bunlar yaa çocugun kimbiir neresi eksik daha gelişmedi akıl ihsan et yarabbim bunlara

ooo sen yıne verırsınkı cnmmm ya bosver 2 tane fıstık gıbı kızın olcak kıloda ne:))::)

canım nasılsın ben bomba gibiyim kızımı gördüm çok mutluyum. Herbiryeri gelişmiş teyzesi. 230 gr olmuş.. Sen ne zaman gideceksin..

Manyak bunlar yaa bebeğim sağlıklı olsunda varsın kilolarım kalsın yanii. Umrumda değil. Ben şaka takılıyorum bunalıma gircem diye.24 kilo aldım fazlasını verdim. Bundad vermiyim ne olcak ölmem ya

Bebişkom88 noel tatili nasıl geçti.. Başladın mı işe canım:))

Sagol tatlim cok iyi gecti vallah gezdim sürekli hic evde durmadim desem :)
Evet maalesef bugün ilk is günüm ama ne yapalim surda kaldi 1-2ay daha ondan sonra ayriliyorum isyerinden söyledim patronumada zaten.

insan hiç kilo almak istemiyorum diye bebeğinin sağlığını tehlikeye atarmı yaaaaaaaa. Allahın gücüne gitmesin ama böyle insanlar çocuk hakketmiyor bence

haftaya gidicem ben 2.düzey usg yaptırcam bana kalsa bu hafta gitmek istiyorumda
esim yok olmaz 21 haftalıkkken gitcez dio ...

yaa benım tek korkum normal dogum yapcam bebek cok kilolu olursa cıkmaz :)
ama yoksa ayy hayyatta onun saglıgıyla oynamam yemedıgım seylerı yıyorum hastalanıyorum
ilaç icmıyorum yeterki bebişim iyi olsun

canım 2.düzey usg nedir?

yuh hakkaten, madem bu kadar dert ediyolar doğurmasınlar gidip evlatlık alsınlar. yazık bebeklere. sanki fazladan kalıyo diğerleri 2 ay

bu kadınlar külübü sayfası neden bu kadar geniş benım pcden mi kaynaklanıyo acaba

bende dinledim canm.. hiç biri 9 ayını tamamlamamış ve çocukta çokta hastalık çıkıyomuş.kalbinde bile, yazıkk valla yaa

insan hiç kilo almak istemiyorum diye bebeğinin sağlığını tehlikeye atarmı yaaaaaaaa. Allahın gücüne gitmesin ama böyle insanlar çocuk hakketmiyor bence

aynen kesinlikle katılıyormmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…